Takıntılı anne

İlkokulda rehberlik derslerinde egitimini veriyorlar.
"benim bedenim"gibi bir konu basliği altindaydi sanirim.

Bunlar gece uykularinizi etkiliyorsa, gundelik yasaminizi surdurmenize engel oluyorsa (benim atak donemlerimde oluyor mesela, gun icinde aklima acayip seyler getirip aglama krizleri geciriyorum, uyuyamiyorum falan) tedaviye baslayin bir an once, ama dedigim gibi sadece gundelik yasaminiz duzenleniyor, kaygilardan kesin kurtulus yok gibi bisey

Evet bir an bos kalsam basina bişey gelecek sanki... milletin cocugu sokaklarda buyur bisey olmaz, bizim gibilerinki 10 dk goz onunden kaybolsa basina is açar...

Kız annesi olmaya gerek yok. İki erkek çocuğu annesi olarak bu korkuları 11 yıldır yaşıyorum maalesef. Bu ülkede erkek çocukların kızlardan daha çok taciz ve tecavüze uğradığını hatırlatıp, erkek annelerinin de saplantı haline getirmemek şartıyla uyanık ve tetikte olmalarını tavsiye ediyorum.
Zaten başkalarının kucağında ne işi var çocuğunuzun?

Insanların sevme Tarzı beni Korkutuyor dün burda konuştuk bizim milletin öyle bir sevme Tarzı var ki taciz mi sevgi mi anlamak zor , erkek çocuklar konusunda da çok Haklısın seni de tebrik ediyorum erkek diye çocuklarını takip etmeyi bırakmamışsın

suanda anlamıyor diyorsun ama ılerde anlayacak ve okula basladıgında sen yanında olup onu koruyamayacaksın..biraz daha rahat davranmalısın özellikle babası konusunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…