Ne bileyim hediye vermek güzeldir insanları murlu eder ama ben beceremiyorumkurtulman gereken bu huy değil bence neden kendi defterini kalemini başkasına hediye edesin ki o senin sonuçta
Haha yanlız degilimBirine en değerli bulduğun eşyalardan birini vererek.:)))
Tabi burdan demesi kolay çünkü bende hemen hemen senin gibiyim
En değersiz gelen şeyi birine verince sanki gözümde dünyalar kadar değeri oluyo tabi verdikten sonra.
Öylemi yapsam iyi fikir bakbende kendi kullandığım şeye hediye etmem öyle yapılıyor mu bilmiyorum bile eğer okuduğum bi kitabı bi arkadaşım çok okumak istiyorsa ödünç veririm ya da ille hediye olacaksa yenisine alırım veririm kendi şeyimi hiç vermedim yalnız sayılmazsın :) gerçi öyle çok çok bir şeyimde yoktur
Ahah neden öyle düşünüyorsunuz kiKurtulma
Hediye etme
Gerek yok
Anaa yanlız degilnisim bende bi kendim öyleyim sanırdımbende bana ait olan kalemi vb. vermem kimseye görünüşte değersiz ama vermem benim o
Bende vermem çünkü.Öylemi yapsam iyi fikir bak
Ahah neden öyle düşünüyorsunuz ki
Ahh işte onu bi becersem zaten arkası gelirBen veririm arkadaş. Verdikten sonra karşıdakinin mutluluğu yetiyor insana zaten.
İyi fikir öyle yapıcamBende böyleyim.
Benim olduğu için vermek istemiyorum heralde , artık nasıl sahiplenmişsem
Senin olanı verme ,arkadaşına yenisini al.
Yoo kimse oistemez benden suana kadar ama ben hediye edemiyorum kimseye bu biraz sinirimi bozuyorBende vermem çünkü.
Kitaplarim,cicisli kalemlerim benimdir bana özel,gitsin alsin ben promosyoncu muyum her begenene vereyim
Yok kimse benden kitaplarımı,kalemlerimi istemiyor zaten ben hediye edemiyorum sorun oBakın aynısı bende de var.arkadaşlarım bana güvendikleri için yanlarında kalem taşımıyorlar benden istiyorlar bende sorunsuzluklarına ifrit oluyoru.aynı şekilde bana güvenip ne not tutuyorlar ne de ders dinliyorlar sınav zamanıda benden istiyorlar.Allah var hasta falan olduklarında veriyorum.bence bu bencillik değil.insanların sizi kullanmasına izin vermemek.
Zaten istemezler "iyyy çik gizilmiş" diyip hediye edilmesini beklerler,en güzeli etmemekYoo kimse oistemez benden suana kadar ama ben hediye edemiyorum kimseye bu biraz sinirimi bozuyor
AhhahZaten istemezler "iyyy çik gizilmiş" diyip hediye edilmesini beklerler,en güzeli etmemek
Aslında haklısınbence bu vazgeçmen gereken bir takıntı değil. vermek istemiyorsan verme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?