- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Hangimiz utanmadik ki sonradanBende şimdi kim olduğunu bile söylemeye utandığım birine deli gibi aşıktım. Nasıl ulaşıcaksın sen ona hayal kurma vs diyenlerle deli gibi kava ediyodumömrümün boş beleş zamanlarıydı çok utanıyorum
Cıks bihter eskidi.Ya bihter ya fahriye başka cikari yok
Bihter ziyagil eskimeyecek bir efsanedir yalnızCıks bihter eskidi.
Fahriyeyi bilmem de şahsen oğluşuna hayran olabilirim
Maşallah o ne tatlılık öyle
Hayır merakla bekliyoruzHangi ünlüymüş dedi mi?
Öfff bende çok merak ettim sayfaların hepsini okuyamadım.Hayır merakla bekliyoruz
Orası tartışılmaz.Bihter ziyagil eskimeyecek bir efsanedir yalnız
O da doğru ama Hande Erçel de aşırı kötüydü sankiSanki bi kötü oyuncu hande erçel. Çok üstüne gidildi yazık. Tv oyuncularının %90 ı kötü oyuncu maalesef
Hiç aklıma gelmedi bak buAcaba eşcinsel misin?
Fahriye Evcen'e de hamilelik kiloları sebebiyle yüklenilmisti.O da doğru ama Hande Erçel de aşırı kötüydü sanki
Herkese yazamıyorumki yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim kim oldugunu söylemek istemiyorum sadece yoksa birilerini secmek ne haddime sagolsun cevap veren herkesYine işine gelen yorumlara cevap veren bir konu sahibesi .Burda kaç kişi kim kim kim diye sormuş ama lütfedip cevap vermemişsiniz .
Benden bahsediyorAy nolur kim o ünlü söylesene
Aynen. Ama instagramda falan çok başarılıymış gibi bu kadar abartılmasaydı göze batmadan diğerleri arasında kaynar giderdi demek istediğimO da doğru ama Hande Erçel de aşırı kötüydü sanki
Yok değil bende kalsın istiyorum ismiHande ercel, eminim.
Boşver sen eşi çolugu çocugu ne yapacaksın en güzeli sen takipte kal hayatın mahfoluyormuş çocugunun en güzel zamanları kaçıyormuş bunların ne önemi var sanatçı dediğin yatagında fantazi ler yaparken sen onu savun önemli olan da bu zaten helal sanaUzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Bizden kıskanıyor herhaldeYok değil bende kalsın istiyorum ismi
Elimde olmadığı icin ve bunun farkında oldugum icin buraya yazdim böyle mutlu olsam yazma geregi duymazdim biraz anlamaya calissanizBoşver sen eşi çolugu çocugu ne yapacaksın en güzeli sen takipte kal hayatın mahfoluyormuş çocugunun en güzel zamanları kaçıyormuş bunların ne önemi var sanatçı dediğin yatagında fantazi ler yaparken sen onu savun önemli olan da bu zaten helal sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?