Takilip Kalmak

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Beni cok rahatsiz eden bir durumla karsi karsiyayim. Bir suredir var bu durum. Kitap okudugumda en ufak ayrintiya takilip ilerleyemiyorum. Sanki kacirdigim bir seyler varmis gibi kalakaliyorum ilgili sayfada. Bilmedigim her kelimeyi bilme gerekliligi hissedercesine detaylarda boguluyorum. Hizli ilerledigimde de icim rahat etmiyor ve gecmis sayfalari kurcaliyorum buralarda ne kaldi diye. Cok enteresan bir durum. Bunun bir rahatsizlikla alakasi olabilir mi?

Takinti gibi bir durum olabilir normalde yapmiyor ve yeni yapmaya basladiysaniz bir derdiniz sorununuz varsa ondan kaynaklaniyor olabilir problemler, dertler farkli davranis sekline donusebiliyor.

Ben film izlerken geri sararım çoğu kez..
Bir kelime bir bakış bisey kaçırdım gibi geliyorsa..
En büyük hobim zevkim sinema ve önemli benim için o yüzden böyleyim sanırım.. rahatsız edici olmadi benim için..
Sadece kitap okurken mi oluyor

Takıntı edinmişsiniz. En iyi ilaç takıldığınız şeyi ertelemektir. Yani diyelim ki bir kelimeye takıldınız 5 sayfa daha okuyayım sonra bakarım diye sürekli ertelemeye çalışın.

Bende kitaptaki minik siyah noktalara takıyorum :KK53:
Böyle sürekli kazıyasım geliyor o noktaları ya da okurken gözüm takılıyor geçemiyorum o sayfayı :/

Ben film izlerken geri sararım çoğu kez..
Bir kelime bir bakış bisey kaçırdım gibi geliyorsa..
En büyük hobim zevkim sinema ve önemli benim için o yüzden böyleyim sanırım.. rahatsız edici olmadi benim için..
Sadece kitap okurken mi oluyor

Evet, sadece kitap okurken oluyor bu durum.

Ya kaldirim parkelerinin düzgün dosenmemesi çizgiyi takip ederken ayağının çizginin dışına taşması :skandal:

Takıntı edinmişsiniz. En iyi ilaç takıldığınız şeyi ertelemektir. Yani diyelim ki bir kelimeye takıldınız 5 sayfa daha okuyayım sonra bakarım diye sürekli ertelemeye çalışın.

Tesekkur ederim. Deneyecegim. :)

Back
X