Takıntım :(

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.856
82.393
798
İyi akşamlar..Rabbime sonsuz şükürler olsun çok büyük bi dert değil ama içimde rahat değil
Ya benim takıntım şu hiç birşeyimi hediye edemiyorum özellikle kitaplarım,defterlerim,kalemlerim..yok arkadas mezaramı getiricem onları hediye edince sanki bi yanım kopacak gibi saçma bi his var içimde bencil gibi hissediyorum kendimi nasıl kurtulurun bu huydan?

Birine en değerli bulduğun eşyalardan birini vererek.:)))
Tabi burdan demesi kolay çünkü bende hemen hemen senin gibiyim
En değersiz gelen şeyi birine verince sanki gözümde dünyalar kadar değeri oluyo tabi verdikten sonra.

kitaplarım benimde evlatlarım gibidir kimseye okuması için bile veremiyorum.
bi kaç kere verdim geri alamadım ya da almak için çok uğraştım o yüzden artık vermiyorum defalarca okuyorum.
ama sadece kitaplarıma karşı böyleyim

bende kendi kullandığım şeye hediye etmem öyle yapılıyor mu bilmiyorum bile eğer okuduğum bi kitabı bi arkadaşım çok okumak istiyorsa ödünç veririm ya da ille hediye olacaksa yenisine alırım veririm kendi şeyimi hiç vermedim yalnız sayılmazsın :) gerçi öyle çok çok bir şeyimde yoktur

kurtulman gereken bu huy değil bence neden kendi defterini kalemini başkasına hediye edesin ki o senin sonuçta
Ne bileyim hediye vermek güzeldir insanları murlu eder ama ben beceremiyorum
Haha yanlız degilim bakalım eğer başara bilirsem yılbaşı çekilişinde bana çıkan arkadaşa kitap ve defterlerimden hedi edicem inşallah

Öylemi yapsam iyi fikir bak
Kurtulma
Hediye etme
Gerek yok
Ahah neden öyle düşünüyorsunuz ki

Bende böyleyim.
Benim olduğu için vermek istemiyorum heralde , artık nasıl sahiplenmişsem
Senin olanı verme ,arkadaşına yenisini al.

Bakın aynısı bende de var.arkadaşlarım bana güvendikleri için yanlarında kalem taşımıyorlar benden istiyorlar bende sorunsuzluklarına ifrit oluyoru.aynı şekilde bana güvenip ne not tutuyorlar ne de ders dinliyorlar sınav zamanıda benden istiyorlar.Allah var hasta falan olduklarında veriyorum.bence bu bencillik değil.insanların sizi kullanmasına izin vermemek.

Yok kimse benden kitaplarımı,kalemlerimi istemiyor zaten ben hediye edemiyorum sorun o

bence bu vazgeçmen gereken bir takıntı değil. vermek istemiyorsan verme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…