Neeee kızım daha faza beni çatlatma kıskançlıktan yiter gariben ilk gün değilde ikinci gün gidiyorum :) bir gün öyle 2.günü gittim yine yazar abi şey diyor oo sabahvesen hoşgeldin ben dün gelirsin diye bekledim diyor :)
o mayıs ayındakine bende katılmak isterdim ama imkansızNeeee kızım daha faza beni çatlatma kıskançlıktan yiter gariya bende zaten seytan tüyü istediğim birsey hiç olmaz kaç kere öyle takip ettim gidicektim hel aksilik çıktı mayıs ayında var bizim burda artık hergün gidicemgerekirse
Gelsene tanışırız hem :) benim işimde belli değil illaki bi aksilik çıkaro mayıs ayındakine bende katılmak isterdim ama imkansızhele hele diğer yarım fuarda olacakken neyse ben bir köşede ağlayıp geleyim
kitaplarını okuduğn türk yazarlarla netten tanışabilirsin cnm :) ayy keşke imkanım olsa da gelsem :) gerçi benim öküzde bu kıskançlık varken fuarın kapısından adım atmamla izmire şutlanmam bir olurGelsene tanışırız hem :) benim işimde belli değil illaki bi aksilik çıkarsuanakadar hiç bi yazara değil kitap imzalatmak diyoloğum bile olmadı
Nasıl olcek ben face kullanmıyorum amakitaplarını okuduğn türk yazarlarla netten tanışabilirsin cnm :) ayy keşke imkanım olsa da gelsem :) gerçi benim öküzde bu kıskançlık varken fuarın kapısından adım atmamla izmire şutlanmam bir olur
Süper yöntembencillikse bencillik,ben de vermem. kitap, kalem, defter.. niye vereyim ki? zaten atıyorum kalem defter heryerde satılan şeyler. onları hediye olarak isteyen kişi de gider yenisini alırım diye mantıken düşünmesi lazım zaten. etraf sebil gibi dolup taşarken ne yapacak kullanılmış kalemi defteri hele defter kalem hiç veremem. onlar benimdir, bana aittir. benimle yaşanmışlıkları vardır. defterime notlar alıyorumdur kendime göre bişiler yazıp çiziyorumdur kalemlerimle altını üstünü boyuyorumdur mesela. çiziyorumdur. bunlar kişisel eşyalardır. hediye edemiyorum diye üzülmeniz hele de takıntı yapmanız boş bence. eşyanızı beğenen birisi olunca hiç bozuntuya vermeden aldığınız yeri söyleyin bence. kıyak geçersiniz hem gidip ordan alır :))))
hangi yazarları okuyorsun cnm :)Nasıl olcek ben face kullanmıyorum ama
Süper yöntem
+Aaa bu defter çok gözeeeel
-...dan aldım.sende alsana çok seviyirum ben bu defterimi
Ahaha süper ya
İskender palaaahangi yazarları okuyorsun cnm :)
Süper yöntem bunu yapıcam artık :)aynen. çik gizil diftirmiş diyeneee ay evet çok güzel dimi ben de çok seviyorum.. şu mağazadan aldım ben dee
iskender pala hiç okumadım ama öğrencilerinden birini okumuştm :) halit hüseyi de okumadım ama nazar bekiroğlu ve canan tan okumştm :)İskender palaaa
Halit hüseyin
Nazan bekiroğlu
Canan tan
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
İslender palayı çok çok beğeniyorum tv8 di galiba bi prigramları var ahmet ümit,iskender pala,mario levi :)) mario levi ve ahmet ümit hiç okumadım zaten toplasan sevdiğim yazarlar 5-6 tane yeni nesil yazarları beğenmiyorum daha çok tolstoy,dosyevski,balzac,reşat nuri,peyami safa eskilerden yani :)iskender pala hiç okumadım ama öğrencilerinden birini okumuştm :) halit hüseyi de okumadım ama nazar bekiroğlu ve canan tan okumştm :)
ahmet ümit bayağı iyi yazarlardan biri :)İslender palayı çok çok beğeniyorum tv8 di galiba bi prigramları var ahmet ümit,iskender pala,mario levi :)) mario levi ve ahmet ümit hiç okumadım zaten toplasan sevdiğim yazarlar 5-6 tane yeni nesil yazarları beğenmiyorum daha çok tolstoy,dosyevski,balzac,reşat nuri,peyami safa eskilerden yani :)
Evet konusma tarzı,anlatışı çok bilgi yüklü belli çok kanım kaynadı programı mutlkaa izle mario levide aynı şekilde çok devecen müthiş yazarlarahmet ümit bayağı iyi yazarlardan biri :)
Bende yok ben atarım ama su çekiliş olayında iyicene anladım kitap ve defterler konusunda tam bir pintiyimBende hediye edemediğime karar verdim gittim yeni defter kitap aldım napalim ya felaceli ama bende var bişeyleri atamama ve saklama takıntısı zaten
bir ara netten bakaym cnm :)Evet konusma tarzı,anlatışı çok bilgi yüklü belli çok kanım kaynadı programı mutlkaa izle mario levide aynı şekilde çok devecen müthiş yazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?