• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklitci görümce

Bende de var böyle bir görümce, benden sonra evlendi ve evine yemek takımından tut buzdolabına ütüye varana kadar aynısını aldı. Kv de aynı koltuk takımımın aynısını kendi evine almaya kalktı, kapı süsü paspas yaptırmıştım bulmuş yaptırdığım sayfayı birebir aynılarını yaptırıp kapısına aşmış. Boş boş ne almışım takip edip aynısını yapmaya çalışıyorlar ben artık şunu aldım diye söylemiyorum girip sorunca da araştır bul sen de internet elinin altında diyorum. Takılma boşver

1-2 kere olmadığı için tesadüf olmadığı belli, görümceyle birbirinizi sevmediğiniz için rahatsız olmanız da bence normal. Fakat bu kadar sinir olup yeri gelmiyor diye tepki vermemenizi anlayamadım. Diğer eşyaları anlarım ama kolunuzdaki bilekliğin fotoğrafını sizden habersiz nasıl çekiyor?

Yumuşak dokundurmalarla başlayın mesela fotoğraf çekerken yakaladınız abla sen de ne kadar zahmet çekiyorsun, ben bundan sonra her aldığımdan 2 tane alıyım bari diyin. Kıyafet mi bakıyorsunuz, abla kendime bir elbise beğendim senin bedenin X miydi? sana da alıyorum, sen de mağaza mağaza aramak zorunda kalmazsın diye sonunda bol gülen emojili mesaj atın. belki vazgeçer ya da tepkisine göre tavrınızı sertleştirirsiniz.

Nişan kıyafetini görünce de madem çok beğenmiştin söyleseydin benimkini giyerdin, niye gidip boşuna para verdin abla diyebilirdiniz. Kendinizi bu kadar üzmek yerine sinsiliğinden eminseniz dokundurma yapın neden çekiniyorsunuz ki?

Bir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Taklitler asillarini yasatir de yeri gelirse

Otun çöpün aynisini aliyorsa vardir bir kiskancligi. Arada laf carpmali

Benim eski erkek arkadaşım böyleydi.Kendime kask beğenmiştim markasını modelini göstermiştim belli bir tarihi bekliyordum almak için bir gün yanıma geldi ama o da ne,kafasında benim almak istediğim marka aynı renk aynı model kask...Sonra mont beğendim gösterdim bunu almayı düşünüyorum diye bir sonraki görüşmemizde de o montu giydi geldi...Dizlik aldım kendime bu sefer ona söylemedim kendim beğendim sessiz sedasız aldım gördü iki gün sonra gitti aynısından aldı...Aynı şeyi birkaç parça bir şeye daha yaptı..Şimdi “Ne var bunda beğenmiştir?” diyemem çünkü tüm her şeyini yeni almıştı...Bende onun alamayacağı renklere yöneldim deneme amaçlı pembeli bi kaskı gösterip almayı düşündüğümü söyledim...Bilin bakalım ne oldu??O pembeli kaskı annesine almış.... :olamaz: :KK70: :kızgın::işsiz:

Üzerimde ya da evimde bir şeyin çok beğenildiğini hissetsem daha sorulmadan nereden aldığımı söyleyebilirim. Sonuçta seri üretilen şeyler alıyorum. Başkaları da alsın, asla takılmam.

Eşimin annesi evimize ilk geldiğinde eşyalarımızla ilgili hiç bir yorum yapmamıştı. Sonra perdelerimin aynısından aldı. Aynısını almış olması umrumda olmadı. Ama bir anne olarak evladının eviyle ilgili tek güzel yorum yapmadan veya temennide bulunmadan bunu yapması, hakkında bir fikir edinmemi sağladı.

Bosver ya aranizda bayada yas farki varmis yeeni evlenmis heves etmis. Ugrasma bile. Ne diyeceksin ki. Hani yasitin olsa tamamda. Abla hayirli olsun masallah ikiz gibiyiz de lafi gelince anlar. Yaa bilmiuorum boyle insanlardan artik gina geldi hayat yorgunuyum ugrasamiyorum 😴
Hiç böyle şirinlik yapmaya gerek yok konu sahibi arkadaşım. Bişey demek istiyorsan bam bam bam. Ama unutma taklitler asıllarını yaşatır 😉

Başkasının düğününde giydiğiniz elbiseyi dünya kadar insan giymiştir

Belki o hatırlamaz bile gittiği yerde onu beğenip almıştır hani deseniz ki benim kına elbisemin aynısını kendi kınasında giydi anlarım da

Bu arada sizin beğendiğiniz şeyler zaten moda ise her yerde aynı şey var

40 yaşında kadınım 10 yaşındaki oğlum ile aynı ayakkabıdan aldım

Bir dönem görümcem ile aynı montumuz vardı ülkedeki binlerce kadında olan basit bir mont

Sokakta gördüğüm kadına nasıl benden gördü demiyorsam görümceme de bendem gördü diyemem

Bir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Aklıma ne geldi biliyor musun ? Benim bir teyzem var ,süper zevkli. Tüm sülale ona sorar dekorasyon mobilya vs konularını. Teyzeye gittim İstanbul'a. Halam geldi bir gün, akrabalar zaten, sohbet yemek falan. Hala Ankarada oturuyor normalde. Ertesi yıl doktor işim vardı Ankara'ya gittim, bende kal dedi halam. Eve girdim. Ulan ev teyzemin evi 🤣 Evin kendisi bile aynı. Sen git bul teyzemin evinden Ankara'da, mobilyadan çerçeveye halıdan perdeye yastığa her şeyin aynısını al 🤣🤣 Yemin ederim ruh hastası etti beni. Teyzemin evinde geziyorum ama çerçevelerde halamın resimleri var. Mutfak aynı ama halam var mutfakta. Ucu püsküllü köpek desenli sosis yastığı bile bulmuş, mutfakta köşe takımında aynı yere koymuş öyle bir ruh hastası 🤭 Teyzeme yetiştirdim. Aman o öyle ,hep öyleydi ,boşver dedi 😁

Bunlar zaten sanayi ürünleri kıyafetinden mobilyasına kadar özel tasarım ürünler değil ki

On binlerce insan kullanıyor o ürünleri
Can sıkıcı olabilir ama çok kafaya takmadım sanırım

Bu çok ürkütücü oluyor yaşayan bilir. Önceden olsa abarttığınızı ,ne var bunda,yazık size özendiğini filan söylerdimde şimdi çok iyi anlıyorum. Benimde böyle bir tanıdığım oldu çünkü. Kuzenimin eşi. 5yaşında bir kızım var,herkes çok güzel giydirdiğimi söyler.bir kere bunun yanındada söylemişlerdi.herşey ozaman başladı kızı 6 aylıktı. Benim çocuğun doğumgünü kostümlerini dahil herşeyiyle Kopyalamaya başladı.bulamıyor mesela aynını diktiriyor. Fotografları verdirdiği pozlar bile aynı.birde paylaşım yapıyor”taklitler aslını yaşatır ,yaşatın beni”diye yazılar yazmış😂 Ben başka ülkedeyim artık çocuğun fotolarını koymuyorum sosyal medyaya.insan özenir,beğenir yapar ama abartılınca korkutuyor. Takıntılı gibi.

Bu çok ürkütücü oluyor yaşayan bilir. Önceden olsa abarttığınızı ,ne var bunda,yazık size özendiğini filan söylerdimde şimdi çok iyi anlıyorum. Benimde böyle bir tanıdığım oldu çünkü. Kuzenimin eşi. 5yaşında bir kızım var,herkes çok güzel giydirdiğimi söyler.bir kere bunun yanındada söylemişlerdi.herşey ozaman başladı kızı 6 aylıktı. Benim çocuğun doğumgünü kostümlerini dahil herşeyiyle Kopyalamaya başladı.bulamıyor mesela aynını diktiriyor. Fotografları verdirdiği pozlar bile aynı.birde paylaşım yapıyor”taklitler aslını yaşatır ,yaşatın beni”diye yazılar yazmış😂 Ben başka ülkedeyim artık çocuğun fotolarını koymuyorum sosyal medyaya.insan özenir,beğenir yapar ama abartılınca korkutuyor. Takıntılı gibi.
Diğer arkadaşlar biraz Polyanacılık oynuyor. Evet sanayi ürünü evet Çok kişi giymiştir o elbiseyi ama tesadüftür. Bu bilerek isteyerek yapıyorsa ve birşey değil çok şeyde Bunu yapıyorsa bu kıskançlık değil harbiden ruh hastalığıdır 😂

Benim de eltim böyle bende gördüğü hoşuna giden herşeyin gidip aynısından alır gördüğümde ne güzel olmuş güle güle kullan derim 😊takılmayın birilerinin sizi zevkli bulması takip etmesi güzel bişey bence tek bende olacak diye kaide yok düşünme zahmetine girmiyor ne yapsın kopyala yapıştır yapıyorlar🤣

Back
X