Takıntılı sevgili

Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım
Elin herifini ikna için uğraşmak zorunda değilsiniz. İleride çocukla işsiz kalınca belki anlarsınız ben ne imkanları elimle itmişim diye.

Böyle arkadaşlarım var ama onlar öğrenci evet benim erkek arkadaşım aynı zamanda çalışıyor ve okulu dersleri gereksiz zaman kaybı gördüğü için gelip derste not tutmak istemiyor boşa zaman kaybı görüyor sınav zamanı notları alır bakar geçerim diyor ama o zamanda ben uğraşıyorum ben çalıştırıyorum onu not ayarlıyorum falan yani ben zorlamasam heralde evine memleketine gider sınavdan sınava okula gelir işini yapar uzaktan

Bu kadar bilgiliyse erkek arkadaşınız , sınav zamanı niye ders notu peşine düşüyor ? Girsin sınava , kendi engin bilgilerini paylaşsın.

Ay evet son cümlenizi yaşadım ben kendime alışveriş yaparken istediğim şeyi alınca heyecanlanıyorum

Benim ikinci üniversitem mühendislik okuyoruz

psikoloji okumuyormuşsunuz nasıl yardımcı olmayı düşünüyorsunuz sevgilinize?

Bu kadar bilgiliyse erkek arkadaşınız , sınav zamanı niye ders notu peşine düşüyor ? Girsin sınava , kendi engin bilgilerini paylaşsın.
Temel dersler bilmiyor matematik fizik gibi ama kodlama derslerinde iyi

Kişi kendinden bilir işi. Or.. gibi gülme dediği anda çakardim tokatı kalkardim masadan. Şimdi s..git pe..vk derdim...

Hayır hayır hayır aynısını yaşadım
Kaçın
Topuklarınızı bi tarafınıza vura vura kaçın yemin ediyorum üniversitedeki halimsiniz
Kapatacak sizi eve kendi hayatına bakacak
Ciddiyim olacak olan bu

Size o.. diyen biriyle mutluysanız belkide hakediyorsunuzdur böyle birini. Takıntılı olan daha çok siz gibisiniz insan böyle bir terbiyesizi niye sevsin ki? Anca onun kumaşından biri susar yaptıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…