- Konu Sahibi lacivert17
-
[sıze=2]benimde aşırı derecede hijyen takıntım var.
Bu yüzden kızımın doktorundan azar bile işittim samimiyetimize dayanarak nazikçe azarladı beni çocuk çok fazla hijyene alışıyor ve farklı bir ortamla karşılaşınca bünyesi bocalıyor diye... Ama ne yapayım yapmadan duramıyorum hamileyken mesela benim erken doğum riskim vardı bebek çok aşağıda diye ve nitekim öyle de oldu sürekli temizlik yapardım 1 tane bardak bile bırakmazdım tezgah üzerinde aman sancım falan tutar sonra benden önce birleri gelir evi pis görmesinler diye.
bir de ben herşeyi sayarım indiğim / çıktığım merdivenleri, kaldırım taşlarını, yüzüğümün taşlarını , banyodaki fayansları vb.bir de her evden çıkışımda kapıyı kilitledikten sonra bütün gücümle iterim kapanmış mı diye
Geçenlerde eşime aslında bu kapı sağlam değil baksana itince sallanıyor açılacak gibi dedim normaldir hayatım her seferinde kırmaya uğraşıyosun onunda bir dayanma gücü var sonuçta dedi[/sıze]
bende oturudgum yerın, bulundugum ortamın kapısını kapatma takıntısı var, eşim cok kızıyo
gecen gun iş yerıne gıttım kapıları acık duruyoi kac sefer soylemesıne ragmen cıkarken kapattım gene kapıyı
eşim arkamdan bagırıyodu, SANANEEEE BE SANANEEEEE dıye
sonra gecen aksam mısafırlıge gtık oturduk fılan eve gelcez artık, gecerken banyonun kapısını acık gördum ama, banane ya kapatmıycam dedım
ayakkabılarımı gıydıkten sonra, cıkardım tekrar gıttım kapıyı kapattım, ev sahıbı cok sasırdıeşim durumu anlattı kusura bakmayın hasta ta dedı allahtan samimi arkadası eşimin
Benim de birisiyle kol kola girerek yürürsem aynı anda adım atma takıntım var. Mesela o sağ ayak kullandığında aynı anda ben de sağ ayak atmam lazım. Sol ayaktaysa otomatik ayak değiştiriyorum ve bazen düşe yazıyorum
benimkine ne demeli?bende de evi kitleme takıntısı var nereye gidersem gideyim içeri girdiğim anda kapının üst kilidini cewiriyorum.kendi ewim için cok güzel bir alışkanlık fakat başkaların ewinde çok garip oluyor...ewini hiç kilitlemeyen arkadaslarım oluyor mesela zil çalıyorr kız açamaıyor aa kim kitledi bunu diye soruyor=)) bende seyy el alışkanlığı ben kitlemiş olabilirim diyorum ama gercekten kitlediğimin hiç farkında olmuyorum.aklıma geldiğinde de hiç üsenmeden kalkıp kitliyorum=))
bende oturudgum yerın, bulundugum ortamın kapısını kapatma takıntısı var, eşim cok kızıyo
gecen gun iş yerıne gıttım kapıları acık duruyoi kac sefer soylemesıne ragmen cıkarken kapattım gene kapıyı
eşim arkamdan bagırıyodu, SANANEEEE BE SANANEEEEE dıye
sonra gecen aksam mısafırlıge gtık oturduk fılan eve gelcez artık, gecerken banyonun kapısını acık gördum ama, banane ya kapatmıycam dedım
ayakkabılarımı gıydıkten sonra, cıkardım tekrar gıttım kapıyı kapattım, ev sahıbı cok sasırdıeşim durumu anlattı kusura bakmayın hasta ta dedı allahtan samimi arkadası eşimin
benimkine ne demeli?bende de evi kitleme takıntısı var nereye gidersem gideyim içeri girdiğim anda kapının üst kilidini cewiriyorum.kendi ewim için cok güzel bir alışkanlık fakat başkaların ewinde çok garip oluyor...ewini hiç kilitlemeyen arkadaslarım oluyor mesela zil çalıyorr kız açamaıyor aa kim kitledi bunu diye soruyor=)) bende seyy el alışkanlığı ben kitlemiş olabilirim diyorum ama gercekten kitlediğimin hiç farkında olmuyorum.aklıma geldiğinde de hiç üsenmeden kalkıp kitliyorum=))
seninkide iyiymişş ya allahtan bende bunlar yok çok güldümmmm
ay öldüm gülmekten buna yagözümün önüne geldi o halin
evi kıtleme takıntısı bende de var ama ben korkudan kıtlıorum ıkı kılıdım var 3 kere kıtlenıolar ve ben her ıkısınıde 3 er kere kıtlerım:18: eve gırdıgım an ayakkabılarımla koseye gırer hemen kapıyı kıtlerım sonra ayakkabılarımı cıkarırım. eve mısafır geldıgınde de kıtlerım kapıyı acmaya calısan acamazama el alıskanlıgımımı kaybetmemem lazım yoksa kıtlemeyı hep unuturum.
bırde aygaz takıntım var aygazla ısım bıttıyse mutlaka vanadan kapatırım vanadan kapalı degılse kapalı olduguna ıcım sınmez
bırı sokak kapısını ıttırıyormus kapalımı sıkı sıkı dıe bende buzdolabılımın kapısını kapatırım ardından da bastırırım sıkıca kapanmadıysa dıe
oyle bı gıydıgımı bı daha katlayıp dolaba koymam sankı onlarda gıyılmıs kokarlar dıe
ama bunların hıcbırının ben takıntı oldugunu dusunmuyorum sadece ben oyle rahat edıyorum
işaretlediğim olay bende de var..hatta ben arabada giderken dükkan tabelalarındaki harfleri,kamyon arkası yazıların falan harflerini sayarım
Hepsini yaparım bunların
temizlik değil ama ben de düzen takıntısı var,bir eşyanın en basit bir tırnak makası her zamanki yerinde durmuyorsa o gece rahat yatamam
aslında çoğu yazılan takıntı değil diye düşünüyorum belki de ben de yaptığımdan
mesala bi kıyafeti 5 dk da giysem kirli diye yıkamam
açık tuvalet banyo kapısı görmeye dayanamam
dışarda kapı kollarına otobüste tutunma yerlerine peçeteyle dokunmam
10 dakkada bir el yıkamam
sonra eve girer girmez kapının bütün kilitlerini kitlemem gibi
bi de ben de asıl beni değilde çevremi rahatsız eden bi durum var
evdeyken bu başkasının evi de olabilir muhakkak bi cam açık olucak
dışarı -10 derece bile olsa olacak
yoksa oturamam asla
şu an bile kombi yanıyo ama pencere açık
eşim küresel ısınma sebebisin dışarıyı mı ısıtıyoruz dese de
imkanı yok kapatamaz çıngar çıkarırım
[sıze=2]benimde aşırı derecede hijyen takıntım var.
Bu yüzden kızımın doktorundan azar bile işittim samimiyetimize dayanarak nazikçe azarladı beni çocuk çok fazla hijyene alışıyor ve farklı bir ortamla karşılaşınca bünyesi bocalıyor diye... Ama ne yapayım yapmadan duramıyorum hamileyken mesela benim erken doğum riskim vardı bebek çok aşağıda diye ve nitekim öyle de oldu sürekli temizlik yapardım 1 tane bardak bile bırakmazdım tezgah üzerinde aman sancım falan tutar sonra benden önce birleri gelir evi pis görmesinler diye.
Bir de ben herşeyi sayarım indiğim / çıktığım merdivenleri, kaldırım taşlarını, yüzüğümün taşlarını , banyodaki fayansları vb.
Bir de her evden çıkışımda kapıyı kilitledikten sonra bütün gücümle iterim kapanmış mı diye
Geçenlerde eşime aslında bu kapı sağlam değil baksana itince sallanıyor açılacak gibi dedim normaldir hayatım her seferinde kırmaya uğraşıyosun onunda bir dayanma gücü var sonuçta dedi[/sıze]
[ı]bulaşık bırakmam
evi hergün süpürürüm tozları falan alırım
herşeyim illa marka olacak giysiden sabuna bulaşık teline kadar
birde bende amonra gibiyim,cam hep açık olacak,
kolonya gül suyu gibi kokulara dayanamam
bende başkasının tuvaletini kullanmam patlasam bile
sigara içilen yerde 1 dk duramam
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?