• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı yapıyorum artık..

Yakışmayabilirsiniz önemi yok ki

Bizim çıtı pıtı bir kız vardı böyle birden biriyle tanıştı 6 yıl vs değil 6 ayda adı konuldu

Neyse iş arkadaşımdı nişandan sonra gördüm ve şok oldum

Adam çıtı pıtı kızın yanında böyle garip kaba saba kalmıştı sivilceler vs bir tipti

Ama bunu ona söylemek aklımdan dahi geçmedi zira ben değil o evlenecek

Sonra bebekleri olmuş avm de gördüm çok tatlıydı maşallah

Ooo elaleme bakarsan neler neler der kusursuza da kusur bulmada üstlerine yoktur kimin ne dusundugunü takmayıp dugununde eglenmenin yoluna bak

Aman sen herkesi dinlersen evlenemezsin zaten.Allah huy güzelliği versin be!

Boşver erkeğin çirkini daha çok değer veriyor ..egosu yüksek yakışıklı çapkın olmasından bölesi daha iyi ..boşver milleti .. Kimseyi memnun edemezsin dört dörtlük olsan konuşan gene bulurdu baska birşey

Boşver erkeğin çirkini daha çok değer veriyor ..egosu yüksek yakışıklı çapkın olmasından bölesi daha iyi ..boşver milleti .. Kimseyi memnun edemezsin dört dörtlük olsan konuşan gene bulurdu baska birşey
Yok kızz ,ben üniversitedeyken benden çirkin bi çocukla çıktım ama öle böle çirkin değil ,ben yanında güzellik kraliçesi kalırım yani bu tiple öle diiim,adam beni aldattı ya :) diceğim o ki ; tip mip değil karakter olacak adamda.kim nediosa desin....

Yok kızz ,ben üniversitedeyken benden çirkin bi çocukla çıktım ama öle böle çirkin değil ,ben yanında güzellik kraliçesi kalırım yani bu tiple öle diiim,adam beni aldattı ya :) diceğim o ki ; tip mip değil karakter olacak adamda.kim nediosa desin....
Haklısın yüz veriyoruz :) kendini Bişi sanıyorlar

Çirkin erkekler daha çok aldatıyor yav bu yakışıklı olanlara aldatır bu gözüyle bakan çok da araştırmalara göre çirkinler güzel olan eşlerini eşlerinden çirkin olan kadınlarla aldatıyormuş..

kızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür ☺️

Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile

Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...

Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum :KK33:
beni istemeye geleceklerdi. arkadaşıma söyledim fotoğraf gösterdim. ıyy bu ne be sen daha güzelsin hiç yakışmıyorsunuz dedi. bende ağzının payın verdim ve bir daha aramadım. sözümde bana mesaj atmış beni neden çağırmadın diye :rolleyes::rolleyes: kalpler bir olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez. böyle gereksiz ve patavatsız insanlara ağzının payını ver

kizim sen daha guzelsen daha kiymetlisin demektir daha ne istion.. Benim eski nisanlim da tam tersi benden daha genc ve yakisikliydi akrablari neler diyordu nasil kalbim kiriliordu biliyormusun.. Bide etkileniosun yaaaa cok yakisikli adamlrin burnu hep havada haberin varmi ozguven tavan yaptigindan kendilerini bi mok saniyolar

Haklısınız kızceler artık kimseye foto göndermiycem cok isteyen var bi kişiye attım yetti teşekkür ederim hepinize yorumlarınız iyi geldi çirkin erkek daha cok aldatır dışında :sinirli:

6 senenin sonunda evleneceğim adam arkadamdan böyle düşünüyo olsa, bilemedim, yıkılırdım heralde.

Eşimi de bana hiç yakıştıramamışlardıç. Sözümde teyzelerim falan hep acıyan gözlerle bakmıştı bana yazık oldu kızımıza diye. Öyle çirkin falanda değildir eşim ama yakıştıramamışlardı nedense. Annem bile tipini beğenmiyordu düşün. Çok ta takma insanlar hep konuşur eleştiricek bişey mutlaka bulurlar. Önemli olan senin beğenmen kimseyi takma.
Mutluluklar dilerim bu arada :KK200:

Haklısınız kızceler artık kimseye foto göndermiycem cok isteyen var bi kişiye attım yetti teşekkür ederim hepinize yorumlarınız iyi geldi çirkin erkek daha cok aldatır dışında :sinirli:
Bence yorum yapanlar senin bebeksi güzelliğinin üstünde durmuşlar çünkü gerçekten öylesin nişanlın da daha erkeksi bir yapıda her erkekten de bebeksi güzellik kız gibi güzellik bekleyemeyiz çok nadirdir :KK53:Ben zaten bayanın 1 tık daha güzel olmasını isterim hep öyle istedim yakışıklı olsun sevimli olsun ama benden güzel olmasın:KK70:

Mustakbel esin boyle bir dusunce ve kafaya takma nedeniyle bir konu acip fikir istedigini duysa kendini ne kadar degersiz ve onemsiz hissederdi kim bilir... umrunda degilse seviyorsan bu konuyuda acmamaliydin kime ne senin ömür gecirmek istedigin adamin onlarim kriterine gore yakisikli olmamasindan. Herkes kendi elindekine baksin. Bosa stres yapip kendini uzuyorsun.

Back
X