- 19 Kasım 2014
- 62
- 21
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1334338 Eki Görüntüle 1334339 Kurabiyeligi onceden almıştım bu tabaklarida goruncd en büyük olan servis tabagindan aldim 6 tane. Gunluk misafirler icin kullanmaya. Renkleri tam uyuyor. Guzel olmusmu sizce pembe li cay bardagi filan alsammi daha tam takim yapsammi yoksa boylece kullansammi. Kotumu olur sizce?
Aa bende kipadan aldim cok uygundu hemde:) cok tesekkur ederm canm bidaha denk gelirsin umarım:)Bende kipada kampanya görmüştüm karar verip alamamıştım sonra almaya gittiğimde de bitmişti çok üzülmüştüm çok güzel olmuş bence :)
Evet çok uygundu gerçekten inşallah denk gelir bir daha çok içimde kaldı :)Aa bende kipadan aldim cok uygundu hemde:) cok tesekkur ederm canm bidaha denk gelirsin umarım:)
Gürallar marka bu takım çok güzel uyar bardak desenlerinin farklıları varEki Görüntüle 1334338 Eki Görüntüle 1334339 Kurabiyeligi onceden almıştım bu tabaklarida goruncd en büyük olan servis tabagindan aldim 6 tane. Gunluk misafirler icin kullanmaya. Renkleri tam uyuyor. Guzel olmusmu sizce pembe li cay bardagi filan alsammi daha tam takim yapsammi yoksa boylece kullansammi. Kotumu olur sizce?
Evet bu kesinlikle çok uyar çok da güzel olur. Alın benceGürallar marka bu takım çok güzel uyar bardak desenlerinin farklıları var
Eki Görüntüle 1337723
Aa gerçekten bu takim aklıma gelmemisti cupcakeli görmüştüm oda uyar demiştim ama bu daha bi hosmus. Coo sagolun kizlar bu sekilde set yapabilirim :)Evet bu kesinlikle çok uyar çok da güzel olur. Alın bence![]()
bence deAa gerçekten bu takim aklıma gelmemisti cupcakeli görmüştüm oda uyar demiştim ama bu daha bi hosmus. Coo sagolun kizlar bu sekilde set yapabilirim :)