- 14 Mart 2013
- 7.887
- 3.949
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
Keşke bende kullanmasaydım diyorum bazen söylemesi , anlaşılması zor oluyor. Bazen de iyi yaptım diyorum hele eşime kızınca ohh ohh dediğini yapmadım filan gibi Bi anne babam adım duruyo herşey değişti zaten diyorum da hala kızıyor. Artık bu konuyu konuşmak istemiyorum hayatım O kadar tahammülümüz yok anlican..
Bir resim koyarım sosyal paylaşım sitesine yok ikimizin resmi olsun tek koyma, isim değiştirme sınırını aştığım için kızlık soyadım kaldı yardım merkezi'ne mesaj attık ama soyadım değişmedi bugün de ona takmış bu soyadın niye hala değişmedi, değişmiyosa başka bi hesap açarız olmaz mı canım ? yan tarafta parantez içinde yazıyo kaç yıllık hesabı soyadı için mi değiştirecem dedim olmaz ben istemiyorum, adam kimliğimi değiştirdi daha ne istşyosa facedeki soyadımın derdine düştü?
çok gereksiz bi tartışma değil mi? bide beni suçluyo niye hemen herşeye bağırıyosun sinirleniyosun ne olmuş istediysem filan muhabbeti yapıyo.
Allahım yaa
imza mı ? benim imzam yok ki :26:
kütüğüm ile evleneli 18 gün oldu yazıyor profilde o imza oluyor işte :)
sarı ceylanımla evleneli tam 9 ay oldu kütük ne yakoptumm
alt tarafı yeni hesap açacaksın ne kaybedersin ki.Kavga etmekten iyidir.hem bnm sevgilim kıskanıyo diye resim bile koyamıyorum düşün yani.
da dün özlüyorum diyodun :)
yasadıgınız seyler yenı evlı trıpleri gecer merak etme :)
Bir resim koyarım sosyal paylaşım sitesine yok ikimizin resmi olsun tek koyma, isim değiştirme sınırını aştığım için kızlık soyadım kaldı yardım merkezi'ne mesaj attık ama soyadım değişmedi bugün de ona takmış bu soyadın niye hala değişmedi, değişmiyosa başka bi hesap açarız olmaz mı canım ? yan tarafta parantez içinde yazıyo kaç yıllık hesabı soyadı için mi değiştirecem dedim olmaz ben istemiyorum, adam kimliğimi değiştirdi daha ne istşyosa facedeki soyadımın derdine düştü?
çok gereksiz bi tartışma değil mi? bide beni suçluyo niye hemen herşeye bağırıyosun sinirleniyosun ne olmuş istediysem filan muhabbeti yapıyo.
Allahım yaa
Evliliğinizin ilk günleri cidden bunları tartışmakla mı geçiyor ? :44:
al eşyayı fırlat kafasınacanı ekşın istiyo heralde tartışacak mesele bulamayınca bunların.
canım şükret benim eşim face açmama bile izin vermiyor. bırak onu bilgisayara başka biri oturacak görecek diye resimlerini gizli klasöre koy diyo.. Allah daha büyük sorunlar vermesin ne olacak huzursuzluk olacağına dediğini yapın
En büyük sorununuz bu olsun inşallah
yok çok takıntılıdır , bende aksine relakssss sallllaa boşver dedikçe çıldırıyo umursamıyorum
kendi kafasına göre düzenliyo artık cm leri, neyseki benden beklemiyo kendi yapsın napıyosa paralasın kendini
bana dokunmasında
Evet çok gereksiz bence de
Bende kızlık soyadımı da kullanmaya devam etmek istiyorum, dilekçe vereceğim dedim
Eşim ne gerek var ikimizinki de aynı olsun kullanma dedi
Tamam o zaman sen benim soyadımı al dedimbişey diyemedi
Sonuç olarak iki soyadı kullanıyorum
Evlenince eş oluyoruz
Erkekler bizim velimiz olmuyo dimi
Tercihlerimize saygı duymalılar, bizde onlara tabi
ben de dedim tansu çiller gibi kadınım onun kocası soyadını aldı sen de benim soyadımı al diyeyok yine kandıramadım
kardeş napiyim değişmiyo ben de yandaki paranteze koydum yeni soyadımı, 3 yıldır aynı hesabım 600 tane fotoğrafım var dedim hepsini ben yüklerim tekrardan dedihasta
çaktırma Kütük soyadımızsorma yani, yok bizim ne kadar geçmişimiz varsa face de o kadarlık olmalıymış, eskiden bişey kalmamalıymış. Ben de eski gönderilerime bakıp eski sevgilimi hatırlayacaktım zaten tövbe yarabbim. Hergün takacak bişey buluyo, bu adama başka uğraşlar bulmam lazım.
aynı evin içine giremedik henüz
şahsen ben evlenince direkt olarak kızlık soyaadımı silip sadece onun soyadını kullanırım
benim hoşuma bile gidiyor evlenince erkeğinin soyadını almak
eski kafalı mıyım ben acaba ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?