Eşya konusunda hiç zorlanmam ama kitap olmuyor veremiyorumBende eşyalarıma kıyamam hiç.
Şöyle bi yöntem buldum; her yıl eşyalarımı baştan aşağı dolaptan indirip düzeltiyorum o sırada bazı eşyaları gözden çıkarıyorum.
Küçükken giydiğim şeyleri bile saklıyorum tek tük. :)
Hepsini birden elden çıkarmak zor geliyor insana.
Mesela kitaplarımı doğuda kitap isteyen okullara gönderirken hiç zorlanmadım. :)
Belki bir arkadaşa verirken içten vermiyor insan ama gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşınca sorun olmuyor. :)
Ben esyaya hiç önem vermem veririm kim istese ama kitap yok kitap sanki parçam elim ayağımAyni ben ama ben sahip oldugum herseyde oyleyim( gecen bi montum vardi nerdeyse hic giymedim azcik bol esim dedi bunu birine verelim boyle durcagina . Ben hemen olur mu ya ben onu yarin giycektim , ben aslinda onu cok seviyorumda giymeye vakit olmuyo gibi bi ton sey uydurdum. Bu huyumu sevmiyorum ama napim (
Ben esyaya hiç önem vermem veririm kim istese ama kitap yok kitap sanki parçam elim ayağım
Eşya konusunda hiç zorlanmam ama kitap olmuyor veremiyorum
Haklısın canım hiç iyi değil bağlanmak tamam ayırıcam kitaplarımı sadece sevdiklerimi bırakıcam dediğin gerisinide ikinci elcilere satarım aa yada kkda satarımO zaman ikinci el kitap satan yerlere sat dicem ama buda başka bir boyut tabi
Şöyle düşün artık sen o kitaplardaki bilgileri aldın ve paylaşmak en güzel şey. :)
En kıyamadıklarını ayır diğerlerini yavaştan elden çıkar mesela, yeni kitaplara yer açılsın diye düşün.
Bağlanma birşeye öyle körü körüne.
Yok öyle değil hedi veremiyorum sorun oNeden icin rahat degil ki onu anlayamadim ben? Biri senden israr kiyamet esyani istedi de veremedin mi? Bak milkcoffee geldi aklima. Kizin yurtta paylasilmak istenmeyen esyasi kalmadi. Nerden konuyu milk'e bagladim ben, bende anlamadim.
Oluur bak süper fikir
DoğruZamanında sevdiğim kitapları güvenerek arkadaslarima hep verirdim ama hiç biri geri gelmedi
Dersimi aldim Şimdi de vermiyorum
Çok sevdiğim bir arkadasimsa aynisindan alır veririm ama kendi kitaplarımi vermem
Bence vazgeçmeniz gereken bir huy değil
Al benden de o kadar. Bazen pişman oluyorum ama yine vazgeçmiyorum bu huyumdan.Valla benim takintim da nerdeyse donuma kadar vermek. Birisi biseyimi begenmeye dursun, kiyamiyorum veriyorum hemencecik.
Hangi takinti daha kotu bilemedim simdi.
O bendede var reddemem hayır diyememValla benim takintim da nerdeyse donuma kadar vermek. Birisi biseyimi begenmeye dursun, kiyamiyorum veriyorum hemencecik.
Hangi takinti daha kotu bilemedim simdi.
Çoğu kişi öyle düşünüyor bi ben takıntı sandımHediyeleşmek sünnettir :)
Ben hediye vermem gerekirse alırım bi şeyler onu veririm.
Ama benim de bi huyum var kendi özel eşyalarımı özellikle giysilerimi kimseyle paylaşamıyorum
Versem de içim gidio çoğu zaman
Gerçi bunda da götürüp terli kirli getirmeleri sebeb ya neyse :-(
Normal bence durumun
Takıntılık bi durum göremedim canım :)
Aynen yaBirçok eşyamı başkasına verebilirim ama kitap dedin mi akan sular durur....
Verebiliyorum kankitomÖdünç verebiliyo musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?