- 1 Mayıs 2018
- 95
- 169
- 8
- 32
- Konu Sahibi Sismankofte
-
eşiniizn vücut kılları çok dökülüyor demekki, benmde saçım dökülür ama her banyo sonrası peçete ile toplarım yerdeki saçları , eşinizde arada alsın bir peçete ile kıllarını yada süpürsün arada banyoyu...Selam bayanlar yeniden ben geldim
Sizi de biktirmak istemiyorum ama artik esimin takintili oldugumu soylemesinden bik tim usandim.
https://resmim.net/f/NMzh7w.jpeg
Bu fotograf bizim banyomuz malum. Sadece 2 gunde geldigi hal bu. 2 gun once yine dayanamayip silip supurup mis gibi yapmistim. Ayak havlusundan tutun da yerdeki paspaslar bile inanilmaz toz ve pislik icinde. Salon da ayni bu sekilde ama laminant oldugu icin bu kadar belli olmuyor. Kafayi yemek uzereyim. Kedim de banyoda yatiyor bazen hayvan pis insan kiliyla tozla geri geliyor sinirlerim hepten bozuluyor.
Lutfen bana bir cevap verin, herkesin evi boyle mi yani esleriniz bu kadar kil dokuyor mu? Dokuyorsa caresi nedir?
Hamileyim diye hergun yapmiyorum ama hamileligimden sonra bu hergun, her Allah’in gunu is rutinimde olacak. Zaten ev isi ASLAAAAAAA bitmiyor.
Ben cok mu takintiliyim lutfen fotografa bakip cevaplayin. Siz olsaniz naparsiniz.
Takintili asla degilsiniz. Ben kendi sacimdan bile tiksiniyorum yerde gordugumde
Banyoda bir paspasiniz olsun, esiniz en azindan paspasla kenara alsin onlari siz yine temizlersiniz.
Benim kedi tuyune alerjim var oyuzden asla alamam eve hayvan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?