Bir hafta sonra çıkıcam muhtemelen. Namaz kılmak istiyorum ama nefsime sahip olup başlayamıyorum bir türlü :/ Biliyorum kafama takmakla hiçbir şey olmuyor ama engelleyemiyorum :/Mrb canım bence bilinçaltın çok meşgul biraz kendini rahatlatman gerek..Unutma kafana taksan da değişecek bir şey yok..Olacak olanlar asla geç kalamaz..!!
Sevdiklerinle vakit geçir.Hareketli müzik dinle temizlik yaparken bile zıplayarak hoplayarak dans ederek temizlik yap..
Namaz kılmaya başla ..dua et..
ve tatile çıkabilirsen hemen çık 2-3 günlüne bile olsa öptümm sevgiler
Yoga falan mı?meditasyon yap, yöntemlerini araştır nasıl ne şekil diye. boşalt beyninin gereksiz fikirlerden
Bi ev toplanmadan nasıl temizlik yapılır ki ?
3-4 günde bir temizlik yaparsan ev tabiki pis olur. Temizlik nankördür bugün yapar yatarsın aa ertesi gün yine pis.
Bir hafta sonra çıkıcam muhtemelen. Namaz kılmak istiyorum ama nefsime sahip olup başlayamıyorum bir türlü :/ Biliyorum kafama takmakla hiçbir şey olmuyor ama engelleyemiyorum :/
Yoga falan mı?
Toplu zaten her zaman kullanılan alanlar. Ama uzun olmasın diye çok ayrıntı yazmadım. Annem çok dağınık ve dolaplar falan çok dağınık. Onlardan bahsediyordum. Dolaplar dağınık olunca etraf da dağınık oluyor dolayısıyla.
İşte ailem dağınık olduğu için ben toplasam da tekrar dağılıyor. Deli oluyorum ben de. Salondaki vitrinden tut mutfaktaki dolaplara kadar..Dolap dağınık olunca etraf niye dağınık olsun ki ? Dolabın içi dağınık olur.
Bunun için kutular organizörler var onlardan alabilirsin.
ALINAN şey yerine konulursa asla dağılmaz hiçbiyer.
Bende de var simetrik ama çok fazla değil. Temizlik ve dağınıklık takıntısı çok fazla. Ellerimi çok yıkıyorum en çok bu.Takıntı sanırım. .
Bende simetrik var..
Temizlik yapma var ..
Var da var ..
Destek alabilirsiniz. .
Okb araştır canım. .İşte ailem dağınık olduğu için ben toplasam da tekrar dağılıyor. Deli oluyorum ben de. Salondaki vitrinden tut mutfaktaki dolaplara kadar..
Bende de var simetrik ama çok fazla değil. Temizlik ve dağınıklık takıntısı çok fazla. Ellerimi çok yıkıyorum en çok bu.
Okb araştır canım. .
Destek alabilirsiniz. .
bence hiçbişeyiniz yok
sadece bişeyim var diye kendi kendinize sorunlar problem yaratmaya çalışıyorsunuz
turp gibisiniz tü tü tü maşallah
Okb zamanla ilerliyor demişti doktorum. .Ben OKB olduğunu düşünmüyorum ama takıntım var onu biliyorum. Sadece bu derece değildir yanii heralde :S
Öyle mi :/ Ben biraz araştırıp gideyim en iyisi. Gerçi babamın da böyle bişeye izin vereceğini sanmıyorum ama deneyeceğim.Okb zamanla ilerliyor demişti doktorum. .
Neye izin vermez?Öyle mi :/ Ben biraz araştırıp gideyim en iyisi. Gerçi babamın da böyle bişeye izin vereceğini sanmıyorum ama deneyeceğim.
Evet. Ben gitmek istiyordum uzun zamandır. Babamla sorunum vardı. O zaman da ona takmıştım. Neyse bi gün konuşuyorduk. Bi tanıdığımız gidiyordu başka bir şehirde, ayda bir falan. Babam da onunla ilgili bişeyler söylemişti. Kendi kuruntuları falan. Ben bunları anlatsam abartıyosun falan der. Böcek korkumu bile anlamıyor.Neye izin vermez?
Doktora mı :/
Evet. Ben gitmek istiyordum uzun zamandır. Babamla sorunum vardı. O zaman da ona takmıştım. Neyse bi gün konuşuyorduk. Bi tanıdığımız gidiyordu başka bir şehirde, ayda bir falan. Babam da onunla ilgili bişeyler söylemişti. Kendi kuruntuları falan. Ben bunları anlatsam abartıyosun falan der. Böcek korkumu bile anlamıyor.
Kendim gitmeyi deneyeceğim. Gerçi maaşta belli oluyor ama..Boşver sen babanı. .
Git doktora tedavi ol ..
İnşallah düzelirKendim gitmeyi deneyeceğim. Gerçi maaşta belli oluyor ama..
Teşekkür ederim yardımların için :) Umarım..İnşallah düzelir
Rica ederim canım ♡♡Teşekkür ederim yardımların için :) Umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?