dün eşimin yardımcı olmamasından yakındım bugun baska bir konuyla daha karsınızdayım,
az önce eşimin facene baktım benim okuldan arkadasımla arkadas olmuslar dugunumuzde o arkadasım yanımdaydı hep ama ben eşimle benim dışımda yakın olmasını facede falan arkadas olmasını istemem açıkcası baktım eşim mi eklemiş diye hayır arkadasım eklemiş bende hiç birsey söylemeden sildim ne kadar dogru birsey bilmiyorum

(
ben kıskancım ve daha çok yeni evliyim bu yuzden daha çok kıskançlık krizlerim tutmaya başladı.
eşim evlenmeden sürekli internetle ugrasan bir insanmış hatta bir form siteleri varmış eşimin deli gibi ilgilendigi eşim bilmese de ben o siteye girip ara ara kontrol ediyorum artık ayda bir iki kez anca giriyordu o sitesinin kurucularından biri dun gece forma mert ilgini alakanı siteden eksik etme yazmıs eşimin orada bir geçmişi var samimiyetleri belki de aşkları ben o siteyle de ilgilenmesini istemiyorum bekarken yaşadıkları geri de kalsın istiyorum cünkü o siteninde baya bir geçmişine indim.
ben şimdi eşime o siteyi biliyorum girmeni istemiyorum diyeyim mi yoksa beklemede mi kalayım.
çok mu takıntı yapıyorum yoksa yine yardımınıza çok ihtiyacım var kızlar biraz rahatlamak istiyorum sinirimden oturup ağlıyorum canım kocamın hiç birseyden haberi yok oysa