Takıntılarımız..

banyoda yerlerin ıslanmasına dayanamam sürekli kuruturum pencere kenarlarını hergün silerim toza kuş pisliğine dayanamam simetri rahatzılığım var herşeyin düzgün olmasına dikkat ederim yamuk bişey varsa yatamam birine gittiğim zamn mutfağı yağlıysa çayını bile içemem :1:

banyoda yerlerin ıslanmasına dayanamam sürekli kuruturum pencere kenarlarını hergün silerim toza kuş pisliğine dayanamam simetri rahatzılığım var herşeyin düzgün olmasına dikkat ederim yamuk bişey varsa yatamam birine gittiğim zamn mutfağı yağlıysa çayını bile içemem :1:

bian kaynana olarak gördümde seniii enemmmmmm düşman başına:27::27::27:

erik kliraz zeytin gbi çekirdekli meyvelerin çekirdeklerine takıntım var elime değdiği an bittiğim andır :52:

düzen takıntım var dolapların içi kesinlikle dağınık olmamalı.

simetri takıntım var.

bide el yıkama takıntım var.

dahada çok var ama saymakla bitmez çok takıntılıyım.

Düzgün yazma takıntım var yanlış mı yazdım acaba diye tekrar tekrar kontrol ederim.:18:
Aydınlık odada uyuyamam.:51:
Ayaklarım üşümemeli yoksa çok mızmız olurum.:43:
Yavaş yürüyemem sanki yolu kapatıyormuş gibi hissederim.:4:
Yemek yedikten sonra ağzımda bir şey var mı diye sormazsam çıl çıl çıldırırım.:52:
Bir yerde oturdum kalktığım zaman popomda bir şey var mı diye sormazsam da çıl çıl çıldırırım. :52:
Arkamda yürüyen insanlar hep popoma bakıyormuş gibi hissederim çantam hep popomun üzerindedir :ssz:

Ay daha neler neler varda çok yazınca utandım :1::1::1:

Bir deee birisi haksız yere beni suçlarsa deliririm lafı yüzüne çarpana kadar içim içimi kemirir.
:27:

yastıgıma uyurken bıle ayagımın degmemesıne dıkkat ederm acayıp nefrt edıorm yastıga oturanlardan fln ıyyy

İş yerinde yerimden ayrılmam gerektiğinde telefonu yönlendirdim mi diye 2548774 kez kontrol ederim.
Mesai bitiminde en az bir kere geri dönüp fişi,bilgisayarı kontrol ederim.
Su içerken mutlaka önce bardağı yıkarım.
Dışı ıslak bardaktan asla bir şey içemem.
Bir kelimeyi yanlış telaffuz eden biri olunca mutlaka duramam,uyarırım.
Sigarayı sadece üstten açarım.
Banyoda vücudumu kızartana kadar lif ya da kese yaparım.
Giymeden önce kıyafetlerimi koklarım
.....uzar gider

Sese karşı hassasiyetim var. Yüksek sese karşı çok takıntılıyım.

Temizlik takintim var, bir yeere gittigimde once mutfak lavabosunun icine , wcye soyle ortaliga bi goz gezdiririm. Ufak birsey gordum mu kessen de yemem icmem :bicak:

Back
X