- Konu Sahibi lacivert17
-
Ben de beyaz giyememe sendromu var =D
Beyaz giydim diyelim, oturmam-kalkmam, bi yere dirsek koymam, dar yerlerden geçmem sürtünürüm de leke olur diye.
Bir de kimse klorak kokusu sevmez ama ben çok seviyorum. Her yer klorak koksun istiyorum =D Temiz temiz yani..
Benim kızım henüz küçük okula gitmiyor ama her misafirlikten dönüşte yada misafir uğurladığımızda yıkarım bende kızımı
Öpüyorlar hep tükürükleri bulaşıyor saçını başını her yerini mıncıklıyorlar
Ama artık salıyorum parklara çimlere :) ama her park dönüşü 1 saat elimizi yüzümüzü yıkıyoruz[/QUOT
henüz bebeğim yok eğer bigün olursa bende böyle olucam kesin ya bana sorarsan bu iyi bişey ama baksana hastalık diyorlar eğer öyleyse dr gitmek mi lazım acaba gerçekten :44::44:
Bilmem ama ben hastalık olarak görmüyorum ben bekarkende böyleydim dağınıklığı, pisliği sevmezdim ama evlendikten sonra daha da arttı hem ailemden biraz uzak olunca hemde evde yalnız kalınca sıkıntıdan insan kendini temizliğe yemeğe çamaşır bulaşığa veriyor.
Bizim bir akrabamız vardı o kadın pis bir yer görünce gözü seyirir elleri titrerdi bence onun ki hastalık ama bende öyle bir şey olmuyor çok titizim ama pis bir yer görünce de kendimden geçmiyorum açıkcası normal karşılayıp güzelce temizliyorum
Bilmem ama ben hastalık olarak görmüyorum ben bekarkende böyleydim dağınıklığı, pisliği sevmezdim ama evlendikten sonra daha da arttı hem ailemden biraz uzak olunca hemde evde yalnız kalınca sıkıntıdan insan kendini temizliğe yemeğe çamaşır bulaşığa veriyor.
Bizim bir akrabamız vardı o kadın pis bir yer görünce gözü seyirir elleri titrerdi bence onun ki hastalık ama bende öyle bir şey olmuyor çok titizim ama pis bir yer görünce de kendimden geçmiyorum açıkcası normal karşılayıp güzelce temizliyorum
bende aslında hastalık olarak görmüyorum dr filan dendi şaşırdım hiç birzaman temizliği titizliği ev işini kendime yük olarak görmedim çünkü hiçbirzaman kaçmadım işten korkmadım acaba bu eşimi sıkarmı diyede ilerleyen zamanlarda die endişe ederek danışmak istedim sadece,çünkü ona da sigara içtin işten geldin duş yap yada balık alma diyorum mesala üstümüze saçımıza filan sinecek diye işte bunlardan sıkılırsa diyede korkmuyor değilim şimdilik anlayış gösteriyo çünkü çevremizde çok var kızartmayı bile evde yapmayan o yüzden anlıyor benii
nick kardeşliği!
basit takıntılar vardır hayatı çok zorlaştırmayanlardı bunlar, ama obsesiflik derecesine gelirse kötü...
bende de evden çıkarken kapıyı kapatırken fermuarımı kontrol etme takıntısı varsanki açık kalmış sanıyorum hep, apartmandan çıkmadan son kez bi daha kontrol ediyorum tabi
Benimde aşırı derecede hijyen takıntım var.
Bu yüzden kızımın doktorundan azar bile işittim samimiyetimize dayanarak nazikçe azarladı beni çocuk çok fazla hijyene alışıyor ve farklı bir ortamla karşılaşınca bünyesi bocalıyor diye... Ama ne yapayım yapmadan duramıyorum hamileyken mesela benim erken doğum riskim vardı bebek çok aşağıda diye ve nitekim öyle de oldu sürekli temizlik yapardım 1 tane bardak bile bırakmazdım tezgah üzerinde aman sancım falan tutar sonra benden önce birleri gelir evi pis görmesinler diye.
Bir de ben herşeyi sayarım indiğim / çıktığım merdivenleri, kaldırım taşlarını, yüzüğümün taşlarını , banyodaki fayansları vb.
Bir de her evden çıkışımda kapıyı kilitledikten sonra bütün gücümle iterim kapanmış mı diye
Geçenlerde eşime aslında bu kapı sağlam değil baksana itince sallanıyor açılacak gibi dedim normaldir hayatım her seferinde kırmaya uğraşıyosun onunda bir dayanma gücü var sonuçta dedi
merhaba arkadaşlarr uzun zamandır kk üyesiyim ama topik açmayı yeni öğrenebildim çok düşündüm ne açsam die sonra karar verdim
ve beni kendimden bıktıran kendimden soğutann takıntılarımda karar verdim..
evet arkadaşlarım aslında asla takıntılı bi kız değildim
ama neden böle oldu bilemiyorum böle acayip bi derecede temizlik hastalığı,çamaşır yıkama hastalığı bulaştı bana sürekli temizlik yapıyor
duş almadan yatağa girmiyorr sürekli koltuk halı siliyorum bukadarlada kalmıyor tabii sigara içilen yerde (içtiğim halde) kapalı bi ortamsa
bulunmak istemiyor eve geldiğimde hemen duşa girip eşimide buna zorluyorum allahtan oda dinliyor benii
üzmüyor bu konularda... eve sinecek die evde balık bile kızartamıyorum balkonda.... oda kızartan kimse yıkanması şartıyla her yemek yaptığımda evi mutlaka havalandırma hissi oluşuyor kar kış dinlemiyor açıyorum camları,aygazım pisse bütün ev pismiş gibi geliyo bazen hemen süpürgeyi alıyorum elime biyere oturmayamı gittik asla tuvaletini
kullanamıyorum sanki ordaki mikrobu kendi evime taşırmışım gibi geliyor
kısslar yaa sizinde böle
takıntılarınız varmı yoksa ben deliriyormuyum :44::44: napıcam ben bıkıyorum kendimden artıkk...
slm canım,bende de çamaşır yıkama hastalığı var.çamaşırlar azıcık bile kullanılmış olsun hemen yıkama ihtiyacı duyuyorum.fakat diğer işlerle ilgili öyle bir problemim yok hatta fazla rahat bile sayılabilirim:))))en iyisi kendine bir kota koy günlük yapılacak iş listesi yap ve o listenin dışına asla çıkma.çünkü bu şekilde gidersen temizlik hastası olursun ki var böyle hasta olanlar(
evet onu denedim cnm eskiden hergün temizlik yapardım şimdi 3-4 günde bir yapıyorum bunu haftalık temizliğede dönüştürebilirim bu şekilde hiç düşünmemiştim mantıuklı geldi çok kota koyarsam kendimide yormam fakat dediğin gibi çamaşır işi nasıl olur bilmiyorum çünkü bende 1 saat giysem onu gardolaba koyamıyorum eğer duş almamışsam ogün mesela anında kirli sepetine eğer vivut olarak temizsemde yani duşumu yaptıysam en fazla 1 gün giyiyorum ertesi gününe yine duş aldığım için o 1 günlükte 1 saatlikte giyilen şey bana kirli geliyor terlemişimdir yemek sinmiştir diyip giyemiyorum onu bidaha yıkıyorum hemenn
benimde temizlik takıntım vardır ama şöyle 2 gün yapmam 3 gün mutlaka yaparım yaparım ama kendimi paralarım ne var ne yok yıkar ütüler siler temizlerim belim kopar ağrıdan ama asla tek bir yeri geçmem gece olur hala devam ederim eğer biryeri atlarsam sanki hiçbiryeri temizlememişim gibi gelir ertesi gün tekrar başdan yaparım.sonra 2 gün yine yatarım.eğer ben yerleri silerken eşim oğlum geçerse kıyametleri kopartırım sanki sildiğim yer pislenmiş gibi geliyo tekrar siliyorum bidaha geçen olursa bidaha siliyorum sinirdende geberiyorum.artık oğlum alışdıda halıdan halıya zıplayarak geçiyor odasına yerler kuruyana kadar.
3/4 günde bir temizlik yapman normal bence ama fazla abrtmadan.çamaşır konusuna gelince aman yıka gitsin zaten makina yıkıyorben ne yapsam yıkamadan duramıyorum boş ver onu da
neden böyle oluyor acaba hiç düşündün mü yada şikatçimisin bu durumdan???
ay şikayetçiyim tabi arkadaşım olmam mı ama elimde değil napıyım pismiş gibi geliyo ama ben öyle olsun istemiyorum rahat olmak istiyorum bu yüzden oğlumu çok sıkıyorum sanki çocuk sildiğim yerden geçse nolur ama olmaz olmamlı heryer eşit kurumalı.mesela temizliğimi bugün yaptım enson wc yıkadım tam çıkıyodum oğlum geldi elinde mandalina anne soyarmısın derken benim gözler ayaklarına çarptı o da ne ayak parmak uçları wc kapısından içeride çıldırdım niye dikkat etmiyosun diye aslında wc ye giren ilk kapı ikincisi değil yani paspasın olduğu bölüm o an sanki bana bütün mikroplar ayaklara bulaştı şimdi evde dolaşcak vs vs ufff düşünmek bile çıldırtıyoo işte böyle
inan bana elimde süpürge ile gezerdim her an siler süpürürdüm şimdi okadar kasmama rağmen 3-4 gün bazen 2-3 gün ama asla 1 haftayı bulmazçamaşır konusuna gelincede çok güldüm hoşuma gittii makine yıkıyo sen yıkamıyorsun boşver onuda
benim de 1 haftayı bulmaz normalde ama bu ara işte kafam bozuk olduğu için saldım gittiama yarın temizlik yapıcam tüm gün:))))))))))bu arada benim 2 tane de kedim var ve mecburen haftada bir kaç kere süpürgeyi açıyorum.haliyle tüy dökülüyor ve o şekilde de yaşayamayız.çamaşırı boşver gerçekten ooooo mis gibi işte
yanii bencede mis gibi temizlik kokusu varmı bundan daha güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bence de:)))))))hele bir de çarşafları yıkamaya bayılıyorum,misler gibi kokuyor ya yatınca:))))))))amaaaaaaaan o kadarcık da olsun takıntımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?