Onlar senin,neden hediye edesin ki.sen yanlis bisey yapmiyosun.hediye etmek istedigin birseyi gider parasiyla alir,hediye edersin.kimse sevdigi ve kendine ait olan,benimsedigi seyi hediye etmek istemez.gayet normalsin cnm rahat ol...İyi akşamlar..Rabbime sonsuz şükürler olsun çok büyük bi dert değil ama içimde rahat değil
Ya benim takıntım şu hiç birşeyimi hediye edemiyorum özellikle kitaplarım,defterlerim,kalemlerim..yok arkadas mezaramı getiricem onları hediye edince sanki bi yanım kopacak gibi saçma bi his var içimdebencil gibi hissediyorum kendimi nasıl kurtulurun bu huydan?
Çok haklısınız bende hedoye ediyorum kitaplarım hariç amaBen genelde hediye etmeyi karşımdakini sevindirmeyi çok severim.En vazgeçilmez eşyalarımı bile hediye ettiğim olmuştur.Çoğu zamanda misliyle bir şekilde geri gelmiştir.Hediyeleşmek sünnettir.Verin arkadaşlar hem insanları sevindirin hem sevaba girin
Ben de kimseye vermem özellikle kitaplarım kıymetlidir
Sen böyle yazınca kendimi bencil hissettimFeraceli
feraceli ben de edemem hediye kitaplarımıİyi akşamlar..Rabbime sonsuz şükürler olsun çok büyük bi dert değil ama içimde rahat değil
Ya benim takıntım şu hiç birşeyimi hediye edemiyorum özellikle kitaplarım,defterlerim,kalemlerim..yok arkadas mezaramı getiricem onları hediye edince sanki bi yanım kopacak gibi saçma bi his var içimdebencil gibi hissediyorum kendimi nasıl kurtulurun bu huydan?
İyi fikir canmferaceli ben de edemem hediye kitaplarımı
çok beğendiyse ona başka alırım
ödünç verirken bile üzülüyorum ben
en iyi çözüm aynı üründen ona da almak
KesinlikleHediyeleşmek güzeldir. .
En sevdiklerini değil başka şeyler verirsin olur biter. .
Bende yaaasla kitaplarımı hediye edemem. çoğu imzalı zaten adıma. ödünç dahi vermiyorum asla veremem
ben burdaki fuarları özellikle takip ediyorum :) okuduğum çoğu kitabın yazarı ile de tanışmışlığım face üzerinden sohbet etmişliğim vardır :)İyi fikir canm
Kesinlikle
Bende yaabenim sadece 1 tane ktabım imzalı nasip olmadı yazarlarla tanısmak ama genede veremem
Hiiii neeeeeeben burdaki fuarları özellikle takip ediyorum :) okuduğum çoğu kitabın yazarı ile de tanışmışlığım face üzerinden sohbet etmişliğim vardır :)
ben ilk gün değilde ikinci gün gidiyorum :) bir gün öyle 2.günü gittim yine yazar abi şey diyor oo sabahvesen hoşgeldin ben dün gelirsin diye bekledim diyor :)Hiiii neeeeeeayy negzel bende takip ediyorum gidiyorum ama hep bi aksilik oluyor sıra oluyor olmuyor göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?