takıntı

Poturgeli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
18
5
arkadaşlar pek büyük bi dert gibi durmuyor ama çok sıkıntılıyım. herşeyi mahvettim. konu şu ki bi süredir konustugum bi insan vardı. çeşitli sebeplerden aramız açıldı. doğru kişinin o olmadığını bildiğim ve ayrıldığım halde sonrasınada onun geri dönüşü ile tekrar barıştım. aradan bi süre geçti saçma saçma laflar edip çirkinleşti. ben yine ayrıdım. sonra normal şartlar altından birinin tekrar konuşmaması ve uzak durması gerekirken ben yine yapamadım. başkasına tavsiye verirken bu iş çok kolaydı ama uygularken ne oldu anlamadım.
sonra tekrar konuştuk ama suan tehdit mesajları alıyorum.
karşımdaki insanda fazlasıyla dengesiz. size anlattığım gb bende öyleyim. başıma gelen bunca seyin sebebi takıntılı bi şekilde geçmişte kalmam. hep ilk olan son olsun istemiştim ama işte böyle :KK43: kendime çok kızıyorum.

arkadaşlar pek büyük bi dert gibi durmuyor ama çok sıkıntılıyım. herşeyi mahvettim. konu şu ki bi süredir konustugum bi insan vardı. çeşitli sebeplerden aramız açıldı. doğru kişinin o olmadığını bildiğim ve ayrıldığım halde sonrasınada onun geri dönüşü ile tekrar barıştım. aradan bi süre geçti saçma saçma laflar edip çirkinleşti. ben yine ayrıdım. sonra normal şartlar altından birinin tekrar konuşmaması ve uzak durması gerekirken ben yine yapamadım. başkasına tavsiye verirken bu iş çok kolaydı ama uygularken ne oldu anlamadım.
karşımdaki insanda fazlasıyla dengesiz. size anlattığım gb bende öyleyim. başıma gelen bunca seyin sebebi takıntılı bi şekilde geçmişte kalmam. hep ilk olan son olsun istemiştim ama işte böyle :KK43: kendime çok kızıyorum.
allahım ilk konuştuğun kişi diye psikopatla birlikte olacak halin yok herhalde:KK57:

kaç yaşındasın?

Geçmişi unutmazsan gelecegi yaşayamazsın bi an önce bunu yenmelisin. Tehdit ne için ediyor ? Sebebi neyse ne ya sen erkeksin erkek. Erkek gibi davran anca bi kadına gücünüz yeter anca bi kadını korkutursunuz. İcraata gelince yok. Hiç bi halt yapamaz. Sakın korkma. Havlayan KÖPEK ısırmaz.

saçma sapan bi davranış gerçekten:/ önüme bakamıyorum resmen. zaten bi umudumda kalmadı bi ilişkiler konusunda ben hiç bulaşmıyım iisi.

ben 22 yasındayım ailemde uzaktayım ve yalnız kalıyorum. Allah biliyo çok korkuyorum ama elimden bişey gelmiyo şuan için. kendimi yalnız hissetiğim için böyle bi salaga tutunmaya calıştım galiba. elime yüzüme bulaştı

Savcılığa verirsiniz siz de tehdit etmeye devam ederse.havlayan köpek ısırmaz derler gerçi.bir şey yapamaz.

X