Takıntılı Kocam

şahsen ben evlenince direkt olarak kızlık soyaadımı silip sadece onun soyadını kullanırım
benim hoşuma bile gidiyor evlenince erkeğinin soyadını almak
eski kafalı mıyım ben acaba ya:26:

Valla eski kafa falan ne deniyorsa bilemem ama ben de eşimin soy adını almak isterim. Bana da hoş geliyor açıkçası ben evlilik de çok da modern denilen şeylerin yapılması işin büyüsünü, huzurunu kaçırıyor gibi düşünüyorum. Biz sevgilimle inşallah olursa evlilikten sonra ikimiz de interneti çok kullanmayacağız face i kapatacağız diye anlaştık. Bana hiç bir zaman kapat, ne yapıyorsun, aç bakayım demedi ama ben rahatsız olduğunu biliyordum. Ben de onun bu güvenine jest askere gidince aklı kalmasın diye kapattım face i. Bu kadar büyütmenin ne anlamı var ki. Eşin için bir şey yapacaksın.

jest diye değil lanet olsun kullanmıyorum face falan canın rahat etsin dedim kapattım

18. günden eline verirsen böyle ipleri 18. ayda imdat ben bu adamı boşarım diye konu açabilirsin.
Hazır başındayken evliliğinin koy ağırlığını.
Ki konu facebook değil bu şekil takıntılı bir adam ileri de bokunu çıkarır sen müsade ettikçe.
Ve hastalıklı boyutlara varır iş.
Artık kadınlar kimlikte bile soyadı değiştimek zorunda değilken sen neden bu saçma takıntı için kapatıyorsunki facebooku.
Kime ne ispat edeceks kocan beraber foto koyunca ya da .Özgüvenini koru arkadaşım.
Evlilik tek boyunduruk altında yaşanmaz.

Girseniz zaten kavgaya zaman bulamazsınız

şahsen ben evlenince direkt olarak kızlık soyaadımı silip sadece onun soyadını kullanırım
benim hoşuma bile gidiyor evlenince erkeğinin soyadını almak
eski kafalı mıyım ben acaba ya:26:

mevzu o değil ki ben de eşiminkini kullanmak istedim zaten facebooktaki soyadımı değiştirme çabası içine girdi

arkadaşım eşin biraz abartmış tabi ki canım sosyal paylaşım sitesinde öyle yazsa ne olacak sanki bu erkekleri anlamak imkansızzzzzz

dün banka hesabıma para aktardım onun hesabından telefonuna mesaj geliyor ya onaylaması için niye eski soyadın yazıyor burda diye morali bozuluyo deli benim eşim.

konuyu okuyunca farkettim benimkide kızlık soyadım, değiştirmek hiç aklıma gelmedi eşimde bişey demedi, zaten x ile evli diye yazıyo

takılma canm ne güzel eşin kıskanıyo seni işte olur böyle şeyler zamanla biter bu takıntısı daha 21 günlük evlisiniz tatlı kıskançlıklar bunlar. Ona kalsa benim facebok um bile yok. Zamanında ikimizde karar aldık ve iptal ettik.

nüfusunun bir fotoğrafını çekip yardım kısmından facebook yönetimine gönderip de soyadımı bu şekilde değiştirin dersen 2 ay kadar içinde değişiyor.
ben de sınırımı aşmıştım evlenince böyle yaptım
sonra msj attım ve değiştirdiler.

güven önemlı tabı...ama bı facebook içinde eşinle kötü olmaya degmez...zaten mılletın basına ne gelıyosa bu faceden gelıyo... huzurun kacmasın face için... dıger konularda hakkını koru ama face cokta lazım bı meret deıl...

Bu kadar şekli şeylere takılmak niye?

Sadece çok uzun olacak diye eşimin soyadını alacaktım sonra iş dolayısıyla çok şey değiştirmem gerektiğinden kızlık soyadım da kaldı. Bugüne kadar sadece yurtdışına çıkarken ikisini bir kullandım. Hergün birsürü imza atarım hep kızlık soyadımla. Hiç lafı bile geçmedi aramızda. Faceimde de kızlık soyadım var.

Ve face kapatılmalı olayını da anlamıyorum bir türlü. Evet faceden sonra bazı aldatma olayları fakan kolaylaşmış olabilir ama yapacak olan her türlü yapar. Face mi bozuyor çok iyi giden evlilikleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…