Her yerde tanıdığı var ama her yerde. Beni bulmak istese bulabilir diyelim rizeliyim illegal yoldan Rize’deki tüm yarenleri aratıyor, korkmam gayet normal çünkü hayatımda hep stabil ilerleyen insanlık ilişkilerim oldu (o yüzden nerede yaşadığımı ve memleketimi de yalan söyledim)Siz kafaya bu konuya takarsanız bulabilir enerji yayıp olasılığı çekmeyin üzerinize .Bunun için endiselenirken bir frekans yayiyorsunuz bilinçaltından.Hepimiz enerjiyiz.Kalbimiz bile elektro şok ile durunca atmaya başladığına göre .Yani unutun bu kişiyi olayı bu bağı kesin kafanizda normal hayatınızda konuşmayın düşünmeyin .Bırakın kaybolsun.Olmadi böyle birşey bitti gitti .Hesabı kapattiginiz an bitti
Sallıyo ya maksat seni korkutmak bulsa ne olacak inşallah foto falan atmamışsındır.Aşırı derecede kötü olduğum bir dönemde çok yalnızken internetten biriyle konuşmaya başladım. Tabii internetten olduğu için kendimi güvenceye almak istedim ve sadece adımı doğru bilgi olarak verdim başka yaşadığım şehir, mesleğim, kardeş sayıma kadar yanlış bilgi verdim çünkü kafamın iyi olmadığını biliyordum ama tanımadığım bir insana öyle hemen bilgilerimi vermek istemedim. Sonra bu kişi bir şekilde benim yalan söylediğimi anladı ve ben beni bulmasından endişe ediyorum çünkü diyelim ben rizeliyim rizede olan tüm yarenleri araştırmaya çalışıyor ama ben yanlış bilgi vermişim hani zaten bulamaz ama bu kadar uğraşması aşırı korkuttuğu için hesabımı falan kapattım ve gittim. Amacım sadece kafamı dağıtmak için birileriyle konuşmaktı, ailen yok mu diyeceksiniz ama yanımda değiller ve onların da fazlasıyla derdi var. Tanımadığınız birine derdinizi anlatmanız daha kolay oluyor en azından benim için ama ilk defa denediğim bir şey be gerçekten pişman oldum çünkü konuştuğumuz süre boyunca takıntılı olduğunu fark edemedim gerçekten. Sen gidersen kendime zarar veririmler vs bana vicdan azabı çektirmeye çalışıp yanında tutmaya çalışıyordu fena bir şekilde manipüle edildim ve kapatamadım. Ya bulursa diye panik haldeyim beni muhtemelen bilerek bu korkuya sürükledi gerçekten bilmiyorum.
Açıkçası bu korktuğunu çekersin mantığına konumuz "internet hk." olduğu için katılmıyorum.Siz kafaya bu konuya takarsanız bulabilir enerji yayıp olasılığı çekmeyin üzerinize .Bunun için endiselenirken bir frekans yayiyorsunuz bilinçaltından.Hepimiz enerjiyiz.Kalbimiz bile elektro şok ile durunca atmaya başladığına göre .Yani unutun bu kişiyi olayı bu bağı kesin kafanizda normal hayatınızda konuşmayın düşünmeyin .Bırakın kaybolsun.Olmadi böyle birşey bitti gitti .Hesabı kapattiginiz an bitti
Hayır atmadım kendi fotomu bile atmadım fake attım dursun diyeSallıyo ya maksat seni korkutmak bulsa ne olacak inşallah foto falan atmamışsındır.
O açtığım hesaptaki gmailler bile fake ti o yüzden benim değildi onları da sildimAçıkçası bu korktuğunu çekersin mantığına konumuz "internet hk." olduğu için katılmıyorum.
Konu internet olunca gizlilik onusunda bence herkes durup düşünmeli.
Yine konuya tamamen başka yerden bakarak.
0.facebook ilk çıktığında herkes fotolarını emo emo doldurdu beğendikleri sayfalar bile halen ortada siyasi, dini, cinsel yönelimleri değişmiş olsa bile onları araştıran eskiye göre yargılayacak
Instagram ve Facebook ilk günden beri tüm hareketleri kaydettigini gizledi şimdi bakıyorsun 15 yıllık yıllık rehberi kaydetmiş.
Özellikle eskiye dönük retweetlenden bile yargılanan çok var.
İnternet ayak izi çok tehlikelidir. Korkmak lazım ki dikkat edelim.
Özellikle getcontact,face, Instagramve telefon numaraları belirli aralıklarla değiştirilmeli.
Sosyal ikilem filmini izlemenizi öneriyorum.
Tehdit edebilir olay yok etmek değil. Karşınıza hiç takıntılı biri çıkmadı mı sizin bu aşırı korkutucu ve gergin bir durumYa bulsa ne yapacak Süpermen mi bu gama ışını ile yokmu edecek sizi.Haddini bildirirsiniz istemiyorum dersiniz bu kadar .Anlamiyorsa anlayacağı dilden anlatırsınız .Unutun artık
Peki onun doğruları söylediğini nereden biliyorsunuz,belki kadındır belki 18 yaşından küçük bir eegendir belkide 85 yaşında bir emmidir yada akıl hastasıdır belkide aranan bir suçludur belki turkiyede bile değildir,neden takıntılı olacağını düşündünüz bundan daha tehlikeli şeyler var ne için internetten insanlarla sohbet ediyorsunuz sadece size söylemiyorum ama yapmayın böyle şeyler etraf katil,sapık,manyak dolu zaten bir insanı tanımak yıllar alıyorken hop diye bir siteye girip hayatınıza dahil ediyorsunuz ya denk gelirse,adınız önemli değil ip numarası bulunabilir vs vs gözden kaçırdığınız en ufak ipucu hayatınızı mahfeder,bunları sizi korkutmak için söylemiyorum burayı çok fazla insan okuyor onlar içinde söylüyorum hayat zaten yeterince korkutucu sağlıklı olan çevrenizle konuşmanız yabancılardan heleki sanal ortamdan uzak durun,sağlıklı bir erkek zaten kalkıpta oradan sevgili aramaz takıntı yapmaz normal hayat akışında yaşar,uzak durun.Aşırı derecede kötü olduğum bir dönemde çok yalnızken internetten biriyle konuşmaya başladım. Tabii internetten olduğu için kendimi güvenceye almak istedim ve sadece adımı doğru bilgi olarak verdim başka yaşadığım şehir, mesleğim, kardeş sayıma kadar yanlış bilgi verdim çünkü kafamın iyi olmadığını biliyordum ama tanımadığım bir insana öyle hemen bilgilerimi vermek istemedim. Sonra bu kişi bir şekilde benim yalan söylediğimi anladı ve ben beni bulmasından endişe ediyorum çünkü diyelim ben rizeliyim rizede olan tüm yarenleri araştırmaya çalışıyor ama ben yanlış bilgi vermişim hani zaten bulamaz ama bu kadar uğraşması aşırı korkuttuğu için hesabımı falan kapattım ve gittim. Amacım sadece kafamı dağıtmak için birileriyle konuşmaktı, ailen yok mu diyeceksiniz ama yanımda değiller ve onların da fazlasıyla derdi var. Tanımadığınız birine derdinizi anlatmanız daha kolay oluyor en azından benim için ama ilk defa denediğim bir şey be gerçekten pişman oldum çünkü konuştuğumuz süre boyunca takıntılı olduğunu fark edemedim gerçekten. Sen gidersen kendime zarar veririmler vs bana vicdan azabı çektirmeye çalışıp yanında tutmaya çalışıyordu fena bir şekilde manipüle edildim ve kapatamadım. Ya bulursa diye panik haldeyim beni muhtemelen bilerek bu korkuya sürükledi gerçekten bilmiyorum.
Ee tamam korkmana gerek yok :)Hayır atmadım kendi fotomu bile atmadım fake attım dursun diye
Enerjini bir çocuğa harcayıp Amerikayı yeniden keşfedeceğine; böyle forumlarda takılıp olayları üst perdeden izleyerek yaşadığın zorlukları daha doğru anlamlandırabilirsin.O açtığım hesaptaki gmailler bile fake ti o yüzden benim değildi onları da sildim
Sizde sessiz gitmemişsiniz adamın tüm bam tellerine tek tek basmışsınız,bir anda ortadan kaybolsanız öldü diye düşünür yas tutardı şimdi hakaretinizi size yutturmak için peşinize düşebilir Olaylar karşısında böyle iç güdüyle davranırsanız başınız çok ağrır çoğu zaman sessizce kapıyı çekip çıkmak iyidir ....Yok zaten her şeyim gizli artık gizledim. Artık tövbe gezmem zaten son seferde büyük bir kavga ettik saçmasapan kafasında kurdu beni aldattın tarzında yok sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi ama ortada bir şey yok, küfürler edip durdu. Sevgili değiliz desem ayrı dert oluyor tamam sevgiliyiz ama ayrıldık desem ayrı sert oluyordu yani kafayı yiyecektim. Ona okuyacağım şehri yalan söyledim ve dedim ki ben gideceğim daha gelmeyeceğim normalde izin vermez ama tamam dedi. Tamam demesinin sebebi de beni bulacağı yeri biliyor olması o kadar ki ruh hastası. En son ayrılırken şey dedim senin gibi bir ruh hastasından kurtulduğum için asıl ben mutluyum. Şu anda şeyden korkuyorum ya bana düşman olup kafasında kurup peşime düşerse
haklısınız kendini bir de o kadar mağdur gösteriyor ki inanamazsınız. Ekşi gibi bir yer takıldığım yer ve arkadaşlarıyla falan konuşurken sanki ben onu aldattım, en kötü benmişim gibi davranıyor ama insanlar onun o takıntılı ruh hastası tipini bilmiyor. O kadar yazık ki bir kadın yine onun tuzağına düşecek orada diye korkuyorum çünkü asla normal değil. (Hesabımı kapattım bu arada sadece beni arıyor mu acaba diye bir girip bakmak istedim) hep ben erkeğim erkeğim modunda takılan biri gerizekalı, zaten kendine yediremedi çünkü ben ondan katbekat daha eğitimli ve iyi yerlerde olan bir insandım. Benim üstümde hakimiyet kurmak ona zevk veriyordu ya da korkutmak ya da manipüle etmek. Sadece kendim için yazmıyorum belki ileride okuyacak olanlar olur lütfen kendi denginizde insanlarla takılın ve tanımadığınız insanlara asla ama asla tam tamına güvenmeyin. Düşünün insanlar benim yanıma gelip akıl alırlardı öyle biriydim. Ama herkes hayatının bir döneminde hata yapabiliyor ama önemli olan burada sizin can sağlığınız. Kendi güvenliğinizden emin değilseniz, güvenmiyorsanız lütfen hiçbir şekilde kendi hayatınızı ve hayat hikayenizi kimseye anlatmayın. Çünkü bunun üstünden sizi manipüle edecekler illaki olacaktır. Kendinize dikkat edinEnerjini bir çocuğa harcayıp Amerikayı yeniden keşfedeceğine; böyle forumlarda takılıp olayları üst perdeden izleyerek yaşadığın zorlukları daha doğru anlamlandırabilirsin.
Duygularını da bu gibi platformlarda paylaşabilirsin.
Çocuk ne diyecek sanki; çok üzüldüm nude atsana diyecek.
Benim ırkıma, değerlerime ağzına gelen her türlü küfürü saydıktan sonra senin gibi bir ruh hastasından kurtuldum demekten şahsen gurur duydum. Elini kolunu sallaya sallaya takıntılı bir şerefsiz de olsa bana kimse öyle konuşamaz konuşmamalı da.Sizde sessiz gitmemişsiniz adamın tüm bam tellerine tek tek basmışsınız,bir anda ortadan kaybolsanız öldü diye düşünür yas tutardı şimdi hakaretinizi size yutturmak için peşinize düşebilir Olaylar karşısında böyle iç güdüyle davranırsanız başınız çok ağrır çoğu zaman sessizce kapıyı çekip çıkmak iyidir ....
Sorun da bu ya ,ırkınıza, değerlerinize sövecek kafar mevzuyu derinleştirmeye gerek varmıydı???Daha ilk lafında tüymek varken beklemek neden???Benim ırkıma, değerlerime ağzına gelen her türlü küfürü saydıktan sonra senin gibi bir ruh hastasından kurtuldum demekten şahsen gurur duydum. Elini kolunu sallaya sallaya takıntılı bir şerefsiz de olsa bana kimse öyle konuşamaz konuşmamalı da.
Derimleştirmedim ki bir anda bir şeye sinirlendi ve saymaya başladı ondan sonra kapattım zatenSorun da bu ya ,ırkınıza, değerlerinize sövecek kafar mevzuyu derinleştirmeye gerek varmıydı???Daha ilk lafında tüymek varken beklemek neden???
Dün yaşandı bu olaylar ve sabaha kadar uyuyamadım gerçektenAman yok be nerden bulacak elinde kimliğin olsa tamam da böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?