Biz ev arkadaşı mıyız aile miyiz ? Benim çevremde hiç yok elektrik su faturasının bölüşüldüğü evler , siz normal mi karşılıyorsunuz bunu? Elektrik+su max 200 , bir sürü tek başına ev geçindşren babalar var kızı çalışsa sa çalışmada da bunun lafınu bile yapmayan, zaten doğalgazı emin ol çok kısar dondurur bizi mutfak masrafı deseniz zaten yarısı onda yumurta yoğurt süt, bizde ondan fazla harcıyoruz eve emin olun ama doymuyor hep daha fazlasını ister misal eve dünürler gelir benim misafirim değil sizin misafiriniz der siz yemek yaptırın der hep bizim cebimizden çıkar bir yere gidecek oluruz sizin için geldik der taksi parasını ödetir gittiğimiz eve tatlı götürürüz giderken bize aldırır adam zaten bize özel yaptığı bir harcama yok ortak giderler diyorum yani ev arkadaşı değiliz , bunun lafını yapması normal mi her fatura geldiğinde bölüşecek değiliz, o fatura ödüyorsa bu eve çayı kahveyi vs de biz alıyoeuz, ayrıca biz işlere yeni girdiğimiz için daha elimize yeni para geçiyor sayılır para biraz bizde kalıp birikip yapmalı istiyoruz evlilik şu bu derken hepsi para para da en çok gençlere lazım . Ayakkabı sofra olayına takılmışsınız , sofrayı yarım saat bekletmiyoruz yiyip kalktığını farketmiyoruz bile görümce de topluyoruz tetikte mi bekleyekim sofra toplanacak diye ?? Ayakkabı da her eve girerken ayakkabılara laf söyler o üst üste ayakkabı koyduğumuzdan dağınık olduğundan falan değil yani , konuşma konusunda kendimi iyi ifade ederim herkese karşı ama babam eleştiri korkusundan konuşurken çok tedirginim