- Konu Sahibi lacivert17
-
offf bu takıntılar başa bela....
titizlik takıntım benim de var...her gün temizlik yaparım,misafirgelip gittikten sonra halıları koltukları baştan silerim...dışardan gelince ellerimi çamaşır suyuyla yıkarım...düzen takıntım da fazla herşey yerli yerinde olmalı,hiç birşey eğri durmamalı...
yatağın hep solunda yatarım...aksinin uğursuzluk getirdiğini düşünürüm......
ve daha bilindik bir çok takıntı...
offf bu takıntılar başa bela....
titizlik takıntım benim de var...her gün temizlik yaparım,misafirgelip gittikten sonra halıları koltukları baştan silerim...dışardan gelince ellerimi çamaşır suyuyla yıkarım...düzen takıntım da fazla herşey yerli yerinde olmalı,hiç birşey eğri durmamalı...
yatağın hep solunda yatarım...aksinin uğursuzluk getirdiğini düşünürüm......
ve daha bilindik bir çok takıntı...
Benimde var kızlar yaa(
Eşimi çok bunaltıyorum bu konuda bende aynı kıyafeti üst üstte 2 gün aslaaaa giyememm bide anında makineye atarım
eşim de çok titiz heryer temiz olcak falan ama kıyafete pek önem vermez bende hergün çocuk gibi bugün bu gömleği giyersin bu pantolonu giyersin diyorum sürekli üstünü değişir değişmez kıyafetlerini kirli sepetine atıyorum
bir de diş konusunda acayip takıntılıyım ufacık bişeyde yesem hemen fırçalıyorum eşimde sadece yatarken fırçalar çok kızıyorum bağırıyorum dişlerini temiz tut diye
bıktıracazz bu kocalaraaaaaaaaaaaaaa umutsuz evkadını nermin diyor bana artıkkk
Benimde aşırı derecede hijyen takıntım var.
Bu yüzden kızımın doktorundan azar bile işittim samimiyetimize dayanarak nazikçe azarladı beni çocuk çok fazla hijyene alışıyor ve farklı bir ortamla karşılaşınca bünyesi bocalıyor diye... Ama ne yapayım yapmadan duramıyorum hamileyken mesela benim erken doğum riskim vardı bebek çok aşağıda diye ve nitekim öyle de oldu sürekli temizlik yapardım 1 tane bardak bile bırakmazdım tezgah üzerinde aman sancım falan tutar sonra benden önce birleri gelir evi pis görmesinler diye.
Bir de ben herşeyi sayarım indiğim / çıktığım merdivenleri, kaldırım taşlarını, yüzüğümün taşlarını , banyodaki fayansları vb.
Bir de her evden çıkışımda kapıyı kilitledikten sonra bütün gücümle iterim kapanmış mı diye
Geçenlerde eşime aslında bu kapı sağlam değil baksana itince sallanıyor açılacak gibi dedim normaldir hayatım her seferinde kırmaya uğraşıyosun onunda bir dayanma gücü var sonuçta dedi
Benimde var kızlar yaa(
Eşimi çok bunaltıyorum bu konuda bende aynı kıyafeti üst üstte 2 gün aslaaaa giyememm bide anında makineye atarım
eşim de çok titiz heryer temiz olcak falan ama kıyafete pek önem vermez bende hergün çocuk gibi bugün bu gömleği giyersin bu pantolonu giyersin diyorum sürekli üstünü değişir değişmez kıyafetlerini kirli sepetine atıyorum
bir de diş konusunda acayip takıntılıyım ufacık bişeyde yesem hemen fırçalıyorum eşimde sadece yatarken fırçalar çok kızıyorum bağırıyorum dişlerini temiz tut diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?