Takintili miyim? Normal mi? Fotografli.

Kedi olan evde bence gayet normal, bizde kedi olmadığı halde oluyor. Canım isteyince temizliyorum, kendimi sıkıntıya sokmuyorum.

Ben de en kisa zamanda kucuk bir supurge alacagim dediginiz gibi
Kendisi temizliyor, arkasindan dokuyor yani kisir dongu oluyor evde..

Scotch Brite Pratik Paspas tek çözüm al bak gece gündüz bana dua edeceksin plastik başlığı ıslat sürdüğün yerden kılları mıknatıs gibi topluyor suya tut tekrar sil bütün banyodaki kılları silmen yaklaşık beş dakka sürüyor

Takıntılı değilsiniz aynen bizim banyoda böyle. Inanirmisjniz her girdigimde peceteyle toz beziylr almaktan bıktım..ama napalim ben de bi ara kafaya cok takiyodum.saglikli mutlu olalimda varsin dokulsun bizdr temizleyelim

Doğum yapmadan önce bende senin gibiydim benim de kedilerim var ve bizim pisliğimiz yüzünden hasta olurlar diye düşünüyordum doğum yaptım saldım gitti tabi işk zamanlar zordu ama şimdi kızımla ilgilenmek dışında birşey yapmak istemiyorum. Varsın ev toz olsun ne olucak. Eşim hafta sonları süpürüp siliyor zaten

Fayansların beyaz olması sıkıntı. İyice bir gösteriyor.
Görüntü hoş değil. Rahatsız olmakta haklısın ama eşim ne yapsın sonuçta o da koparıp atmıyor.

Takıntılı değilsiniz ben titiz biri değilim ama banyo bu haldeyken ben de sinir olurum duramam. Adamın da suçu yok ben çözümü şarjlı minik süpürgede buldum hemen iki dakikada alıyorum pratik oluyo. Ama ben banyoda paspas tutmuyorum onu temizlemek daha zordur

ılk evlendıgım sıra bızde de boyleydı gunde 2 kere temızlık yapmak zorunda kalıyordum
esımın tum vucut tras olmasını ıstedım bacaklar gogus dahıl
kurtulduk

erkeklerın bacak tuylerı
bı kedıden daha fazla tuy dokuyorlar

Eşinizin kalbini bunun için kırmayın onun elinde olan bir şey değil
Benim de saçlarım çok dökülür eşim bana kızsa kalbim çok kırılır temizliyorum ama yetişemiyorum neyse bu aralar azaldı onca uğraşlarım sonucu bir yöntem buldum şükürler olsun ..
Takmamaya çalışın bu ayıp utanılacak bir şey değil kimse de size gelip aaa pissiniz diyemez pis olmak başka bir şey evdeki huzuru kıldan tüyden şeylerden dolayı kaçırmayın
Sonra adam da başka banyoyu kullanmak zorunda kalır ona göre

Bende eşimin sırtındaki tüyleri ağdayla aldım. Göğüs kısmınıda makineyle kısalttım napim yaa bnde sevmiyorum kıl tüy offf. Büyük banyom her daim temizdir orayı kullandırtmıyorum eşime ,odamızdaki banyoyu kullanıyoruz.

Valla ben de banyoya klozet sifonunun üzerine ıslak mendil koyuyorum (bazen ucuzlardan bazen de çok amaçlı olanlardan) banyoda kıl tüy toz gördükçe ıslak mendille toparlıyorum, yoksa iki günde rezil hale geliyor. Çok da tiksiniyorum kıldan tüyden, evimiz de 2.kat inanılmaz toz birikiyor yıldım!

Sizin de böyle mi dediğiniz için söylüyorum, hiç böyle olmuyor. Bazen 1 hafta yıkayamadığım oluyor ama onda da en fazla saç oluyor tek tük, biraz da toz. Eşinizin dökülme problemi var belli malesef yapacak bişey yok.
Ama şöyle tavsiye verebilirim,temizlik markalarının ıslak mendilleri var. Onunla günlük görünen yerleri silsin eşiniz işi bitince. Böylece en azından görüntü kirliliği azalır.

Evet çok huzursuz edici. Ama kıllı erkekler çok kıl döküyor malesef..

Bence en pratik çare şarjlı ve elektrikli küçük bir süpürge ile gün içinde civar bölgeyi çektirmek. Hem bastıkça toz çok dolaşmaz böylelikle.

Benim oglum boyleydi. Dusa kabinin icinde kurulandigi halde her yer kil olurdu. Yataginin ici bile dolardi. 8 seans tum vucut lazer epilasyon yaptirdiktan sonra kil tuy derdinden kurtuldum :))))

Fayanslar beyaz olmasa bu kadar goze batmaz. Bizim fayanslar Gri ve mat, tavsiye ediyorum. Bu fayanslari kullanmak zor olmali.
Esimin de Kili tugu cok olur ama goz gormeyince, hergun silmek zorunda kalmiyorum

Kesinlikle..
Müteahitin bizim için yaptığı tek iyi şey.
Kahverengi tonlarında fayanslar ve pimapenler..

Takıntılı değilsiniz. Ben olsam dayanamaz sürekli söylenirdim herhalde. Eşiniz bir zahmet döktüğü tüyleri peçeteyle alsın. Hamileyken yapamıyorum diyorsunuz çocuk olunca işleriniz çoğalacak hiç vakit bulamayacaksınız.

Klozetin oraya tuvalet paspasi ser.. her gun silkelersin bide uzerinden hafif silersin. Bu sekilde gorunce cinler tepeye cikar benimde. Ben her gun tuvalet siliyorum cocuklar batiriyolar genelde..

Birde tuvaletten cikan kisinin arkasina bakmamasi beni deli eder..firca var onu kullan.. klozet uzerinde su mu var baska bise mi var tuvalet kagidiyla sil cik.. 3 saniyedir bu is ya

Seni herhalde en iyi ben anlarim. Bekarligimdan beri yerde kil tüy gormekten aşırı nefret ederim. Hele banyo yapmadan once yerde bir tane bile sac tuy gormemem gerekir. Yoksa banyo yapamam.ayagima yapisacak düşüncesi beni deli ediyor. Evlendikten sonra bu takintim düzelir zannettim ama maalesef duzelmedi. Allahtan esim kılsız tüysüz bi adam hatta gogsunde toplasan 10 tane kil vardir. O yuzden yerde o simsiyah yuvarlak kilları gormedigim icin çok mutluyum ama bu seferde esimin saçı uzun ve dokuluyor. Keza benimkide öyle :) Valla bendeki takinti.. sizdeki durum nedir bilemiyorum. hergun supurmekten başka care yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…