Takintili miyim? Normal mi? Fotografli.

Sismankofte

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
95
169
8
32
Selam bayanlar yeniden ben geldim ‍
Sizi de biktirmak istemiyorum ama artik esimin takintili oldugumu soylemesinden bik tim usandim.
https://resmim.net/f/NMzh7w.jpeg

Bu fotograf bizim banyomuz malum. Sadece 2 gunde geldigi hal bu. 2 gun once yine dayanamayip silip supurup mis gibi yapmistim. Ayak havlusundan tutun da yerdeki paspaslar bile inanilmaz toz ve pislik icinde. Salon da ayni bu sekilde ama laminant oldugu icin bu kadar belli olmuyor. Kafayi yemek uzereyim. Kedim de banyoda yatiyor bazen hayvan pis insan kiliyla tozla geri geliyor sinirlerim hepten bozuluyor.

Lutfen bana bir cevap verin, herkesin evi boyle mi yani esleriniz bu kadar kil dokuyor mu? Dokuyorsa caresi nedir?

Hamileyim diye hergun yapmiyorum ama hamileligimden sonra bu hergun, her Allah’in gunu is rutinimde olacak. Zaten ev isi ASLAAAAAAA bitmiyor.

Ben cok mu takintiliyim lutfen fotografa bakip cevaplayin. Siz olsaniz naparsiniz.

Bizim banyo da böyle oluyor benim de eşimin de saçı çok dökülüyor saçlarımız gür çünkü. 2 günde bir temizliyorum el mahkum

sacindan sakalindan dokmuyor ama mesela saclarini tariyor banyoda o dokuluyor, sonra o killar orada kaliyor. Kaldikca kaliyor. Neymis peceteyle alamiyormus. Ben de cinnet geciriyorum.
Benim saclarim, kedinin killari boyle dokulmuyor.
Sabahtan beri tartisiyorum bana takintilisin diyor da bu takinti degil. Boyle bir banyoda yasayan insan ancak pasaklidir bence.

2 günde çok normal.
Bizim de banyonun bu hale gelmesi eşimin bir tuvalete gitmesi veya abdest almasına bakıyor.
Kedi beslesem bu kadar tüy dökmez.
Ama ben her gün silmem, uğraşmam.
Haftalık temizlik dışında gözüme çok takılırsa şarjlı süpürgeyle alıyorum.

Ayda bir ağdacıya giderse çözüm olur.
Bence gereksiz yere dert ediyorsunuz.
Tüy bu dökülür.
Temizlik yapamıyorsanız yardımcı alın.

eşiniizn vücut kılları çok dökülüyor demekki, benmde saçım dökülür ama her banyo sonrası peçete ile toplarım yerdeki saçları , eşinizde arada alsın bir peçete ile kıllarını yada süpürsün arada banyoyu...

Ne zaman mutfaktaki halıya bir şey olsa kenara kaldırsam her yer kıl içinde kalıyor. Oğlum babasının özellikle göğüs kıllarını yoluyor. Eşimin zaten kolundaki ve göğsündeki kıllar çok dökülür. Banyoda vs gördükçe tuvalet kağıdını ıslatıp toplayıveriyorum ben. Eşimse öyle kıl varmış tüy varmış ev tozlanmış pek umursamaz zaten. En son çareyi günlük yapılacaklar listesi hazırlamakta buldum. Bir de program indirdim, o hatırlatıyor ben de yapıyorum. Napayım. Her şey her an yapılamıyor ne yazık ki.

Elime makineyi alıyorum, önüme de eşimi alıyorum bütün kılları kısaltıyorum kollarından bacaklarına kadar. Ben de takıntılıyım. İlk zamanlar biraz mırın kırın etti kollarını falan kısaltınca ama şimdi bir şey demiyor. Napalım doğaları bu.

Benim evim haftada bir de süpürsem böyle olmuyor sizinki fazla tüylü herhalde. Ben ufak tefek gördüğüm tüylere bile dayanamadığım için kesiyorum.

Esimin kili dokulmuyor. Eger dokulseydi her banyodan sonra temizlettirirdim. Ayni yerleri her gun her gun temizlemek biktirir

Takintili asla degilsiniz. Ben kendi sacimdan bile tiksiniyorum yerde gordugumde
Banyoda bir paspasiniz olsun, esiniz en azindan paspasla kenara alsin onlari siz yine temizlersiniz.

Benim kedi tuyune alerjim var oyuzden asla alamam eve hayvan.

Takintili asla degilsiniz. Ben kendi sacimdan bile tiksiniyorum yerde gordugumde
Banyoda bir paspasiniz olsun, esiniz en azindan paspasla kenara alsin onlari siz yine temizlersiniz.

Benim kedi tuyune alerjim var oyuzden asla alamam eve hayvan.

Inanin kedinin tuyu cok daha az dokuluyor, hayvan bir de en azindan farkinda degil dokup gitmiyor killarini.

Erkek beslemek cok zor. Hele de ayni evin icinde. Benim de erkek tuyune alerjim varmis sonradan ogrendim

Ben her gece yatmadan dik süpürgeyle alıyorum banyoyu 2 dakika. Bundan daha beter oluyor emin ol. Sadece banyo mu, adam mutfağa girse tezgahın üstü kıl doluyor. Bir de kolonyalı mendil koydum banyoya, yerde gördüğün an silip alıver diye, yapmıyor ama olsun. Her gün ver eline dik süpürgeyi 2 dk süpürsün. Büyük süpürgeye üşeniyor insan, küçüğü sırf bu yüzden aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…