Merhabalar, düşünmekten kafayı yemek üzereyim sorun babam ve babamın takıntılı davranışları babam bize takık ailecek anneme bana ablama takık bizi beğenmiyor bizi hep eleştiriyor bizi herkese karalıyor kötü gösteriyor bizim hiçbir şeyimizden memnun değil sürekli şikayet halinde bizi azarlar durumda sürekli ve o kadar basit konular ki, şöyle anlatayım kapının önündeki ayakkabklarımızın duruşundan tutun kendi evimizde tuvalet banyo saatimize kadar karışır eve girerken zile basmamıza bile kızar neden anahtar taşımıyor muşuz diye fiziksel olarak eleştirir bizi her lafı söyler çok aşağılar başkalarıyla kıyaslar varoşlar der giyinmeyi bilmiyorsunuz konuşmayı bilmiyorsunuz der cümle kuramıyorsunuz der ~üstelik evdeki herkes üniversite mezunu çalışıyor~ bizi beğenmediği gibi annemi ds beğenmez giyimini eleştirir küçümser, bide üstüne aşırı cimri bir adamdır eve yağ alırken bulgur alırken bi ton laf söyler almak istemez her fatura geldiğinde evi ayağa kaldırır yetişemiyorum size eve yardım edin der söylenir durur ~yetişemeyecek hiçbir şey yok evdeki herkes kendi kendini geçindiriyor Allah’a çok Şükür~ sadece temel mutfak erzakları ve faturalar ona ait ev bizim kira değil herhangi bir borç ödeme durumumuz da yok geliri de orta hallidir çok fazla uzun oldu adam gerçekten takık bize kafayı takmış her gün akşam eve gelir bişeyime laf söyler diye ateş üzerindeyiz bizi böyle yetiştridi aman bize laf etmesin eleştirmesin diye diken üstündeyiz bir gün iki gün değil her gün ama gerçekten artık kendimi yiyip bitiriyorum bizi beden beğenmiyor biz ona napıyoruz babam neden böyle diye, evde mutfak dağınık olur videoya çeker birilerine atar, sofra toplamayı unuturuz hemen videosunu çeker sofra bile toplamadılar diye birinlerne atar, zaten kendisi bizle asla yemek yemez hep kendi ayrı yer her gün de sofrasını indirir kaldırız her dediğini yaparız ama yok yok yok babam bizi hiç beğenmiyor asla memnun olmuyor bizden herkse karalıyor bizi bütün çevremize üstelik 30 yıldır evliler 30 yıldır bu adam böyle boşanmaya gelince de asla adım atmıyor çünkü arkasında kimsesi yok kalacak bir yeri bile yok kendini geçindiremez bile, böyle eşi babası olup bi şekilde ders verip cezalandıran değiştiren verse akıl versin lütfen çok ihtiyaç var