• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı yapıyorum artık..

Ay yine iyi, sizi ovuyorlarmis.
Bana öz babam, annem "damadimiz kizimizdan guzel" demislerdi :))
Nişanda, sözde, düğünde görenler ''damada bak bee'' diyorlarmış, tek tek, sağ olsunlar, yetiştirdiler bana.
Ben de çirkin değilim ama eşim dikkat çekici bir adam.
Belki sizin de tiplerinizi tartabilsek eşit gelir keseler, ama sizin farklı bir havanız vardır vs.

Bir de insanların ne dediğine her zaman çok bakmamak lazım.
Bebeğiniz olsa ona da diyecek bir şey bulurlar.
Bana mesela Allahtan babasına benziyor diyorlar :d
Allahtan :d

Mutluluklar dilerim.

kızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür ☺️

Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile

Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...

Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum :KK33:
Ben sana yardımcı olurum cnm özelden atabilirsin

Herkes oyle yorum yapabiliyor kisiljk olarak tanimiyorsun fiziki olarak bakiyorsu. İster istemez karsilastirma yapilir.yalan degil ben de yapiyorum kisi sahibine degil.kendi kendime dusunurum.kisinin yuzune boyle yorum yapildiginda cevap vermezsen susarlar .rahatsiz oldugunu gosterirsen ustune daha cok duserler.bosvermeye calis.tavrin net olsun sana gereksiz olumsuz yorum yapanlarla fazla takilma .muhabbete girme bence .sahsen ben denedim ise yariyor.hic olmazsa bosuna sinir olmuyorsun

Banada böyle diyolardı ama tam tersi oldu yani ben onu daha çok kıskanıyorum yada şartlar öyle bilemiyorum
Kimseyi takma bencede

Onlara neymiş acaba? Sen sevdikten sonra yakışıp yakışmamanızın ne önemi var.
Bence hiç bir şekilde takma kafana. İnsanlar konuşur konuşur susar
Sen sevip kabullendiysen onlar ne dese boş.

allah akıl ve gönül birliği versin, önemli olan bu. bir arkadaşım var, gerçekten çok ama çok güzel bir kız. eşi de standartın altında oldukça çirkin biri. ona da hep dediler. o da siz benim gözümden bakamazsınız, işinize bakın dedi ve susturdu. için için üzülüyordu, çünkü benimle paylaşırdı. ama o çirkin adam onu öyle mutlu ediyor, öyle değer veriyor ki. şahsen kendi adıma hayran oluyorum. takılmayın siz, allah mesut etsin.

Bu ne ya konu sahibesinin nişanlısıyla resmini isteyenler hangi kafada?eleştirenlerle aynı kafadalar.Özellikle birini okudum dobra dobra söyleyeceğim diyor.He yani adam çirkin olsa kız sen bula bula bunu mu buldun diyecek?

geçirirlerse geçirsinler, insanları takmamak gerek

siz beğenmişsiniz siz almışsınız sizin eşiniz olacak. elaleme ne?

Ben gerçekten çok yakışıklı bir adamla evlendim
Onun yanında da çirkindim açıkçası, aldandım evlendim

Kocişim de kocişim demedim ama, ilgi çekmesi hoşuma gidiyordu
Bak noldu, birbirimizden nefret ediyoruz.

O yüzden boşver tipini, seni mutlu edecek mi, el üstünde tutacak mı, anasına bacısına ezdirecek mi bunlar önemli
Pray seni deli gibi merak ediyorum:bicak:

kızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür ☺️

Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile

Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...

Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum :KK33:
yakışmıyorsunuz diyenlere kalbimiz yakıştı size ne diyip ağzının payını ver canım

Olabilir nisanlindan daha iyi görünüyor olabilirsin bence olması gerekende o
Kadın erkekten bı tık güzel olması gerek
Yıllar erkeklerde pek bişey goturmuyoda
Kadını doğum çok yıpratıyor bir yerde okumustum her doğum kadının yaşına 5 ekler diye
Bence avantaj durumun yakisiklik olup seni yanina yakistirmicaklarina bırak böyle düşünsünler

Bende resim istiyorum :)

Benim ablamda cok güzel, enistemi yakistirmayanlar oldu yanina. Biz birsey demedik huyunu suyunu sevdigimiz icin. Görüntü bizde son planda. Ablamda senin gibi hic takmiyordu, birgün gelinimizin annesi bumu nisanlin hiiic yakismiyorsunuz deyince takacak gibi oldu arkadaslarina falan soruyodu:) sonra amaaan terbiyesizler ben begendikten sevdikten sonra onlara noluyomus yorum yapmasin kimse yazik nisanlima:) dedi evlendi. Mutlu mesut 3 senedir evliler.

Cok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için cok cok haklısınız bi iki arkadaş nişanlın bu konuyu açtığını bilse yıkılır vs yazmış bu benim düşüncem olsa Ada'mla niye evleneyim .

Biz birbirimizden gayet memnunuz ama size de bi kaç kişi bu tür yorum yapsa ister istemez takarsınız sevdiğini beğenmemek degıl ki bu ..

Cok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için cok cok haklısınız bi iki arkadaş nişanlın bu konuyu açtığını bilse yıkılır vs yazmış bu benim düşüncem olsa Ada'mla niye evleneyim .

Biz birbirimizden gayet memnunuz ama size de bi kaç kişi bu tür yorum yapsa ister istemez takarsınız sevdiğini beğenmemek degıl ki bu ..
ben sizi anladım gerçekten, bu duyguyu biliyorum. size göre öyle değil ama başkalarının kafasından böyle bi şey geçmesini istemiyosunuz. kendinizi kötü hissetmeyin, sonuçta nişanlım yanıma yakışmıyor gibi bi düşünceniz yok sizin. ama elalemi de takmamaya çalışın. elalem bu, ağızları torba değil ki büzesin. herkesin her şeye fikri, yorumu var. tek çare takmamak. dediğim gibi, siz beğendiniz siz aldınız. onlara ne hacet?

ben sizi anladım gerçekten, bu duyguyu biliyorum. size göre öyle değil ama başkalarının kafasından böyle bi şey geçmesini istemiyosunuz. kendinizi kötü hissetmeyin, sonuçta nişanlım yanıma yakışmıyor gibi bi düşünceniz yok sizin. ama elalemi de takmamaya çalışın. elalem bu, ağızları torba değil ki büzesin. herkesin her şeye fikri, yorumu var. tek çare takmamak. dediğim gibi, siz beğendiniz siz aldınız. onlara ne hacet?
Aynen öyle canım ..

Sana bu sozleri diyenlerin esleri cok yakisikliymis ya da cok mu guzelmis. O kadar yil cikmissin bunu dusunmemossin digun yaklasinca dusunmek neden, sen bu adama bakarken kalbin carpiyosa dunyanin en cirkin erkegi olsa nolacak. Benm kv dem de bana akrabalarinin soyledgi laflari getrdi dugunden sonra saolsun. Ben buyuk gosteriyomusum, sogukmusum saclarim siyah olsa kucuk gosterirmisim. Agzinin payini verdim orasi ayri. Sana bidaha boyle bise derlerse senin kocam brad pitt javier bardem miydi ben mi yanlis biliorum de . Dugun stresindesin tatlimm kulaklarini kapa keyfine bak

Ben eşimle nişanlandığım gün kuzenim anneme inş ayrılırlar sonundaoldu daha güzel çünkü demiş. çok üzülmüştüm bedduasına. deli mi ne. üstelik o vakit baya baya kiloluydum eşimde bence yakışıklı. bu düğün safasında illa ki böyle diyen densizler çıkıyor. boşvereceksin takıntı haline hiç getirmeyeceksin.

Back
X