Takıntılı olan biri beni bulabilir mi

yarenimms

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
35
9
3
25
Aşırı derecede kötü olduğum bir dönemde çok yalnızken internetten biriyle konuşmaya başladım. Tabii internetten olduğu için kendimi güvenceye almak istedim ve sadece adımı doğru bilgi olarak verdim başka yaşadığım şehir, mesleğim, kardeş sayıma kadar yanlış bilgi verdim çünkü kafamın iyi olmadığını biliyordum ama tanımadığım bir insana öyle hemen bilgilerimi vermek istemedim. Sonra bu kişi bir şekilde benim yalan söylediğimi anladı ve ben beni bulmasından endişe ediyorum çünkü diyelim ben rizeliyim rizede olan tüm yarenleri araştırmaya çalışıyor ama ben yanlış bilgi vermişim hani zaten bulamaz ama bu kadar uğraşması aşırı korkuttuğu için hesabımı falan kapattım ve gittim. Amacım sadece kafamı dağıtmak için birileriyle konuşmaktı, ailen yok mu diyeceksiniz ama yanımda değiller ve onların da fazlasıyla derdi var. Tanımadığınız birine derdinizi anlatmanız daha kolay oluyor en azından benim için ama ilk defa denediğim bir şey be gerçekten pişman oldum çünkü konuştuğumuz süre boyunca takıntılı olduğunu fark edemedim gerçekten. Sen gidersen kendime zarar veririmler vs bana vicdan azabı çektirmeye çalışıp yanında tutmaya çalışıyordu fena bir şekilde manipüle edildim ve kapatamadım. Ya bulursa diye panik haldeyim beni muhtemelen bilerek bu korkuya sürükledi gerçekten bilmiyorum.

Numaranı rehberden gizlet.

Birde onun gördüğü fotoları pp yapma. Resim aramayla bakınca eğer pp aynıysa profilin ismi çıkıyor.

Sosyal medya hesapların da kilitli olsun.
Sosyal medya hesaplarım kilitli tekrar üniversite okumaya karar vermiştim ve kazandım bölümümü de biliyordu ama gideceğim yerden farklı bir yeri söyledim yani diyelim ki Ankarayı kazandım ben İstanbul dedim. Fotoğraf da atmadım hep fake fotolardı yani ısrar ediyor diye asla kendi fotomu atmadım. Normalde asla bu işlerle işim olmaz gayet aklı başında davranırım ama fark edemedim. Kız kardeşimin adını bile yanlış verdim hani bir ihtimal ulaşırsa diye

Oh iyi resimde sahteyse sorun olmaz.
Tel numaran kimin üstüne? Onuda rehberden gizlettirirsen tamamdır.

Numara verdiysen getcontact'a seni nasıl kaydettiklerini bulabiliyor.

Dertleşmek istediğinde buraya yazabilirsin.

İyi ki bilgilerini vermemişsin yoksa ailene yazarım gibi şeyler söylerdi aman aman bulamaz nereden bulsun
Geçmiş olsun
kimlikteki adımı bile vermedim göbek adımı verdim ama bir ara bak sen bana şöyle şöyle davranıyorsun diye ss atacaktım o anın ruh haliyle Google fotolardan direkt atmışım ve orada kimlikteki ismimi gördü, yoksa onu da bilmiyordu. Diyeceksiniz ki bu kadar korkuyorsan neden konuşuyorsun ama çok fena bir şekilde manipüle edildim o ruh halinde ve pişmanım cidden

Telefon numaramı bilmiyor zaten aradığım zaman gizliden arıyordum ama gizleyeceğim bir bakayım. Benim üstüme değil zaten annemin üstüne

Oradan bulabilme ihtimali var mı Google fotolardan beni, sadece yaren gözükmüş mesela ama bütün e postamı göremedi muhtemelen. Yaren tarafından gönderildi gibi bir şey gözüktü diye gördü

Sadece isimden seni bulabilirse fbi olarak işe başlasın o kadar da değil yahu

Numara verdiysen getcontact'a seni nasıl kaydettiklerini bulabiliyor.

Hayır numara vermedim asla o yüzden gizli tutmama gerek var mı acaba? Bir de aşağılarda bir şeyler daha sordum da siz de biliyorsanız cevaplar mısınız lütfen

Sadece isimden seni bulabilirse fbi olarak işe başlasın o kadar da değil yahu
Dün korkudan uyuyamadım Google fotolardan atttığım ss lerden dolayı epostamı görmüş olabilir mi chatgptye kadar yazdım Google gizliyor dedi paylaşamaz dedi o kadar

Oradan bulabilme ihtimali var mı Google fotolardan beni, sadece yaren gözükmüş mesela ama bütün e postamı göremedi muhtemelen. Yaren tarafından gönderildi gibi bir şey gözüktü diye gördü
Yok ordan bulamaz ama epostanı tam gördüyse ekleyebilir orda e-posta kayıtlı isim soyisim gözükebilir . Eposta ayarlarından isim soyisim değişiyor, istersen öyle yap soyismini öğrenemez en azından.

Siz bir süre sosyal platformdan uzak durun,şevke gelip okulunuzu ve ya yaşayacağınız yeri paylaşmayın hatta bir daha internet üzerinden tekrar macera aramayın,normalde bir halt olmaz ama öyle hastalıklı insanlar var ki yıllarca arar durur Bunu korkutmak için yazmadım hasta insanların sınırı yoktur,bu tarz insanlara selam bile vermeyin.Kendinizi tamamen görünmez yapın ,ve sizi unutması için dua edin.Meraka yenilip tanıştığınız sitede gezmeye kalkmayın.....

Siz kafaya bu konuya takarsanız bulabilir enerji yayıp olasılığı çekmeyin üzerinize .Bunun için endiselenirken bir frekans yayiyorsunuz bilinçaltından.Hepimiz enerjiyiz.Kalbimiz bile elektro şok ile durunca atmaya başladığına göre .Yani unutun bu kişiyi olayı bu bağı kesin kafanizda normal hayatınızda konuşmayın düşünmeyin .Bırakın kaybolsun.Olmadi böyle birşey bitti gitti .Hesabı kapattiginiz an bitti

Yok ordan bulamaz ama epostanı tam gördüyse ekleyebilir orda e-posta kayıtlı isim soyisim gözükebilir . Eposta ayarlarından isim soyisim değişiyor, istersen öyle yap soyismini öğrenemez en azından.
e posta adresini değiştiremezsiniz diyor ama e postamı görmüş olamaz bir arkadaşıma aynı şekilde attım sadece yaren gözüküyordu e posta gözükmüyordu

e posta adresini değiştiremezsiniz diyor ama e postamı görmüş olamaz bir arkadaşıma aynı şekilde attım sadece yaren gözüküyordu e posta gözükmüyordu
Google hesabını yönet kısmına girince ayardan düzeliyor isim.

Eklentiler

• Screenshot_20250827-160609.webp
    26 KB · Görüntüleme: 45
Yok zaten her şeyim gizli artık gizledim. Artık tövbe gezmem zaten son seferde büyük bir kavga ettik saçmasapan kafasında kurdu beni aldattın tarzında yok sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi ama ortada bir şey yok, küfürler edip durdu. Sevgili değiliz desem ayrı dert oluyor tamam sevgiliyiz ama ayrıldık desem ayrı sert oluyordu yani kafayı yiyecektim. Ona okuyacağım şehri yalan söyledim ve dedim ki ben gideceğim daha gelmeyeceğim normalde izin vermez ama tamam dedi. Tamam demesinin sebebi de beni bulacağı yeri biliyor olması o kadar ki ruh hastası. En son ayrılırken şey dedim senin gibi bir ruh hastasından kurtulduğum için asıl ben mutluyum. Şu anda şeyden korkuyorum ya bana düşman olup kafasında kurup peşime düşerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…