- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
kadınlar öyle varlıklardır ki bir asır dahi geçse,unutamaz onu acıtan olayları yukardaki mesajınız buna en güzel delildir...ben tesadüflere inanmam...vardır birşey ki arama ihtiyacı duydunuz...insan bilmesede ruh herşeyden haberdardır..bundan böyle takipte olunuz,ufaktan..Evet benim kıskançlığımı gördüğü için, beni daha da sinirlendirmek için söylemiştir o kıyaslayıcı sözler değil mi? Yoksa şimdiye kadar hiç eski sevgili konusu açılmamıştı. (Yanlız biz nişanlıyken ailesinden bikaç kişi anlatmıştı sadece. Yok çok seviyorlardı da, olmadı da falan. Bu sözler içimde kalmış demekki).
Merhaba kızlar. Üyeliğim yeni sayılmaz fakat ilk kez konu açıyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 10 yıllık evliyim ve eşimle aramız gayet iyi. Yani iyiydi 6 ay öncesine kadar. Kızlar ben eşimin benden önceki sevgilisini takıntı haline getirdim, aklımdan atamıyorum. 6 ay öncesine kadar hiç yapmadığım, aklıma dahi gelmeyen bişey yaptım. Kızın adını çok eskiden beri bildiğim için face hesabından adını arattım bi bakiyim dedim. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Kız çok güzel , alımlı. Bir şirkette üst düzey yönetici. Tabi ben kıskançlık krizine girdim. Eşime sordum. Kavgalar ettik çok kez. En sonunda çileden çıkarttım onu da. Çok uzattım konuyu ve bana o kız övmeye başladı. Sen onunla birmi tutuyorsun kendini falan, çok kırıldım. Şimdi de kendi kendimi yiyip bitiriyorum acaba o kızın facesine girip bakıyomudur neler yapıyo diye merak ediyomudur diye. Hiç böyle bişey yokken o kızı ortaya ben çıkarttım . Acaba aklına sokmuşmuyumdur? Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirdim. Şimdi istemeden de olsa eşime soğuk davranıyorum. Ne yapmalıyım ben??:26:
Canım bence gereksiz yere takıntı yapmışsın. Düşünsene eşin ve sen 10 yıldır evlisiniz, peki bu kadının kendine ait bir hayatı yok mu? Eşinle yollarını ayıralı en az 11 yıl olmuş ki 11 yılda insan yeni bir hayata çoktan başlar. Hiçbir şeyden haberi olmayan o kadın 11 yılda evlenip belki çoluk çocuğa bile karıştı. Kimse durduğu yerde durmuyor, hayat akıp geçiyor insan ölenleri bile unutup yeni bir hayata başlarken sizin tepkileriniz çok fazla olmuş. Eşinizin cevapları da kırıcı ama sizin tepkilerinizden dolayı sinirle söylemiştir eminim. Bence güzel bi masa hazırlayıp baş başa kalın, özür dileyin ve bu konuyu tamamen kapatın. Sakin sakin anlatın, biliyorum hiçbir ilgin olmadığını ama bu kadar tepkimin sebebi seni çok sevmem her şey sevgiden oluyo dayanamıyorum benden başka birini sevmiş olma ihtimaline bile ve o gün sadece beni sevdiğini duymak istedim üslubum çok yanlıştı ama engel olamadım kıskanmama falan deyin. Erkekler böyle lafları severler ona kahramanmış gibi davranın, onu yüceltin eminim onun da size davranışları aşkını kanıtlar nitelikte olacak ve içiniz rahat edecek.
Merhaba kızlar. Üyeliğim yeni sayılmaz fakat ilk kez konu açıyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 10 yıllık evliyim ve eşimle aramız gayet iyi. Yani iyiydi 6 ay öncesine kadar. Kızlar ben eşimin benden önceki sevgilisini takıntı haline getirdim, aklımdan atamıyorum. 6 ay öncesine kadar hiç yapmadığım, aklıma dahi gelmeyen bişey yaptım. Kızın adını çok eskiden beri bildiğim için face hesabından adını arattım bi bakiyim dedim. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Kız çok güzel , alımlı. Bir şirkette üst düzey yönetici. Tabi ben kıskançlık krizine girdim. Eşime sordum. Kavgalar ettik çok kez. En sonunda çileden çıkarttım onu da. Çok uzattım konuyu ve bana o kız övmeye başladı. Sen onunla birmi tutuyorsun kendini falan, çok kırıldım. Şimdi de kendi kendimi yiyip bitiriyorum acaba o kızın facesine girip bakıyomudur neler yapıyo diye merak ediyomudur diye. Hiç böyle bişey yokken o kızı ortaya ben çıkarttım . Acaba aklına sokmuşmuyumdur? Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirdim. Şimdi istemeden de olsa eşime soğuk davranıyorum. Ne yapmalıyım ben??:26:
İçimden atamıyorum birtürlü. Hala daha girip bakıyorum o kızın facesine. Bu kıskançlığım böyle devam ederse saçma bir kıskançlık için kendi yuvamı kendi ellerimle dağıtacağım. Neler oluyo bana hiç anlamıyorum ama elimde değil ki......
:26:
Ayyy ne kadar güzel söylemişsiniz. İçimi rahatlattınız. Hiçbir ilgisi olmadığını bile bile kendim ettim kendim buldum yani ben. Beni bana anlatmışsınız siz, duygularıma tercüman olmuşsunuz. Evet kıskançlıktan yaptım hepsini ve özür dilemeliyim. Çook teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?