taklitiniz varmi?

benimde buna benzer bir arkadaşım var ve kendisini aslında çok seviyorum fakat ne zamandır ne alsam gidip aynısını alıyor saçımı boyatsam ertesi gün o da boyatıyor. Bunun gibi basit örnekler ama beni rahatsız etmeye başladı geçen bir ayakkabı gösterdim ve almak istediğimi söyledim o an beğenmedi niyeyse ertesi gün gidip aynısını almış, ve böyle şeyler kaç kere oldu saçma gibi görünse debeni sinir etmeye başladı.

Aman dikkat et boyle boyle basliyo sonra bas edilmiyo,allahh sabirrr versin,karakterindede bozukluklar gormeye baslayacaksin demedi deme:)))))

Benimde vardı bir zamanlar... Ne alırsam alıyor ben bir şey söylesem beğenmiyor ama bir bakıyorum dediğimi yapmış daha sonra ya da almış oluyor... Sinirlerim yıpranmıştı resmen kız takıntı haline gelmişti bende acaba ne yaptı ne aldı diye... Şimdi görüşmüyoruz kafam rahat...

Aman dikkat et boyle boyle basliyo sonra bas edilmiyo,allahh sabirrr versin,karakterindede bozukluklar gormeye baslayacaksin demedi deme:)))))

işte ben de konuşsam mı bilemedim aslında çok iyi bir arkadaşımdır umarım dediğin gibi baş edilemez olmaz yoksa ben de arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalcam artık

işte ben de konuşsam mı bilemedim aslında çok iyi bir arkadaşımdır umarım dediğin gibi baş edilemez olmaz yoksa ben de arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalcam artık

Canim arkadasini tanirsin sen konusursan seni dinleyecek karakterdemi yoksa benimki gibi direk saldiriya gecen hep kendi hakli olan herseyi en iyi bilen sadece kendisi sanan karakterdemi benimkine soylesem resmen tepki verecegi ve etrafta dolasip konusmalari farkli yayacagini biliyorum yani benimki konusmaktan anlamaz ama seninki anliyorsa konus tabiki.

farklı yayacagını sanmıyorum canım onda bir özenme durumu var o kadar da kişiliksiz olamaz heralde, sen kurtuldun ama di mi=) böyle kişiliğini oturtamamış insanları aslında hayatından çıkarmak lazım

Ben mesafeyi koydum bu sabah yazdim canim hasta numarasi yaparak beni ayagina kadar goturttu ben onun evinden ciktim benim ardimdan hemen iyilesti gezmelere alisverislere cikti yani beni kullandi hastaligi kullandi ve ben simdi kendimi aptal yerine konulmus hissediyorum dusun artik.

Benim çevremde çok oldu onlardan. Ama bir gün de parmağımı oynatmadım onlar için. Değer mi ? Değmez. O zaten biliyordu asla ben olmayacağını.
Ne mi yaptım. Oturup izledim. Biz zaman sonra o da sıkıldı bu durumdan. Bir ben daha yaratamayacağını anlayınca çekildi. Bende kestim tüm ilişkimi..
Ha bide arsız olanlar var, onlarla malesef başa çıkmak mümkün değil. Genellikle psikolojisi bozuk olan sınıfa giriyorlar.

Şimdi kimi taklit ediyodur bilmem. Benden uzak olsun yeter.

Tam isabet cakmamin gercekten psikolojisi bozuk(((((

tam aksine beni taklid etmeye çalışan kıskanan bir kişi için sinir olmak yerine, keyif duyar için için sevinirim...:) zevkle izlerim onu....

evet var..
birisi--- kıyafetlerımın dığer versiyonları bulur, üstünde görürüm ve söyledığı sey; aaa fark etmedım cnm der..

diğeri -- sürekli saçımın rengını tutturmaya calısır ama yapamaz

ama cok gıcık oluyorum yaaa

kırmızı ayakkabı alıcam diye gezdim durdum görürseniz haber verin bana dediğim 2 arkadaşım haber vermeyip kendileri almışlar.
vişne çanta istiyorum ve birlikte aradığım yine aynı kişi daha sonrasında ben bulamayıp mercan alıyorum. ama onun hiç öyle niyeti yokken bulup alıyor ben sonradan görüyorum.
yine aynı kişi ojelerimi taklit ediyor.
yine aynı kişi kendi yaptığım bilekliklerimden o da kendisine yapmaya çalışıyor.
yine aynı kişi sıra arkadaşımın saçı gibi saçını kestirip onun aldığı gömleğin aynısını alıyor.

daha bu yıl tanışmıştım kendisiyle sevmiştim de ama bunları fark ettikçe ister istemez soğuyorum maalesef ...

ama şunu bil ki sen sinir ve gıcık oldukça onun hoşuna gider bu...hani derler ya SALLA GİTSİN...:)

Evirsende cevirsende sallasanda hasta o sekerim kar etmiyor ona,tavrimi koyuyorum olmuyor ,aldirmiyorum olmuyo,bende sastim kaldim,bu yasima geldim bundan bir tane daha gormedim numunelik:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…