Takintili miyim? Normal mi? Fotografli.

Başka banyoyu mu kullanmak zorunda kalır?
Kadının eşine yerde çok kılın birikiyor demesi ile erkek kişisine başka kadının banyosu daha cazip gelebilir. Öyle mi?

Bazı kadınların aciziyeti çok güldürüyor ya. Hem düşündürüyor hem güldürüyor..

Ben banyo ve tuvaletlerdeki kıldan tüyden acayip derecede tıksiniyorum, midem bulanıyor. O yüzden her gün tuvaleti ve banyoyu fırçalarım.
Normal yani 2 günde bir temizlemeniz.

takıntılı değilsiniz, hamileymişsiniz iki gün sonra bebek emekleyince ne olacak?

bu kıl/tüy dökme işine çözüm bulmak çok zor maalesef.

Bizim evde ben ve kedılerım çok tüy döker . Eşimde döküyorsa kesın arada kaynıyordur

Hahah bizde de aynı böyle durum sadece size has değil yani hergun süpürüp siliyorum 1gun bile asla öyle bırakamam geçen hafta silikon ameliyatı oldum kaynanam bendeydi sadece 1 gün bak evde yoktum eve geldim bundan daha beter kapının arkasi yumak olmuş tozdan ve ıslak mendille eğilip zorla sildim düşün

Böyle bir durumdan tartışma yaratmayın Her sabah işe giderken tararken dökülüyordur. Onun peşinden banyoda gider yok mu? Su vurun çek pasla çekin. gün içinde o yokken tertemiz olur. Akşamdan akşam bu hali alır. Adamın elinden gelen bir şey yok. Benim eşiminde dökülüyor ve çalışan bayan olduğum halde hiç sorun etmiyorum.

Eşimin de saçları dökülüyor ama sadece belli uzunluğa gelince oluyo yastıkta falan farkediyorum diyorum hemen.saçlarını kestir dökülüyorlar diye kestiriyor benimde çok dökülüyor ama kim denk gelirse banyoyu özellikle eşim temizler sağolsun saçlar vardı yıkadım der herkesin öyle yani temiz 1 gün duruyo temizlikten sonra

Takıntılı değilsiniz ama eşiniz bilerek yapmıyor. Her gün süpürebilirsiniz, küçük süpürgeler var çok pratik.

Bizde de oluyor, bazen takılıyorum eşime kedimizden kıllısın diye=) ufak bir şarjlı süpürgem var, akşam duşa girmeden onunla alıyorum banyonun yerlerini, sorun etmedim hiç ne yapsın adam dökülüyor işte

Ya ben ne yapayim? Gunde 3-4 kere banyoyu yikiyorum. Brn yere paspas falan da seremiyorum. Cunku her yeri islatiyor. Adamin bir yuzunu yikayis sekli var, sanki yalaga dusmus okuz gibi. Yerden tutun da duvardaki fayanslara kadar her yeri batiriyor. Her tuvalete girdiginde arkasindan domestosla elden geciriyorum. Kedimiz de tuvaleti kullandigi icin mecburen surekli temiz tutmam gerekiyor. Yani tam zamanli tuvalet temizleyicisi gibiyim. Takintili falan degilsiniz. Erkekler cok pis. Ogullarini padisah cocugu gibi yetistiren kadinlar yuzunden hep.

bence takıntılı degılsın
tuvalet banyo hıjyen olmalı ya
bızlerınde sacı cok dokuluyor her gun sil süpür yıkama ile hallediyoruz

Varsa banyonun gideri hergün duş musluğuyla yıkıyorum hatta gün aşırı yıkıyorum

Benim eşim bu kadar kıl dökmüyo ama tabiki banyoyu temizleyince ikinci gün batıyo.Bizde lavabo çok çabuk kirleniyo

Yani açıkcası oldum olası kıl tüy sevmem. Bence abartmıyorsunuz iğrenç bir görüntü. O yüzden küçük şarjlı el süpürgeleri var ya kırıntı için onlardan alın banyonun bir köşesine koyun eşiniz her girişinde tüyleri çeksin.

Ben yurtdisindayim evlerin cogunda gider yok, keske olsaydi bu kadar sorun olmazdi hergun bir guzel fircalar yikardim ama gider olmadigi icin temizligi daha zor oluyor :’(

Sizin adiniza uzuldum ama bir o kadar da guldum anlatis seklinize
Bizimkinin islatma huyu yok, wc de cok temiz birakir ama bir su kil meselesi herseyi berbat ediyor gecen supurgenin icini temizledi sadece toz ve kendi killari hemde yuvarlak yuvarlak. Mesela olur olmadik yerlere yapistiriyor bir bakiyorum duvarin ustunde ama kendi boyundan bile uzun biryere nasil yapistiriyor inanin aklim almiyor. Spider man in orumcek degil kil versiyonu bizimki. Strec filme sarmak lazim bunlari.
Bizimkinin de annesi hic elini surdurmemis. Kaynanamin fayanslari da mat ve koyu renkli onun evinde hic boyle olmuyordu ben de tam tersi beyaz ve parlak seviyorum -dum. Nereden bileyim boyle olacagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…