Takıntım :(

Bende herşeyi veririm
Yeterki sevdiğim biri beğensin
Kıyafet takı ayakabı canta
Benim eşimde annemde benden hep şikayetcidir.
Kactane guess canta hediye etmişimdir keşke kıymetini bilsem eşyalarımın.
Senin gibi

Bende çocuklarımın hiç bişeyini kimseye veremem. Kurtulmak için denedim küçülmüşleri vermeyi, bu seferde kullananları çok kıskandım

Onlar senin,neden hediye edesin ki.sen yanlis bisey yapmiyosun.hediye etmek istedigin birseyi gider parasiyla alir,hediye edersin.kimse sevdigi ve kendine ait olan,benimsedigi seyi hediye etmek istemez.gayet normalsin cnm rahat ol...

tıpkı ben hediye edeceksen benimsemediğin şeyi ver tabi için rahat etmez sonuçta kendine alıyorsun alışıyorsun veresin gelmiyor

bende tam tersi
biri birşey beğensin hemen hediye ederim , karşımdakini de zorlarım bazen
hani yakınlarıma hediye etsem sadece neyse, samimi olmadığım insanlara da kendimi tutamıyorum sonra da pişman oluyorum
bende bu huyumdan kurtulmaya çalışıyorum
bence siz doğrusunu yapıyorsunuz

Ben genelde hediye etmeyi karşımdakini sevindirmeyi çok severim.En vazgeçilmez eşyalarımı bile hediye ettiğim olmuştur.Çoğu zamanda misliyle bir şekilde geri gelmiştir.Hediyeleşmek sünnettir.Verin arkadaşlar hem insanları sevindirin hem sevaba girin

Çok haklısınız bende hedoye ediyorum kitaplarım hariç ama

Bende böyleyim özellikle kitaplarım söz konusu olunca sanki canımdan can kopuyomuş gibi veremiyorum kimseye okumaları için verincede zarar verirler diye odum kopuyo

Feram sen kalemini bana yolla :) kurtulursun bak

benim de şöyle bir sorunum var, birine bir hediye alıyorum ve sonra onu vermekte zorlanıyorum çünkü çok severek almış oluyorum ve aklım kalıyo. ben de çareyi şöyle buldum, çok sevdiysem iki tane alıyorum, biri kendime

feraceli ben de edemem hediye kitaplarımı
çok beğendiyse ona başka alırım
ödünç verirken bile üzülüyorum ben
en iyi çözüm aynı üründen ona da almak

Hediyeleşmek güzeldir. .
En sevdiklerini değil başka şeyler verirsin olur biter. .

Niye kurtulasın ki bu kurtulunacak bir huy değil, aynısı bende de var. Malım çok kıymetlidir, değerlidir, değerli olmasının sebebi ise o malın bana ait olmasıdır. :)

Ben ödünç de vermiyorum mesela çünkü geri getirmiyorlar.

feraceli ben de edemem hediye kitaplarımı
çok beğendiyse ona başka alırım
ödünç verirken bile üzülüyorum ben
en iyi çözüm aynı üründen ona da almak
İyi fikir canm
Hediyeleşmek güzeldir. .
En sevdiklerini değil başka şeyler verirsin olur biter. .
Kesinlikle
asla kitaplarımı hediye edemem. çoğu imzalı zaten adıma. ödünç dahi vermiyorum asla veremem
Bende yaa benim sadece 1 tane ktabım imzalı nasip olmadı yazarlarla tanısmak ama genede veremem

İyi fikir canm

Kesinlikle

Bende yaa benim sadece 1 tane ktabım imzalı nasip olmadı yazarlarla tanısmak ama genede veremem
ben burdaki fuarları özellikle takip ediyorum :) okuduğum çoğu kitabın yazarı ile de tanışmışlığım face üzerinden sohbet etmişliğim vardır :)

ben burdaki fuarları özellikle takip ediyorum :) okuduğum çoğu kitabın yazarı ile de tanışmışlığım face üzerinden sohbet etmişliğim vardır :)
Hiiii neeeeee ayy negzel bende takip ediyorum gidiyorum ama hep bi aksilik oluyor sıra oluyor olmuyor göremiyorum

Hiiii neeeeee ayy negzel bende takip ediyorum gidiyorum ama hep bi aksilik oluyor sıra oluyor olmuyor göremiyorum
ben ilk gün değilde ikinci gün gidiyorum :) bir gün öyle 2.günü gittim yine yazar abi şey diyor oo sabahvesen hoşgeldin ben dün gelirsin diye bekledim diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…