Takıntılı Kocam

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.887
3.949
448
Bir resim koyarım sosyal paylaşım sitesine yok ikimizin resmi olsun tek koyma, isim değiştirme sınırını aştığım için kızlık soyadım kaldı yardım merkezi'ne mesaj attık ama soyadım değişmedi bugün de ona takmış bu soyadın niye hala değişmedi, değişmiyosa başka bi hesap açarız olmaz mı canım ? yan tarafta parantez içinde yazıyo kaç yıllık hesabı soyadı için mi değiştirecem dedim olmaz ben istemiyorum, adam kimliğimi değiştirdi daha ne istşyosa facedeki soyadımın derdine düştü?

çok gereksiz bi tartışma değil mi? bide beni suçluyo niye hemen herşeye bağırıyosun sinirleniyosun ne olmuş istediysem filan muhabbeti yapıyo.

Allahım yaa

Ben olsam ben de takarım soyadına. Daha neleri takıyorum bilsen, bunlar hafif kalmış

Kütük bunlar işte imzanda yazdığı gibi

18gün olmuş daha yeni ya bişey olmaz..
Kıskançlıkta bizimle yarışıyolar ama çaktırmıyolar.

siz facebook hesabınızı tamamen kapatsanızda kocacıgınızla bu sorunu yaşamasanız ona da jest yapsanız nasıl olur bence şahane olur

Ben olsam ben de takarım soyadına. Daha neleri takıyorum bilsen, bunlar hafif kalmış

kardeş napiyim değişmiyo ben de yandaki paranteze koydum yeni soyadımı, 3 yıldır aynı hesabım 600 tane fotoğrafım var dedim hepsini ben yüklerim tekrardan dedi hasta

Kütük bunlar işte imzanda yazdığı gibi

18gün olmuş daha yeni ya bişey olmaz..
Kıskançlıkta bizimle yarışıyolar ama çaktırmıyolar.

çaktırma Kütük soyadımız sorma yani, yok bizim ne kadar geçmişimiz varsa face de o kadarlık olmalıymış, eskiden bişey kalmamalıymış. Ben de eski gönderilerime bakıp eski sevgilimi hatırlayacaktım zaten tövbe yarabbim. Hergün takacak bişey buluyo, bu adama başka uğraşlar bulmam lazım.

Soyadının hakkını veriyor adam demek ki
Oyuncak ver eline onunla uğraşsın

nüfüs kagıdım değişmiş ya da değişecek her neyse bir facebook hesabına mı takmış orda bekarlık soyadın yazıyo diye evlenmiş olmuyormusunuz bu erkekler nasıl bir beyine sahip nereleriyle düşünüp bağ kuruyolar anlamıyorum benım kıde takıntılıydı da :):)

bende en son nüfus kagıdımı gözüne sokarak bak soyadını aldım resmi kanıtı facebookta yazsa ne olur yazmasa ne olur sonucla evlendıgımızı cümle alem biliyor dedım susuş o susuş :)

alemsin ya imzana cok güldüm hala gülüyorum :):)

dedim benim soyadım artık bu önemsiz diyosun orda yazmıyo diye kuduruyosun derdin ne dedim, rahatsız oluyorum ben diyo.

kendimi mi öldüreyim napayım değişmiyo işte hain kostok

en büyük takıntılar bunlar olsun ,

bizim evdeki takıntıları anlatsam haline şükredersin mesela ufak bi örnek her eşyanın belli bi yeri var 2 cm oynasın noldu burda der

o yüzden şükret arkadaşımm

Yalnız değilsin merak etme benim eşim de seninki gibi soyadına takık Ben de inatla 2 soyadı kullandım kimlikte ama ne tartışmalar..İnat ya bendeki de, belki o kdar müdahale etmese istemeyecektim bile. Neyse evlendik şu bu gene değişmedi muhabbet soyadını sildirelim dedi mahkeme kararı gerekiyor düşün onu göze aldık. Tamam dedim sonra bişeye kızdım gene vazgeçtim ihhihii Günlerce aynı konu sen benim soyadımı kullanmıyosun vs. bilmem ne .Şimdi alışıtı mı , yoruldumu bilmiyorum ama konusu geçmiyor şükür..
Ama desemki hala mahkemeye gidelim değiştirelim hayır demez eminim.
Bunu bir üstünlük sayıyorlar galiba bilmiyorum çok konuştum ama sebebini bulamadım..Seninki de uzatacaktır eminim yapacak bişey yok çekcen napcan mecbbuuurrr

al eşyayı fırlat kafasına canı ekşın istiyo heralde tartışacak mesele bulamayınca bunların.

bana çok ta anormal gelmedi tabi ama tam içeriğini bilemeyiz... soyad konusunda biraz haklı sanırım

o mevzu bizde de geçti, sırf denemek için dedim kendi soyadımı da kullanıcam vay efendim neler neler hiçbişeye gık demeyen eşim bi açtı ağzını biz o kadar modern miyiz ne demek kendi soyadını kullanmak -halbuki çok modern bi insandır normalde işine gelince anadolu erkeği oluyor- sen benim karım değil misin benim soyadımı alman gerekir filan aşağı yukarı bi saat hiç susmadan konuştum baktım vazgeçmiyo heralde gerçekten içine dokunmuş dedim pes ettim

zaten kullanmıcaktım ikisini bi arada kullansam çok komik bi soyadı çıkıyor ortaya

Keşke bende kullanmasaydım diyorum bazen söylemesi , anlaşılması zor oluyor. Bazen de iyi yaptım diyorum hele eşime kızınca ohh ohh dediğini yapmadım filan gibi Bi anne babam adım duruyo herşey değişti zaten diyorum da hala kızıyor. Artık bu konuyu konuşmak istemiyorum hayatım O kadar tahammülümüz yok anlican..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…