Takıntılı olan biri beni bulabilir mi

Bulamaz, merak etme, neseli bir film izle ya da guzel sarkilar dinle modunu duzeltmeye calis, seni bulamaz, hic olmamis gibi davran, bir sure sonra sanki gercekten olmamis gibi hissedeceksin.

Ayrica zaten herkesin her bilgisi coktaaaaan internette yer almaya basladi, senelerdir de var, hatta en son turknet hacki sayesinde kimlik seri nolarimiz bile ele gecirildi. Ozel bir sey kalmadi zaten, ama bak kimsenin kimseyi buldugu yok tc bile olsa elinde gelip seni bulamaz meraklanma. Ayrica o bir hacker olsaydi seni su anda zaten bulmus olurdu, ama kendi kendine takilan incel malin biri belli ki aldirma sakin bos ver.

Ben seni buldum zaten yapıyordu sürekli ama sürekli yani, blöf işte ama o an korkuyorsun yani. Beyinsiz insan ya yemin ederim

Blöf oldugu ortada bos ver korkutmaya calisiyor dusunme sen
Tanıştığım o siteyi de onu d tamamen sildim attım. Gidip bakarsam eğer ister istemez o işin içine gireceğim tekrar tekrar gerçekten gerek yok. Benden uzak Allah’a yakın diyorum sadece

Aaa ruh hastasi manyak dolu etraf al bir kedi sahiplen ona anlat inan o kadar güvendesin ki onla

Aaa ruh hastasi manyak dolu etraf al bir kedi sahiplen ona anlat inan o kadar güvendesin ki onla
Artık öyle yaparım gerçekten. Bir de arkamdan sallıyor şu an muhtemelen güya onu aldatmışım da bilmem ne de diye. Ki kaç kez biz sevgili değiliz demişim seni seviyorum diyorsan sevgili olursun diyor bana. Tamam sevgiliysek ayrıldık diyorum ona da hayır diyor. Düşün beni nasıl etkiledi psikolojik olarak. Kötüydüm daha da kötüleştim

Alien den korkuyor musun yoksa böyle bir seyi anlayisla karsilarlar mi

Eger öyleyse git sikayet polise adalet yok ama neyse sen Gene de yap bak nasil miciyor donuna

Tehtitlerine sakin Boyun egme sakin korkma sikayet et ailenin bilmesine bile gerek yok karakolda durumu anlatirsin gizli olsun eve mektup falan gelmesin diye

Arkadas ismimi verdim diyosun ama heralde soyadi vermedin

Fake foto atmışsınız yani o fotolar diyelim ki birine ait o fotodaki kişiyi bulmasından daha fazla endişelenirdim ben şahsen bu durumda hem o kişi zarar görebilir hem sizin başınız yargıyla belaya girebilir. Onun dışında bulma ihtimali az ama bir daha kimseyle konuşmayın bu kadar endişeleniyorsanız zaten kendime zarar vericem diye şantaj yapan birinden anında soğurum ve engellerim.

Arkadas ismimi verdim diyosun ama heralde soyadi vermedin
Evet vermedim iyi ki de vermedim. Diyor ki sen kendini zeki mi sanıyorsun falan ama evet kendimi zeki sanıyorum yani ahsjsk kaç aydır beni bulamamasının sebebi zeki olmam Allahtan kurtuldum

Yurtdışından birinin fotosu o da Pinterestten fotonun da tamamını değil yarısını attım. Hani kızı bulursa fake olduğunu anlayıp üstüme gelmesin diye. Ki bulamaz da

Alien den korkuyor musun yoksa böyle bir seyi anlayisla karsilarlar mi

Eger öyleyse git sikayet polise adalet yok ama neyse sen Gene de yap bak nasil miciyor donuna
Anlayışla karşılamazlar ve söylemem de. Sadece yapacağım tek şey beni bulursa polise gitmek onun dışında başını onunla belaya sokmak istemiyorum. Çünkü her şeyimi öğrenebilir bu sefer

Seni bulabileceği hiçbir bilgi vermemişsin ki nasıl bulacak? Endişelenmen normal tabi söylemleri yüzünden ama bulamaz korkma. Allahtan temkinli davranmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…