takıntımı bu

bendede oluyor kendi kendimi yiyorum bazen ama takmamak lazım vucut biyerden patlaklık verior sonra

süperego toplumla ilgili bir durum, topluma kendini kabul ettirme, onaylanma vs ben davranışlarınızın altındaki kaygılardan bahsettim yani onlar manasız hareketler değil, altında yatan sebep/sebepler var
süperego yorumuna hak verip bunu reddetmeniz çelişkili bir durum açıkçası şaşırdım

Takinti degil bence karakterin bu senin. Buyuk ihtimal cok da sessiz bir insansindir.
Bende ayni kisilige sahibim aslinda. Tavsiyem cok kasma. Soyle dusun ; ucunda olummu var. Sonucta ne dediysen dedin, haftaya dediklerini kim hatirlayacak

rol yapmayın kafaya takmayın rahat olun demişsiniz yanı o elinizde olmayan bir durum rolluk bir durum değil yanı onu red ettiğim kısım rol yapma kısmı...bir arkadaş süperegonuz gelişmiş olabilir demiş kaba taslak okudum cok araştırma imkanım olmadı ama okuduğum kadarıyla bana yakın geldi

günaydın canım, bu durum bendede oluyor takıntımı başka birşey mi bilemem ama,
yaşadığımız olaylar,çevre,yaptığımız iş gibi sebeplerden dolayı olduğunu düşünüyorum.
mesela ben çalıştığım ortamdan ve konumdan dolayı çok dikkatli olmalıyım,
ağzımdan çıkan her kelime yanlış anlaşılabiliyor,biraz yorucu bir durum ama böyle olmak zorundayım.

takinti degil bence karakterin bu senin. Buyuk ihtimal cok da sessiz bir insansindir.
Bende ayni kisilige sahibim aslinda. Tavsiyem cok kasma. Soyle dusun ; ucunda olummu var. Sonucta ne dediysen dedin, haftaya dediklerini kim hatirlayacak

aslında ben cok sakacı ve konuşkan insanımdır rahat iletişim kurarım..ama bazı kişilerle konuşma frekansı yakalayamıyorum yani bazi kişilere karşı çekingen olduğum oluyor işte özellikle o kişilere karşı bu düşüncem daha sık oluyor..mesele arkadaş çevremde samımı arkadaşlarımla çok nadir düşünmüyorum..

mantıksız olduğunu bilip mani olamadığım için manasız hareketler diyorum ben tabiki bunu altında yatan nedenler sebepler var demişsiniz haklısınız babamla aynı iş yerinde çalışıyorum belki bu etkendir ister istemez dikkat ediyorum hareketlerime ama rol degil bu sonuçta evvelinde babamla çalışmış kişiler babamın adıyla tanıyorlar sıradan tanıdıkları bir kişi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…