Takıntılarım ve ben takıntıları olanlar burda buluşalım :)))

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
910
30
298
İstanbul
merhaba arkadaşlarr uzun zamandır kk üyesiyim ama topik açmayı yeni öğrenebildim çok düşündüm ne açsam die sonra karar verdim
ve beni kendimden bıktıran kendimden soğutann takıntılarımda karar verdim..
evet arkadaşlarım aslında asla takıntılı bi kız değildim
ama neden böle oldu bilemiyorum böle acayip bi derecede temizlik hastalığı,çamaşır yıkama hastalığı bulaştı bana sürekli temizlik yapıyor
duş almadan yatağa girmiyorr sürekli koltuk halı siliyorum bukadarlada kalmıyor tabii sigara içilen yerde (içtiğim halde) kapalı bi ortamsa
bulunmak istemiyor eve geldiğimde hemen duşa girip eşimide buna zorluyorum allahtan oda dinliyor benii
üzmüyor bu konularda... eve sinecek die evde balık bile kızartamıyorum balkonda.... oda kızartan kimse yıkanması şartıyla her yemek yaptığımda evi mutlaka havalandırma hissi oluşuyor kar kış dinlemiyor açıyorum camları,aygazım pisse bütün ev pismiş gibi geliyo bazen hemen süpürgeyi alıyorum elime biyere oturmayamı gittik asla tuvaletini
kullanamıyorum sanki ordaki mikrobu kendi evime taşırmışım gibi geliyor
kısslar yaa sizinde böle
takıntılarınız varmı yoksa ben deliriyormuyum :44::44: napıcam ben bıkıyorum kendimden artıkk...

Evet hijyen,sağlık önemli ama bir de o işleri yaptıktan sonraki halinizi,sağlığınızı düşünün..bu yüzden bel fıtığı olan çok bayan var.kayınvalidem önceden çok titizmiş eşim söylüyor bunu çünkü şu anki ev hali titizliğini yansıtmıyor

bu temizlik hastalıgı benim eşimde var sürekli ellerini yıkıyor.. 15 aylık ewliyimm ve artık bıktım bu hastalıktann cok zor bi durum hem eşim için hem benim için.. doktora götürdüm zorla şimdi benim zorumla ilaç kullanıyor.. umarım sizde kurtulursunuz. çünkü bu bi hastalık..

fıtığım var zaten evet çoğu zaman yatıyorum yatak döşek ama yapmazsamda içim içimi yiyorr birşey dürtüp duruyorr böle daha huzurlu oluyorum sanki ne bilim değişik bişeyy bu ve çokk sıkıcı tabii

nick kardeşliği!

basit takıntılar vardır hayatı çok zorlaştırmayanlardı bunlar, ama obsesiflik derecesine gelirse kötü...
bende de evden çıkarken kapıyı kapatırken fermuarımı kontrol etme takıntısı var sanki açık kalmış sanıyorum hep, apartmandan çıkmadan son kez bi daha kontrol ediyorum tabi

arkadaşım bu hastalık seni çok yorar en kısa zamanda dr gitmelisin kaç yıldır var...

bende bakıyorum ben bunu hangi ara yazdım diee o bişey değil be yawrum bana baksana sen aslında okadar çok taktir ediliyorum ki evime gelen rahat oluyorum sende tertemizsin diyo herzaman toplu herzaman mis gibi kokan saçlar kıyafetler ev pırıl pırıl düzenli ama kocamı sıkmaktan korkuyorum tek yaşasam bekar olsam asla sorun etmezdim bunu....

Benimde aşırı derecede hijyen takıntım var.
Bu yüzden kızımın doktorundan azar bile işittim samimiyetimize dayanarak nazikçe azarladı beni çocuk çok fazla hijyene alışıyor ve farklı bir ortamla karşılaşınca bünyesi bocalıyor diye... Ama ne yapayım yapmadan duramıyorum hamileyken mesela benim erken doğum riskim vardı bebek çok aşağıda diye ve nitekim öyle de oldu sürekli temizlik yapardım 1 tane bardak bile bırakmazdım tezgah üzerinde aman sancım falan tutar sonra benden önce birleri gelir evi pis görmesinler diye.

Bir de ben herşeyi sayarım indiğim / çıktığım merdivenleri, kaldırım taşlarını, yüzüğümün taşlarını , banyodaki fayansları vb.
Bir de her evden çıkışımda kapıyı kilitledikten sonra bütün gücümle iterim kapanmış mı diye
Geçenlerde eşime aslında bu kapı sağlam değil baksana itince sallanıyor açılacak gibi dedim normaldir hayatım her seferinde kırmaya uğraşıyosun onunda bir dayanma gücü var sonuçta dedi

ayyy aynı ben yok böle bişii bende merdiven fayansta sayarım ama okadar sorun etmediğimden onu yazmadım hiççç bu arada bebeğine dediği doğru doktorun bi arkadaşımın kızı sürekli hasta oluyordu dr sebebin vicudunda hiç mikrobun olmadığını söyledi annesinin titizliği yüzünden kum taş çim sal dedii direnç kazansın ama nafile kız yapamıyo her okuldan gelince yıkıyormuş kızı

Bence bir doktora gitmelisin takıntı çok kötü bir şey benim de takıntılarım var. yazdığım yazıyı çirkin bulunca hemen siliyorum kaç yıldır aynı şey çok yoruyo beni silmicem diyorum ama bakıyorum yine silmişim bi de kapıyı kitledikten sonra kitledim mi diye bidaha açmaya çalışıyorum kapıyı eskiden elimle ttuttuğum bişeyi sayarak bırakırdım falan hemde çift sayılarda Allah tan geçti bu ama yazı silme takıntım nasılş geçecek bilmiyorum

nasıl yendin peki canımm dr mı gittin

nasıl yendin peki canımm dr mı gittin

Doktora gitmedim ozamanlar baya küçüktüm sinirim bozuluyodu ağlıyodum bu duruma. kendi kendine geçti yada yeni uğraşlar buldum belki ondandır canım.en iyisi yüzleşmek takıntıyla bence yani temizlik yapmamaya çalış iradeni kullan aynı sigarayı bırakma gibi. belki bisüre sonra azıcık geçer. Tabiki benimki bi olasılık canım

uğraşla ilgili belkide evet mesela yazın böle olmuyor pek deniz kum güneş düşünmüyorum bunları kış gelince başlıyor eve kapanmak yanlızlık belkide bunlar itiyor beni ama bu bi hastalık dr görün diyen arkadaşlar var bunlara üzlmedim değil çünkü ben hernekadar sıkılsamda temizim diye grur duyuyordum kendimden

Benim kızım henüz küçük okula gitmiyor ama her misafirlikten dönüşte yada misafir uğurladığımızda yıkarım bende kızımı
Öpüyorlar hep tükürükleri bulaşıyor saçını başını her yerini mıncıklıyorlar
Ama artık salıyorum parklara çimlere :) ama her park dönüşü 1 saat elimizi yüzümüzü yıkıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de beyaz giyememe sendromu var =D
Beyaz giydim diyelim, oturmam-kalkmam, bi yere dirsek koymam, dar yerlerden geçmem sürtünürüm de leke olur diye.
Bir de kimse klorak kokusu sevmez ama ben çok seviyorum. Her yer klorak koksun istiyorum =D Temiz temiz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…