- Konu Sahibi evelynraven
-
En nefret ettiğim huyum geçmişi hala kafama takmam sanırım.. Bu da geleceğimi etkiliyor sürekli bir mutsuz olma halindeyim..
Aynen ben de öyleyim..
Geçmişi kafama taktigim icin suan evliliğim cok fena bi durumda :'Merhaba. Ben genelde geçmişi takıyor ve mesela bir şeyi gözüme kestirdiysem onu mutlaka yapmalı, almalıyım. Yoksa çok kötü oluyorum kendimi durduramıyorum. İçime sıkıntı oluyor. :18: Sizin de takıntınız var mı benim gibi ? Varsa gelin paylaşalım.
Ne saçma değil mi bile bile bu huyumuzdan vazgeçmemek =)
Geçmişi kafama taktigim icin suan evliliğim cok fena bi durumda :''( ben çok kötü bi durumdayım hastalıklı bi hal aldım herşeyi kendime zehir ediyorm kısacası benim yaşamam hata bu takintilarla
aynen bende geçmişe çok takıyorum ama benim takıntım bişeyi almak konusunda değil. mesele sevgilimle bir tartışma yarıyoruz. o an söylemem gereken ama söylemediğim birşey sonradan aklıma geliyor ve deliriyorum keşke bunu söyleseydim diyeMerhaba. Ben genelde geçmişi takıyor ve mesela bir şeyi gözüme kestirdiysem onu mutlaka yapmalı, almalıyım. Yoksa çok kötü oluyorum kendimi durduramıyorum. İçime sıkıntı oluyor. :18: Sizin de takıntınız var mı benim gibi ? Varsa gelin paylaşalım.
Merhaba. Ben genelde geçmişi takıyor ve mesela bir şeyi gözüme kestirdiysem onu mutlaka yapmalı, almalıyım. Yoksa çok kötü oluyorum kendimi durduramıyorum. İçime sıkıntı oluyor. :18: Sizin de takıntınız var mı benim gibi ? Varsa gelin paylaşalım.
aynen bende geçmişe çok takıyorum ama benim takıntım bişeyi almak konusunda değil. mesele sevgilimle bir tartışma yarıyoruz. o an söylemem gereken ama söylemediğim birşey sonradan aklıma geliyor ve deliriyorum keşke bunu söyleseydim diye
Ya geçmiş felan değilde asla takmam giyim benzeri şeyleri. Sadece sacımda takıntılıyımmm !!! Bu huyun öldürecek beni. Yok kırık yok yanık yok dip boyam geldii yok yağla bakım yap bu sadece takıntım 😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç olur mu öyle şey.. Doktora gittin mi ?
Evet çok saçma cidden. Kendi kendimizi mutsuz ediyoruzHiç umursamayan vurdumduymaz insanlara özeniyorum.
Hayır gitmedim suan maddiyattan ötürü..ama gidicem esim bile diyor artık senin bi pskologa ihtiyacın var diye
Sen mi ben miBen yine oldukça azalttım bir ara hastalık derecesindeydi şimdi daha iyiyim ama tamamen bitmedi ne yazık ki..
İnşallah gidersin canım ya zor gerçekten.
Bende de başarı takıntısı vardı. Çocukluğumdan beri hep böyleydim. Oyun oynarken mutlaka ben kazanmalıydım mesela. Her işi diğerlerinden iyi yapmak zorunda hissediyordum kendimi. Hani lisede sınavdan 99 alınca ağlayan gıcık tipler vardır ya, işte o gıcık tip bendim. Üniversite mezuniyetinde bile okul ikincisi olarak mezun oldum diye zırıl zırıl ağlamıştım. Hayatta elimi attığım her işi başardım ama gel bir de bana sor... Tanıdığım böyle başka insanlar da var. Onlardaki sorun genelde ailelerinden kaynaklı. Hani benim çocuğum en iyisi olmalı sendromu var ya:) Ama benim durumum o da değil. Yani ailem hiç öyle insanlar olmadı. Yıllarca bu takıntım yüzünden kendime eziyet çektirdim. Psikologa da gittim ama insanın içinde bitiyor herşey. Çare olmadı. Neyse ki artık yok ve ben çok mutluyum. Sebebi de nişanlım. Tek bir sözü yetti beni düzeltmeye. Dört yıldır takıntımdan kurtulmuş durumdayım. Stres yok, sıkıntı yok, mutluluk çok:)))
Vay canına! Çok iyi darısı tüm takıntılıların başına o zaman
İnşallah:) Bazen takıntılar hayatı zehir edebiliyor çünkü insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?