Takıntılarım ve ben takıntıları olanlar burda buluşalım :)))

beyaz pantolan giyip 45 dk yolu dolmuşta ayakta gittiğimi biliyorum bende kirlenecek diyeee şöfer bey 'abla boş yer var otur ceza yiycez ' deyincede kalan yarım saatlik yolumu ilk durakta inip yürüyerek gitmiştim istanbul gibi biryerde

fermuar takıntısı bende de var seni cok iyi anlıyorum=))sürekli unutuyorum acaba kaptmısmıydım diye tekrar bakıyorum_bu sadece fermuar da degil kapı da pencere de araba da heryerde=)acaba kapıyı kıtlemısmıydım, pencereyı kapatmısmıydım veya arabayı kıtlemısmıydım.sürekli birseyleri kontrol halındeyım. kendime ne kadar kotuluk yaptığımın farkındayım fakat bu takıntıları bırakmak çok zor olsa gerek=(resmen kendi hayatımı zorlaştırıyorum...

.............................

slm canım,bende de çamaşır yıkama hastalığı var.çamaşırlar azıcık bile kullanılmış olsun hemen yıkama ihtiyacı duyuyorum.fakat diğer işlerle ilgili öyle bir problemim yok hatta fazla rahat bile sayılabilirim:))))en iyisi kendine bir kota koy günlük yapılacak iş listesi yap ve o listenin dışına asla çıkma.çünkü bu şekilde gidersen temizlik hastası olursun ki var böyle hasta olanlar(

evet onu denedim cnm eskiden hergün temizlik yapardım şimdi 3-4 günde bir yapıyorum bunu haftalık temizliğede dönüştürebilirim bu şekilde hiç düşünmemiştim mantıuklı geldi çok kota koyarsam kendimide yormam fakat dediğin gibi çamaşır işi nasıl olur bilmiyorum çünkü bende 1 saat giysem onu gardolaba koyamıyorum eğer duş almamışsam ogün mesela anında kirli sepetine eğer vivut olarak temizsemde yani duşumu yaptıysam en fazla 1 gün giyiyorum ertesi gününe yine duş aldığım için o 1 günlükte 1 saatlikte giyilen şey bana kirli geliyor terlemişimdir yemek sinmiştir diyip giyemiyorum onu bidaha yıkıyorum hemenn

benimde temizlik takıntım vardır ama şöyle 2 gün yapmam 3 gün mutlaka yaparım yaparım ama kendimi paralarım ne var ne yok yıkar ütüler siler temizlerim belim kopar ağrıdan ama asla tek bir yeri geçmem gece olur hala devam ederim eğer biryeri atlarsam sanki hiçbiryeri temizlememişim gibi gelir ertesi gün tekrar başdan yaparım.sonra 2 gün yine yatarım.eğer ben yerleri silerken eşim oğlum geçerse kıyametleri kopartırım sanki sildiğim yer pislenmiş gibi geliyo tekrar siliyorum bidaha geçen olursa bidaha siliyorum sinirdende geberiyorum.artık oğlum alışdıda halıdan halıya zıplayarak geçiyor odasına yerler kuruyana kadar.

Son düzenleme:

3/4 günde bir temizlik yapman normal bence ama fazla abrtmadan.çamaşır konusuna gelince aman yıka gitsin zaten makina yıkıyorben ne yapsam yıkamadan duramıyorum boş ver onu da

aslında çok rahat bi kişiliğim var ama şu son 1 yıldır facebookta profil resmime çok takıyorum ve neredeyse günde 2 tane değiştiriyorum sıkılıpta nedendir çözmüş değilim

neden böyle oluyor acaba hiç düşündün mü yada şikatçimisin bu durumdan???

3/4 günde bir temizlik yapman normal bence ama fazla abrtmadan.çamaşır konusuna gelince aman yıka gitsin zaten makina yıkıyorben ne yapsam yıkamadan duramıyorum boş ver onu da

inan bana elimde süpürge ile gezerdim her an siler süpürürdüm şimdi okadar kasmama rağmen 3-4 gün bazen 2-3 gün ama asla 1 haftayı bulmaz çamaşır konusuna gelincede çok güldüm hoşuma gittii makine yıkıyo sen yıkamıyorsun boşver onuda

neden böyle oluyor acaba hiç düşündün mü yada şikatçimisin bu durumdan???

ay şikayetçiyim tabi arkadaşım olmam mı ama elimde değil napıyım pismiş gibi geliyo ama ben öyle olsun istemiyorum rahat olmak istiyorum bu yüzden oğlumu çok sıkıyorum sanki çocuk sildiğim yerden geçse nolur ama olmaz olmamlı heryer eşit kurumalı.mesela temizliğimi bugün yaptım enson wc yıkadım tam çıkıyodum oğlum geldi elinde mandalina anne soyarmısın derken benim gözler ayaklarına çarptı o da ne ayak parmak uçları wc kapısından içeride çıldırdım niye dikkat etmiyosun diye aslında wc ye giren ilk kapı ikincisi değil yani paspasın olduğu bölüm o an sanki bana bütün mikroplar ayaklara bulaştı şimdi evde dolaşcak vs vs ufff düşünmek bile çıldırtıyoo işte böyle

bir ben değilmişi demek ki şimdi yanlız olmadığımı anladım umarım birlikte yeneriz bu takıntıları benimde korkum çocuğum olduğunda başlıycak asıl emin ol bende aynılarını yaparım ona umutsuz ev kadını nermin gibi hissettim şimdi kendimi inşallah sonumuz öyle olmaz

benim de 1 haftayı bulmaz normalde ama bu ara işte kafam bozuk olduğu için saldım gittiama yarın temizlik yapıcam tüm gün:))))))))))bu arada benim 2 tane de kedim var ve mecburen haftada bir kaç kere süpürgeyi açıyorum.haliyle tüy dökülüyor ve o şekilde de yaşayamayız.çamaşırı boşver gerçekten ooooo mis gibi işte

yanii bencede mis gibi temizlik kokusu varmı bundan daha güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bence de:)))))))hele bir de çarşafları yıkamaya bayılıyorum,misler gibi kokuyor ya yatınca:))))))))amaaaaaaaan o kadarcık da olsun takıntımız

hele o yıkandıktan sonra rüzgarda kuruyup o havalanan çamaşırın kokusu inan bana deterjandan daha da seviyorum o kokuyu miss gibi uyuyo insan yaa yok böle bi mutlulukkkkkkkkkkkkkkkk

Canım annemde temizlik hastalığı ve benzer takıntılar vardı.Babam ve tüm aile annemin bu takıntılarından çok yıprandığımızı söyleyebilirim,Bu bir rahatsızlık ve bunu yaşayan içinde etrafındakiler içinde çok zor...Evlendim baktımki annemi eleştirdiğim şeylerin benzerlerini yapar oldum.Hatta birinde annemde şahit oldu beni oturtup ellerini gösterdi,ve temizlik huyundan dolayı yaşadığı sağlık sorunlarını bir bir anlattı ,Dr vucudunu kemik ve kas yapısının normalden daha yorgun olduğunu söylemiş...benim yaptığım hataları yapma dedi.O gün den sonra düzene soktum ve takıntılarımdan kurtulduğum söylenebilir...Aslında bu rahatsızlığın genetik olduğunu düşünüyorum,Öyleki teyze kızımda var.O dr tedavisi görüyor.Öyleki kendi evinin tuvaletine girerken bile soyunur.3 saat duşta kalır.Temizliği hiç bitmez zaten.Dr terapi sırasında söyle bişey söylemiş;Ellerini toprakla kapla ve bir süre ellerini seyret dayanmaya çalış..Ancak sorunun üstüne gidersen yenebilirmişiz

böylee aşırıya kaçan takıntılarım yokk amaa mesela şaçımı boyatmdım o içime sinmediysee yeniden degiştiriyorum yaaa tüm arkdaşlarıma eşime soruyorum ğüzel olmuşmu ay degişritim demi napcam benn gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…