Takipten Çıkmak

OriordanN

data structure
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
58
24
3
34
Merak ettiğim bir durum var, sizce küs veya kavgalı olduğunuz bir akrabayı instagram gibi sosyal medya hesaplarından silmek gerekir mi? Ama öyle bir mevzu üzerine hemen değil, arada 4-5 ay geçti hiç konuşulmadı görüşülmedi ve muhtemelen sonsuza dek böyle kalacak.
Silsem çocuk gibi görünürüm diye silmedim ama bu sefer de paylaşacağım fotoğrafları görmesini istemediğim için fotoğraf bile paylaşmayacak duruma geldim. kendisinin paylaştığı fotoğrafları sessize alıp görmüyorum ama benimkileri de görsün istemiyorum.
Silsem çocukça mı olur?

Atarlı giderli paylaşım yapan, ruhumu sıkan kim varsa engelliyorum. Onun dışında durabilir

Fotoğraflarınızı görünce ne olacak?

Yuz yüze gelince konuşmayacağım bir insanı sanal dünyada takip etmem..

Silmek çok sert bi tepki olur sonuçta akraba olduğu için
Ama sessize almak daha mantıklı ben çoğu kişiye öyle yapıyorum kafam rahat oh missss

Silmek çok sert bi tepki olur sonuçta akraba olduğu için
Ama sessize almak daha mantıklı ben çoğu kişiye öyle yapıyorum kafam rahat oh missss
Ben de sessize aldım ama benim fotoğraflarımı görsünler istemiyorum ya. Mesela doğum günü kutlayacağım onu gördüklerinde hasetle bakarlar gibi geliyor. Mutlu olduğumu görsünler istemiyorum

benim sosyal medyamda , telefon rehberimde sadece sevdiğim insanlar var
negatif hisler beslediğim veya ters birşeyini gördüğüm kişiler varsa da siliyorum en sevdiğim özel anlarımı niye onlarla paylaşayım ki
o yüzden görüşmeyecekseniz silin gitsin derim

işte bahsettiğim tam da bu durum

İliskiler sosyal medyadan yuruyor gibi bakmiyorum ben bu duruma, sosyal medya artik kisisel alanimiz gibi bir sey oldu
Rehberimiz de oyle

Sokakta gorsem yolumu cevirecegim insanlarin rehberimde de sosyal medyamda da kalmasina gerek yok.

Silmeyin bence beni önemsiyor demesin direk engelleyin gitsin kafa yormaya değmez. Ama tabi bunu ileride yüz yüze bakmayacaksanız yapın.

Görüşmeyeceginiz kesin ise çocukça olmaz bence.Hayatınızda olmayacak bir insan neden özelinizi takip etsin ki.Görmesine de gerek yok.Hatta sorun yaşamış ama ileride yine de görüşme ihtimalim olan birisini bile ben listemde istemem çünkü eski samimiyet olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…