Takip istegini beklemede bırakan erkek

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
Çok da dert gibi degil ama birkac aydır bakıstigim kisiye istek yolladım.3 gundur yanıtlamadı.birkac kez farkli hesaplardan denedim tanimadiklarini reddediyor.ama benimki hala beklemede.neden olabilir?

Çok da dert gibi degil ama birkac aydır bakıstigim kisiye istek yolladım.3 gundur yanıtlamadı.birkac kez farkli hesaplardan denedim tanimadiklarini reddediyor.ama benimki hala beklemede.neden olabilir?
Konuştuğu biri vardır ama sallantıda bi ilişkidir olurda kızı bırakırsa seni kabul edecektir .Sadece bi örnek.

Bence boşver adam boş olsa kabul ederdi bunuda düşün. Vardır altında bi sebebi. Kız arkadaşı takiptedir bu kim diyecek seni eklerse falan filan . Seni beklemede tutuyor her ihtimale karşı.
Çok saçma o zaman.ama istegi geri cekmiycem.oylece kalsın.geri cekecek kadar umursadıgımı bilmesin

konuştuğu biri var seni de yedekte bekletiyor. o kişiyle konuşması biterse kabul edecek seninle olmak isteyecek bakıştığınıza göre. ulan erkekler

Bakısma derken de ben mi abarttım ki kendi kafamda acaba.Mesela cok uzun sure gormese bile farkediyordu beni.uzaktan bakabiliyordu ama yanimdan gecerken cekingendi gozlerini kaciriyordu filan.belki de ben yanlıs anladım

Bakısma derken de ben mi abarttım ki kendi kafamda acaba.Mesela cok uzun sure gormese bile farkediyordu beni.uzaktan bakabiliyordu ama yanimdan gecerken cekingendi gozlerini kaciriyordu filan.belki de ben yanlıs anladım
bence bu flört edip kaçan tiplerden. var öyle yavşaklar.

Yalniz bir gün isteğini kabul ederse tekrar tav olursun .Sonrası malum karar senin.
Benim amacım ismimi bulamıyor olabilme ihtimaline karsı ona istek atmaktı.belki de beni gorunce mesaj atar diye düsündüm.ama hayaller hayatlar bir gun kabul ederse gidip de yazmam tabi.bu sefer ben umursamam.ama cok sacma yani istemeyen direk reddetsin bence

Kendi ayağıyla gelen bir yedeğe hangi erkek hayır derki

Bir film var, he is not in to you. İzleyin.

Özet olarak erkek biri ile ilgilenirse zaten adım atar, ilgilenemezse kadınların düşündüğü gibi bahaneler yüzünden adım atamama durumu olmaz.

İsteği geri çek bir daha da bakma.
İlgi çekmek istemiş sanırım sadece

Bilmem ki.oyoe fake tipleri umursayan biri degil ama.tanimadigi biri olsa silerdi istegi ama bekletiyor.reddetse de ben de bosversem
erkekler hep aynı. her kadın benim olsun. benim onunla ilgilendiğimi düşünsün yedekte kalsın .
sonra da erkek muhabbetlerinde bu karı da bana bitiyor desin. hepsi aynı. şerefsizler.
aslında bunlarla flört edip boynuzlayacaksın ki buna ifrit oluyorlar. şahsen zevkle yapmışlığım var.

olabilir belki de yanlış anladın ama bir kız bir erkeğin baktığını farkeder yanlış anlamak değil bence, baktıysa bakmıştır sonuçta. bence isteği geri çek eğer bir gün çok istiyorsa o seni eklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…