Anlatayim bugun bir yere gittik mesela hemen bastan ayaga bir suzer benim yanimdan ayrildiktan sonra magaza magaza gezer aynisini bulmak icin (yurtdisindayiz ve ben alisverisimi turkiyemden yaptigim icin bulmasi cok zor oluyor)yakin benzeri birseyler bulup aliyor,bugun konustuk ay ben halka kupe istiyorum diyeyim ertesi gun almis kulaginda bidde kendini herkesten ustun gorur herseyin en iyisini o bilir o cok marifetlidir kimse onun gibi yemek yapamaz en temiz odur,tek ayak ustunde 40 yalan soyler,cocuklari herseyi yer ama herseyi bizimkiler yemez ayyy siz kac kilosunuz bakayim benim kizin kilosu su kadar oldu gibi(yakinda spor salonlarina gondermek zorunda kalacak haberi yok)bir restoranda toplanip yemek yedik diyelim kafasini oraya buraya cevirir hesabin geldigini gormemis gibi,arkadas beni arasa yada ben arkadasi duydugu zaman suratini bes karis asar ortami gerer,benim fikirlerimi baskasina kendi fikriymis gibi anlatir hemde benim yanimda,tirnaklarimda oje var mesela el ve ayak kendinde yoksa hemen kimin evindeysek ister ve yanimizda ellerine ayaklarina surer(yazarkende gulesim geldi valla)hep once onu aramami once onu davet etmemi ister,mesela bana gelecekler samimi arkadasimdan sonra gelirse ayy once gelmisler der surat yapar, hastayim der ilgiyi uzerine cekmeye calisir gecen gun oyle yapti iste hasta numarasi beni goturdu ayagina ben evinden cikar cikmaz gezmelere kostu resmen kendimi salak hissettim ya hala aklima geldikce sinirim bozuluyo,mesela hergun sabahtan baslar aramaya kontrol eder ne yapiyorym kim gelecek kim gidecek nezaketen istersen gel de hemenn asla hayir demez burnunun dibinde biter ooooooo valla anlatmaya yoruldum daha nelerr nelerr program yaparim bozmak icin ugrasir yakin arkadaslarimi sirnasir onlarla yapacagim seyleri bozmak icin elinden geleni yapar,cocuklar bile soyluyor dusun artik aa sen busemk teyzeye benziyorsun saclarin giyimin agzi kulaklarinda gelir boyle dedi senin kizin arkadasi diye soyleyen cocukta 8 yasinda dusun artik cocuklar bile farketmis neyse aklima geldikce yada olaylar oldukca yazarim dertlesirizz bacimmm.