• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklitci görümce

Ne güzel işte sizin tarzınızı zevkinizi çok beğenmiş kendine örnek alıyor demek. Eğer yakışmadığını düşünüyorsanız bence yönlendirebilirsiniz.

Sizi çok iyi anlıyorum sizin kadar olmasa da bende de benzeri durum var. Bazı kullanıcılar ne var yani demişler tabiki sorması beğendim bende alırım vs tarzı bir konuşma geçmesi bunun üstüne almasında bi sıkıntı yok. Ama sendeki eşyanın aynısını onda görünce ister istemez sinir oluyorsun. Bilmiyorum bence sinsilik gibi 😅😅

Bir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
kendi hayatından uzak tut görmesin seni çok sinir bozucu valla

Back
X