Takıntılı Bayanlar

Off hayatimizi zehir eden hep o takintilar degilmi zaten .benimde gecmis takintim var bir arkadasin bahsettigi gibi soyleyemedigim biseyi takinti yapar onu muhakkak sonrada olsa soylerim.ozellikle sevgilimin bi dedigini yada yaptigi biseyi takmiyormus gibi davranirim ama icim icimi yer sonradan mutlaka alakasiz biryerde soyler kavga cikaririm.ben cok ince dusunceli detayci hassas bi insanim herkestende bunu beklerim .doktora gittim tam olarak degil ama obsesif yatkinlik var dedi yani takinti hastaligi :))abarti derecede alinganligim var psikologada devam edemedim aslinda gitsem belkide iyi olacak bilemiyorum.üç gunlik hayati kendimizede cevremizede zehir ediyoruz gerci sadece sevgilime daha cok ediyorum maalesef (

benim takıntılarım çok başka..
mesela hiç bişeyi ters koymam ters giymem..
yatak örtüm her zaman aynı şekilde ötülmeli..
yastıklarım ters olammalı..
yastıklarımın uçları birbirine bakmalı..
et buzlukta alt rafta olmalı.
her zaman aynı duraktan otobüse bilnmeli..
kara kedi gördün mü kaçmalı..
bulaşık makinasında bıçaklar hep üst rafta yıkanmalı..
herşey ütülenmeli..
eşyaların yenri ben istemediğim sürece değişmemeli..
dışarıda ayakkabı bırakılmamalı
telefon 5 defadan fazla çaldırılmamalı..
bi yere yetişmek için acelem varsa adımlarımı sayarım..
binamda benim evime kadar kaç merdiven kaç basamak var.
daha çok şey var yazmaktan yoruldum..
güne kahvesiz başlamamak..
uyanır uyanmaz pencereden dışarıya bakmak..
gideceğim yere geç bile kalacak olsam oturamayacağımm otobüse binmemek..

ayy benim ki takıntı değil hastalıkmış onu anladım yazarken daha çok var yazmicam daha..

Bir an kendimi gördüm yazında

Hahaha şu an halime şükrettim. Bu ne kız böyle

Ben çok totem yaparım saçma sapan şeylere mesela. Resmen iddiaya giriyorum kendimle. Herkesin var sanırım farklı takıntıları :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çok totem yaparım saçma sapan şeylere mesela. Resmen iddiaya giriyorum kendimle. Herkesin var sanırım farklı takıntıları :)

valla aynısı bendede varrr totem yapmadan günüm geçmez

bir an bu mesajı ben mi yazdım dedim.

Şey de var bende mesela bir şeyi yapsam diye aklımdan geçirirsem bunu yapmadan hayatta rahatlamam mesela dışarıdayken aklıma takıldı evde terlik tersti diyelim ve ben onu düzeltmeden çıktım eve gelene kadar karşımdakini dinlemem bile hep onu yapar ya da yarıyoldan dönerim, test çözerken bir soruyu çözemediysem bütün gün onla uğraşırım kalksam kitap başında aklımdan yaparım babannemle laflıyoduk bir gün evdeyken çözemediğim bir soru geldi aklıma birden muhabbetin ortasında buldum dedim babannem sen kafayı bozmuşsun dedi o kadar yani aslında saysam daha ohooo ama çok rahatsız değilim ben çevremdekiler hoşlanmıyor pek :)

tanı ben koyamam da bu duruma obsesif kompulsif bozukluk deniliyor.

benimde takıntılarım var :18::18: hele bitanesi var ki bana ve hayatıma çok zarar veriyor başkalarının ne diyeceğini ne düşüneceğini düşünmekten kendime kendim gibi olamıyorum deliriyorum ama oynamıyorumda kendim olmaya çalışıyorum ufff kendimi kocaman dünyada sıkışmış gibi hissediyorum sürekli o ne der bu ne der ama 1 şey var geçen yıl ilk defa kendim için birşey yaptım kim ne der diye düşünmeden kapandım sırf kendi istediğim için şuan çok rahatım ve hiç pişman olmadım sanırım bendeki özgüven eksikliği

Biri takintimi dedi :)
Ben geldim.benimde takintilarim var ama nefret ediyorum.
Mesela birinin adini unutsam bulana kadar uyumam dusunurum.
Evde bisey bulunacak olsa yerinde bulamazsam evi altust ederim.
Biriyle munakasa halinde basiretim baglanip mal gibi bakip eve gelince neden bunlari bunlari demedin diye bir kac gun kendimi yerim :)
Bayagi var ama aklima bunlar geldi simdilik.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Obsesiflik var bence bi psikiyatrla gorusun yoksa ilerler , hayat zindan olur size ve cevrenize.

Olmazmmi ( benimde saç kırıklarını koparmak gibi bir takintim var nasıl geldi bu illet başıma ya kırık olan ywrlwri uclardan koparıyorum Allhtan kökten kopatmyodum yoksa kel kalmıştım şimdiye

Ben sarıya tövbe ettim platin yüzünden saçım yandı o takintimda buyuzdwn başladı baktım uçları catallnms kırık kırık yemizlemeye başladım ellrimle ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…