Konuştuğu biri vardır ama sallantıda bi ilişkidir olurda kızı bırakırsa seni kabul edecektir .Sadece bi örnek.Çok da dert gibi degil ama birkac aydır bakıstigim kisiye istek yolladım.3 gundur yanıtlamadı.birkac kez farkli hesaplardan denedim tanimadiklarini reddediyor.ama benimki hala beklemede.neden olabilir?
olabilir.cunku istemese reddeder direk galibaKonuştuğu biri vardır ama sallantıda bi ilişkidir olurda kızı bırakırsa seni kabul edecektir .Sadece bi örnek.
Bence boşver adam boş olsa kabul ederdi bunuda düşün. Vardır altında bi sebebi. Kız arkadaşı takiptedir bu kim diyecek seni eklerse falan filan . Seni beklemede tutuyor her ihtimale karşı.olabilir.cunku istemese reddeder direk galiba
Çok saçma o zaman.ama istegi geri cekmiycem.oylece kalsın.geri cekecek kadar umursadıgımı bilmesinBence boşver adam boş olsa kabul ederdi bunuda düşün. Vardır altında bi sebebi. Kız arkadaşı takiptedir bu kim diyecek seni eklerse falan filan . Seni beklemede tutuyor her ihtimale karşı.
konuştuğu biri var seni de yedekte bekletiyor. o kişiyle konuşması biterse kabul edecek seninle olmak isteyecek bakıştığınıza göre. ulan erkekler
Yalniz bir gün isteğini kabul ederse tekrar tav olursun .Sonrası malum karar senin.Çok saçma o zaman.ama istegi geri cekmiycem.oylece kalsın.geri cekecek kadar umursadıgımı bilmesin
bence bu flört edip kaçan tiplerden. var öyle yavşaklar.Bakısma derken de ben mi abarttım ki kendi kafamda acaba.Mesela cok uzun sure gormese bile farkediyordu beni.uzaktan bakabiliyordu ama yanimdan gecerken cekingendi gozlerini kaciriyordu filan.belki de ben yanlıs anladım
Mantikli bi kararÇok saçma o zaman.ama istegi geri cekmiycem.oylece kalsın.geri cekecek kadar umursadıgımı bilmesin
Benim amacım ismimi bulamıyor olabilme ihtimaline karsı ona istek atmaktı.belki de beni gorunce mesaj atar diye düsündüm.ama hayaller hayatlarYalniz bir gün isteğini kabul ederse tekrar tav olursun .Sonrası malum karar senin.
Kendi ayağıyla gelen bir yedeğe hangi erkek hayır derkiBenim amacım ismimi bulamıyor olabilme ihtimaline karsı ona istek atmaktı.belki de beni gorunce mesaj atar diye düsündüm.ama hayaller hayatlarbir gun kabul ederse gidip de yazmam tabi.bu sefer ben umursamam.ama cok sacma yani istemeyen direk reddetsin bence
Bilmem ki.oyoe fake tipleri umursayan biri degil ama.tanimadigi biri olsa silerdi istegi ama bekletiyor.reddetse de ben de bosversembence bu flört edip kaçan tiplerden. var öyle yavşaklar.
Kendi ayağıyla gelen bir yedeğe hangi erkek hayır derki
O nasil bir yontemİsteği geri çek bir daha da bakma.
İlgi çekmek istemiş sanırım sadece
erkekler hep aynı. her kadın benim olsun. benim onunla ilgilendiğimi düşünsün yedekte kalsın .Bilmem ki.oyoe fake tipleri umursayan biri degil ama.tanimadigi biri olsa silerdi istegi ama bekletiyor.reddetse de ben de bosversem
olabilir belki de yanlış anladın ama bir kız bir erkeğin baktığını farkeder yanlış anlamak değil bence, baktıysa bakmıştır sonuçta. bence isteği geri çek eğer bir gün çok istiyorsa o seni eklesin.Bakısma derken de ben mi abarttım ki kendi kafamda acaba.Mesela cok uzun sure gormese bile farkediyordu beni.uzaktan bakabiliyordu ama yanimdan gecerken cekingendi gozlerini kaciriyordu filan.belki de ben yanlıs anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?