Atarlı giderli paylaşım yapan, ruhumu sıkan kim varsa engelliyorum. Onun dışında durabilirMerak ettiğim bir durum var, sizce küs veya kavgalı olduğunuz bir akrabayı instagram gibi sosyal medya hesaplarından silmek gerekir mi? Ama öyle bir mevzu üzerine hemen değil, arada 4-5 ay geçti hiç konuşulmadı görüşülmedi ve muhtemelen sonsuza dek böyle kalacak.
Silsem çocuk gibi görünürüm diye silmedim ama bu sefer de paylaşacağım fotoğrafları görmesini istemediğim için fotoğraf bile paylaşmayacak duruma geldim. kendisinin paylaştığı fotoğrafları sessize alıp görmüyorum ama benimkileri de görsün istemiyorum.
Silsem çocukça mı olur?
Fotoğraflarınızı görünce ne olacak?Merak ettiğim bir durum var, sizce küs veya kavgalı olduğunuz bir akrabayı instagram gibi sosyal medya hesaplarından silmek gerekir mi? Ama öyle bir mevzu üzerine hemen değil, arada 4-5 ay geçti hiç konuşulmadı görüşülmedi ve muhtemelen sonsuza dek böyle kalacak.
Silsem çocuk gibi görünürüm diye silmedim ama bu sefer de paylaşacağım fotoğrafları görmesini istemediğim için fotoğraf bile paylaşmayacak duruma geldim. kendisinin paylaştığı fotoğrafları sessize alıp görmüyorum ama benimkileri de görsün istemiyorum.
Silsem çocukça mı olur?
Yuz yüze gelince konuşmayacağım bir insanı sanal dünyada takip etmem..Merak ettiğim bir durum var, sizce küs veya kavgalı olduğunuz bir akrabayı instagram gibi sosyal medya hesaplarından silmek gerekir mi? Ama öyle bir mevzu üzerine hemen değil, arada 4-5 ay geçti hiç konuşulmadı görüşülmedi ve muhtemelen sonsuza dek böyle kalacak.
Silsem çocukça mı olur?
Storyler gizlenebiliyor da gönderi olan fotoğraflar gizlenemiyor diye biliyorumOnun görmesini emgelleyebilirsiniz.
Özelimi paylaşmış gibi hissediyorum, hesabım gizli hesap ve çok kişi ekli değil yaniFotoğraflarınızı görünce ne olacak?
Ben de sessize aldım ama benim fotoğraflarımı görsünler istemiyorum ya. Mesela doğum günü kutlayacağım onu gördüklerinde hasetle bakarlar gibi geliyor. Mutlu olduğumu görsünler istemiyorumSilmek çok sert bi tepki olur sonuçta akraba olduğu için
Ama sessize almak daha mantıklı ben çoğu kişiye öyle yapıyorum kafam rahat oh missss
işte bahsettiğim tam da bu durumbenim sosyal medyamda , telefon rehberimde sadece sevdiğim insanlar var
negatif hisler beslediğim veya ters birşeyini gördüğüm kişiler varsa da siliyorumen sevdiğim özel anlarımı niye onlarla paylaşayım ki
o yüzden görüşmeyecekseniz silin gitsin derim
Görüşmeyeceginiz kesin ise çocukça olmaz bence.Hayatınızda olmayacak bir insan neden özelinizi takip etsin ki.Görmesine de gerek yok.Hatta sorun yaşamış ama ileride yine de görüşme ihtimalim olan birisini bile ben listemde istemem çünkü eski samimiyet olmayacakMerak ettiğim bir durum var, sizce küs veya kavgalı olduğunuz bir akrabayı instagram gibi sosyal medya hesaplarından silmek gerekir mi? Ama öyle bir mevzu üzerine hemen değil, arada 4-5 ay geçti hiç konuşulmadı görüşülmedi ve muhtemelen sonsuza dek böyle kalacak.
Silsem çocukça mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?