Takıntılarım...

Canım bosu bosuna kuruntu edıyon o kadar zaman gecmıs o kafaya takacak birini bulmus ki yakasından dusmus bole dusunup kendını ılıskını yıpratırsan onndan farkın kalmaz ayrıca unu okumussun insanlar okul gormemıs bı suru meskale buluyo sende bulabilirsin yanlızlıkdan stresten takıyon bunları emın ol

Tamam arkadaşım :) Spor-mSpor-müziğe falan yönelsem iyi olacak..

Teşekkür ederim. . Bir nebze de olsa içimi rahatlattın..

Eskiye takılı kalma ama sevgılınınde o kızla bı duygusal bagı kalmadıgından da emın ol sureklı ayrılan barısan sevgılıler bı boslukta tekrar bı araya gelebılırler

tatlım, benim kocam da 10 yıldır aynı hattını kullanıyordu iş çevresi önemliydi ama adam iki numara getirmiş biri senin biri benim dedi. Önemli herkese bu yeni numaram diye bilgi verdi. İş vs bahane diye düşünüyorum. Face konusunda da biz ortak hesap açtık ikimizin adına ama siz evli değilsiniz ona bişey diyemem lakin yeni bi face açıp, arama motorlarında bulunmayacak şekilde düzenleyebilir. Aklında kuşkular varsa bunu yapsın en azından

rica ederim sana bol şans Allah yardımcın olsun.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…