• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takım guzel olmusmu sizceee?☺

-HanseL-

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
62
21
13
29
m-armali-iki-katli-kek-standi-pembe-MIKASA-P059.805144.webp
10355_buyuk_zoom.webp
Kurabiyeligi onceden almıştım bu tabaklarida goruncd en büyük olan servis tabagindan aldim 6 tane. Gunluk misafirler icin kullanmaya. Renkleri tam uyuyor. Guzel olmusmu sizce pembe li cay bardagi filan alsammi daha tam takim yapsammi yoksa boylece kullansammi. Kotumu olur sizce?

Eki Görüntüle 1334338 Eki Görüntüle 1334339 Kurabiyeligi onceden almıştım bu tabaklarida goruncd en büyük olan servis tabagindan aldim 6 tane. Gunluk misafirler icin kullanmaya. Renkleri tam uyuyor. Guzel olmusmu sizce pembe li cay bardagi filan alsammi daha tam takim yapsammi yoksa boylece kullansammi. Kotumu olur sizce?

Tonları uyuyorsa bence olmuş, bence bardağına kadar aynı olmasına gerek yok, belki misafirlerin geldiği zaman kullanacağın renklerine uygun bir obje, vazo vs. gibi bir aksesuarla bütünlük sağlayabilirsin bulamazsan uygun bir peçeteyle bile desteklersin takımını ;)

Güle güle kullan :)

Bende kipada kampanya görmüştüm karar verip alamamıştım sonra almaya gittiğimde de bitmişti çok üzülmüştüm çok güzel olmuş bence :)

çok güzel olur renkli uyarsa. A101 e bakın pembe çiçekli bardaklar geliyo takip edin hem uygun hem güzel.

Eki Görüntüle 1334338 Eki Görüntüle 1334339 Kurabiyeligi onceden almıştım bu tabaklarida goruncd en büyük olan servis tabagindan aldim 6 tane. Gunluk misafirler icin kullanmaya. Renkleri tam uyuyor. Guzel olmusmu sizce pembe li cay bardagi filan alsammi daha tam takim yapsammi yoksa boylece kullansammi. Kotumu olur sizce?
Gürallar marka bu takım çok güzel uyar bardak desenlerinin farklıları var
b3062501-c3e4-4ea9-b4de-136109943574.webp

Back
X