- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
sana herşeyini anlatıyorsa bu çok güzel bi şey ve sana olan bu güvenini kırmadan yanında ol ya birlikte gitmeyi teklif et ya da takip başka çaren yok ama kendinden uzaklaştırma en yakın arkadaşı sen ol ki hiç bi zaman incinmesin ablalar iyiki var :)
söyledim açık açık dedim benim içim rahat etmiyor dedim kendini benim yerime koy uzaktan bir yerden bende izleyeyim sizi belki bana ihtiyacın olcak bir durum olur dedim. yok abla saçmalama ya demeye başladı hemen bende dedim mecburen ancak bu şartla izin verebilirim ya da başka arkadaşlarında olursa dedim
Kesinlikle yalnız bırakma gerekirse ona şunu de, birlikte gidelim bende merak ediyorum de! internettt tuzak kuran insanlarla dolu, kardesini yalnz bırakma!
söyledim ama ergenliğin verdiği güçle ona hiç bir şey olmazmışş

konu sahibi aman dikkat edin çocuk evinizin adresini bilmesin. yıllar evvel buluşma salaklığı yapmıştım internetten biriyle. habire ay ben seni evinden alayım filan diyip duruyordu. ben kabul etmedim tabiki. neyse işte böyle taksimde buluştum. aman Allahım çocuk tam bir ruh hastası çıktı. ben de sıvıştım tabi haha neyse bu telefon etmeler sürekli tehdit ediyor beni, evin adresini bilsem gelicem falan dedi. nerde oturduğumu yani semti biliyormus, gelmiş beni aramış bilmemney bulamamış sonra ben hiç taviz vermedim ama ona, tırstım fakat belli de etmedim. amma velakin telefonumu dağıtmış, abuk sabuk insanlar aramaya başladı telefon kartımdan oldum. polise falan gittim o derece yani. Allah tan evimi bilmiyordu. yoksa hepten başım belaya girerdi. lütfen dikkat edin siz de. her kuşun eti yenmez.
oo neler olmuş öyle takıntılıymış desene iyi ki ivermemisin adresini vallahi çok belalar açmış başına bende dikkat ederim uyarayım kardeşimi de
O zaman bir şey olmaz ya 16 yaşındaki çocuk ne yapacak ki. Gerçi bu devirde güven olmaz. Kalabalık bir yerde güzel güzel otursunlar :))
bir yandan bende öyle diyorum sonra aklıma hemen şu soru düşüyor ya 16 yaşında bir çocuk değilse ?