Takıntılı anne

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.809
3.578
448
herkese merhabalar, ben yıllarca tedavi gördüm ama bir türlü kurtulamadım obsesyondan benim sorunum şu , kızım konusunda o kadar takıntılıyım ki konu cinsel taciz!! Kızım 2,5 Yaşında çok şükür kötü birşey yaşamadık ama devamlı Aklımda kızımı korumak var, akraba dahi olsa kimsenin kucağına vermiyorum , parka gidiyoruz 15-20 Yaşında gençler sevmeye Çalışıyor azarlıyorum , eşim poposunu sıkıyor bugün seviyor Sak'ın yapma bu şakaları bir daha dedim, ben babasıyım seviyorum diyor, tekrar doktora mı gitsem acaba Aklımı kaçıracağım , kız çocuk anneleri beni anlar lütfen yardım edin

Acil bir uzmana gitmelisin,ilaçların varsa aksatmadan kullan.Hem senin sağlığın hem de çocuğunun psikolojisi söz konusu çünkü,bu şekilde takıntılı olmak iyi bir şey değil.Çocuğunun özgüvenini kaybetmesine sebep olursun,her insandan kaçırarak.

İğrenç cinsel taciz haberlerini okuyunca böyle oluyorum, sanki bütün dünya çok kötüymüş gibi geliyor

Çocuğu vajinismus yapacaksınız, yapmayın.
Erkekleri öcü olarak görecek, panik atak olacak çocuk.
Benim babam da popoma vurup dururdu şaka yollu, babam sapık mı ya da ben taciz mi edildim?
Çocuk psikolojisi yönlendirilmeye çok müsait, eğer böyle korkularınız varsa pedagogla görüşün nasıl bir yol izleyeceğinizi görün.
Pek sağlıklı bulmadım yaklaşımınızı.

Yabancı erkeklerin dokunmadan sevmesinde sakinca yok. Dokunmalarina müsade etme. Burada haklisin.

Fakat baba konusunda; neyse yaa tövbe yaa kurtulmalisin o dusunceden.

Içimde yaşıyorum zaten kızım henüz anlamıyor, yıllar önce tedavi oldum doktorum iyisin diyor aklına bu tarz Düşünceler gelince tekrarlama unut diyor öyle yapmaya çalışıyorum, kimseye anlatamadığım için buraya yazdım

Çocuğunuzu koruma iç gudunuz normal ama babasından bile korumaya çalışmanız takıntı sizinde söylediğiniz gibi profesyonel yardım öneririm bende arkadaşlar gibi.

İğrenç cinsel taciz haberlerini okuyunca böyle oluyorum, sanki bütün dünya çok kötüymüş gibi geliyor
Haklısın..
Paranoyak seviyesinde oluyorum dönem dönem. Benim kızım az büyük seninkinden. Ama küçük yaştan itibaren özel bölge diye diye beynine kazıdım.
Dedeleri amca dayı baba dahil kimse özel bölgeye dokunmaz , hiç biri dudaktan öpmek istemez normal şartlarda. O yüzden hele ki başkası hiç yapmamalı diye işledik.
Anca böyle yapabilirsin. Ama sen destek almalısın mutlaka. Yoksa herkese zindan edeceksin dünyayı. Kendine bile..

Sağlıklı Değilim zaten yıllarca tedavi gördüm ve doktorum iyileştiğimi söyledi, ama kötü bir haber okuyunca özellikle çocuklar ile ilgili dağılıyorum çok ağlıyorum bıktım bu halimden hayat çok zor benim gibi biri için

birde unutmayin insanlarin çoğu iyidir. bizim duydugumuz kotu haberler az kalan kotu insanlarin yaptiklaridir. yani sizin ve kizinizin kotu insanlarla karsilasma ihtimali cok az. tabiki kizinizi koruyun, gozunuzu dort açın ancak onu seviyorlar diye insanlari azarlamayin, coxiuk sevmeyi sevilmeyi ogrensin. babasina bile guvenemezse zaten sorunlu bir hayati olur.

Çocuğunuzu da bir pedagoga götürün. Onlara cinsel tacizin ne olduğunu, nerelerine dokunulmamasına izin vermemesi ya da annesine söylemesi gerektiğini çok tatlı bir şekilde anlatıyorlar. İnternette bununla ilgili yabancı bir kanalda çocuklara eğlenceli bir şekilde anlatıldığı video vardı. Onu da araştırıp bulabilir ve kendiniz de çocuğunuza onu korkutmadan anlatabilirsiniz.

Ben sizi anlıyorum,bende çok dikkatliyim bu konuda ama Babasına karşı değil tabi.
Mesela benim Kızımın üç tane erkek kuzeni var sık görüşüyorlar oynuyorlar onlar yaşça daha büyük sürekli Gözlerim üzerlerinde wc falan gidince kesinlikle yanlız bırakmam.Siz biraz ileri safadasınız babadanda koruyorsunuz ya Yaşadığınız bişey var yada Şahit olduğunuz

Başka bir doktora gidin, iyileşmemişsiniz demek ki.
Bu ülkenin doktoruna da güvenilmiyor artık, sağlık elden gidecek diye korkuyorum.

Henüz anlamıyor olabilir ama böyle gidersen anlayacak bir süre sonra.Doktorunda bir alemmiş cidden okb öyle takıntı aklına gelince unutuluyor olsaydı herkes kendi başına iyileşirdi.Bence en kısa zamanda doktorunu değiştirmelisin,en azından ilaç falan yazar.Okb ilaç olmadan geçmez,en yakın arkadaşımdan biliyorum asla geçmiyor tedavi şart.

Zaten kendime zindan dünya ona alıştım da dile getirmiyorum eşime vs , eşim çok iyi bir baba onu kırmak ve deli damgası yememek için frenliyorum kendimi, şimdi bez yok kızımda iç çamaşırıyla çok sevimli bayramda kayınbabam durmadan poposunu cimcikliyor gel bir popodan öpeyim diyor, öyle kastım ki kendimi 2 gündür boynum ağrıyor, artık küçük değil yani bu popo şakaları bitsin istiyorum

Başka bir doktora gidin, iyileşmemişsiniz demek ki.
Bu ülkenin doktoruna da güvenilmiyor artık, sağlık elden gidecek diye korkuyorum.
Aynen öyle yani gittiğim doktor özeldi başka bir doktorla mailleştim , ilaçla olmaz terapi gerek Diyor ben 2 yıllık ciddi bir ilaç kullandım ilacı bırakalı 3 yıl oldu resmen tekrar hastalığımın başladığını hissediyorum yani bu hastalıktan tamamen kurtuluş yok mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…