Elbetteki hoslanmadigim kisi arkadaslik edebilir bu problem degilki e arkadaslarimda salak degil herseyin farkinda devamli soyluyorum herkesin paylasimi farklidir diye herkes istedigiyle gorusur program bozma cabalari kim kimi once aramis ben diger arkadasla gorustum mesela ogrenince beni ariyo bekliyorum beni aramadin ama x arkadasi aramissin ozel gorusemiyoruz arkadaslarla hep yanimizda olmak istiyo hergun gunde kac defa yoklaniyoruz biz onsuz bisey yapmamaliyiz ama biz ona karismayiz biktik usandik valla cocuklara kadar dustu canim ya aaaa bu busemk teyzeye benziyor dusunun benim kizimin sinif arkadasi boyle demis giyiminiz makyajiniz saclariniz cok benziyosunuz agzi kulaklarinda gel,mis anlatiyo sinirrr sey.hep ilk aranilmak istiyo,herkes sadece onunla samimi olmali ,biz ondan habersiz gorusmeyelim sanki hesap vermek zorundayiz neden ne isiniz var suraya buraya gidicez desek bende geliyorum der yalanlari bide yalanlariiii cok komik yalanlari.bunu birkac kez dile getirdim aynen soyle: yalan konusan insanlar soyledikleri yalan oldugu icin unutuyorlar ve bir dahaki sefere anlattiklarinda baska turlu anlatiyorlar olaylari ve yalan konustuklari hemen belli oluyor dedim aaa evet dimi evet dedi,enteresan bi tip iste arkadaslar
Ay gerçekten çok ilginç yahu! Birebir taklit ediyor yani bir çocuğun anlaybileceği kadarYa ona mesafeni kesinkes koy bu ne ya, bir kopyamla yaşamak istemezdim ben açıkçası çok çok sinir bozucu
Aynen canim ama burasi kucuk yer ve turkiye degilki ortamlar ortak o dedigini simdiye kadar cokkktaaan yapardim zaten ya ikizimle yasamayi ogrenicem yada iste yadasini bilsem super olacak.
Canim bugun uzerimde yeni birsey gorsun carsi pazar altust eder ayni gun aksam telf eder ve der bide aynisindan gittim aradim ya bulur yada bulamaz bulamazsa benzerini mutlaka alir,kupemi ister ,tisortumu ister,etegimi ister isterde ister ben sey demeye basladim ben sana turkiyeden 2 valiz kiyafet getirdim bu defa vaktim olurmu bilmem cevp aynen su iste kendine alacaksin ayni anda banada al aldigindan,aslinda demem gerekiyodu daha dun su cocugun dediklerini anlatirken eee ikizim gibi oldun gercektende ama desemki ne o da onu istiyoki zaten.
Belki de başkasından bahseder gibi desen işte kuzenin( mesela türkiyedeki onun hiç bilmediği ) en yakın arkadaşı gitmiş aynı kıyafetinden almış aynı saçı yapmış ne kişiliksizler kendi zevki yok demek ki kuzenimi taklit ediyor ne kadar çirkin değil mi desen? Hiç bilemedim ya başka bir şey gelmiyor aklıma ,Allah sabır versin ne diyeyim
Hic yapmadim bunu ama anlarmi deneyelim bakalim.hadi bunu hallettik diyelim ki sanmiyorum o yinede devam edecek ben acikca diyorum ona bari ayni renk olmasin diye gecen gun bir ayakkabi aldim kirmizi gordu aaa bunun siyahi varmiydi bende alayim,bu huyundan pek vazgececek gibi degil.peki arkadaslarla ozel birsey yapma hakkimiz yok soylemek ve onu cagirmak zorundaymisiz gibi olan tutumuna ne yapilabilir
Kuzenimin gardrobu benimkinin çakmasıdır. Ben ne giysem bakıyorum bir süre sonra aynısını bulamamışsa benzerini giyiyor. Ama 34 bedende gördüğü modelleri 40 bedenle giymesi pek iyi olmuyor tabiiSadece giyim de değil. Benim sık sık farklı gruplar duyulmamış sanatçılar, tarzlar dinlerim. Bir bakıyorum adı duyulmamış (o kadar da iyi olmayan ) bir grubun hayranı olmuş. Ama beraber dolaşırken bir kaç kişiden duyduğum sözler cevabını verdi zbuaten. "aaa sevgi gibi olmuşsun" [/QUOTE
Peki sonra size karsi olan takintisini biraktimi yoksa son surat devammi?
Peki sonra size karsi olan takintisini biraktimi yoksa son surat devammi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?