taklitiniz varmi?

Ben seyi merak ediyorum ya foruma giripte aaaaaaa sanki beni anlatiyorlar diye dusunen oldumu hic keske ciksada biri bizde dinlesek o da anlatsa benim kafam soyle calisiyorda sunlari dusunerek boyle davraniyorum hic degilse empati yapabilirdik :))).

Aslinda buda benden bisey duysun benden once almaya yada yapmaya kalkisiyor sagol canim ya guzel fikirler verdin
Biliyormusun bu yaz kürk ceketler dize kadar olan postallar he birde yün bere çok moda olacakmış. Birsürü sipariş verdim bu yaz hep onları giyicem (biraz pişsin arkadaş). Birde saçımı kazıtmayı düşünüyorum kimse bilmiyo Yapar mı yapar...

Ayyyyyy mahvoldum gulmekten ya yazamiyorum alemsin vallaha hahaaaayyyttttt :))))))))))))

Olmaz mı:))) 2 tane vardı hem de.Bir tanesi çok kıskançtı üstelik.Hem taklitler asıllarını yaşatır,hem de asla sizin bu yaşa kadar almış olduğunuz terbiye,kültüreğitim,yaşanmışlıklarınız,dünyaya bakış açınızla oluşturduğunuz tarzınızın kötü bir kopyası olmaktan ileri gidemezler.Elbisenizin aynısını alıp giyebilirler,ama bu yaşa kadar okuduğunuz kitapları okuyamazlar,parfümüzün aynını kullanabilirler ama misafirinize gösterdiğiniz güleryüzü taklit edemezler :) Sizin hobilerinizi,en basitinden örgü örmenizi bile kopya etmeye çalışırlar ama içlerinde olmadığı için beceremezler.O yüzden içiniz çok rahat olsun.Bakın ne güzel herkes onun sizin kopyanız olduğundan bahsediyor,sizin onunla aynı şeyleri giyp yaptığınızdan değil.Onun ufku sizin en son haliniz kadar,o sizin şimdiki halinizi taklit ederken siz bir sonraki aşamaya geçiyorsunuz.
Cevaplamamak mümkün değil ama herhengi bir şeyinizi nerden aldığınızı sorduklarında hediye olduğunu ya da çok eskiden almış olduğunuzu falan söyleyebilirsiniz.(Ben de öyle yapmaya çalışayım :))
Ben araya mesafe koymayı başardım,hem geniş bir arkadaş çevrem vardı,hem de sağlık nedenleriyle biraz zorunlu oldu.Siz de kendini sıkmayın,kimseye haber vermek davet etmek zorunda değilsiniz,bırakın başka arkadaşlarınızdan öğrensin böyle şeyleri.
Hatta şimdi aklıma geldi silikon bile taktırabilirler yani :)) ki oldu.O arkadaşınıza da hiç alışveriş yapmayın mecbur değilsiniz,bir hediye alıp götürseniz yeter,eğer böyle bir alışkanlığınız varsa o da.

Arasinavlarda turkiyedeydim vakm gercekten kisitliydi dusundumalisveris yaparken onun cocuklarina aldim hediyeleride ama soylediklerinizde cok haklisiniz ben bazende aciyorum ona.

ayyyy ben çok hoşlanırım.benim beğendiğimin beğenilmesi,yaptığımın yapılması ne olacak ki.hatta beğendik nerden aldın dediklerinde hemen adres veririm alsınlar diye,ya da beraber gidelim derim.yaptığım yemeklerin beğenilmesi ve tarif istenmesi de çok hoşuma gider.yaptığım işlerin beğenilip istenmeside çok hoşuma gider.

Senindedigin baska canim ikizin gibi gezen rahat vermeyen onsuz bisey yapinca problem olan yalanci bir yapisanin olsunda goreyim seni

Senindedigin baska canim ikizin gibi gezen rahat vermeyen onsuz bisey yapinca problem olan yalanci bir yapisanin olsunda goreyim seni

sen karşındaki kişiyi sevmediğin için rahatsızsın canım.yoksa hayatım boyunca her şeyimin bir olduğu,herşeyi beraber yaptığım arkadaşlarım oldu.

Bilmiyorum belkide,ama birebir kopya gibi gezmekte guzel degil canim,konuyu tam olarak okudunmu benim yerime gecmeye calisiyor arkadaslarimla yaptigim programlari bozma gayretinde,en son gelismede arkadaslarima tlfn etmis ve demiski busemk zaten turkiyeye gidiyor sinavlar icin biz o zaman eslerle falan hep beraber takilalim arkadasta beni aradi ve dediki daha sen gitmeden neler dusunuyo bende haliyle sinirlendim cunku sanki aralarinda engelmisim gibi isteyen istedigiyle gorusur kimse karisamaz ama bu arkadasin beyni iste bu kadar seninle gorusecek adam ben burdaykende gorusur yokkende meselede aslinda surda kaynaklaniyo arkadaslarimi davet ettiginde onlar soruyorlar busemk da geliyormu bence kiskanclik yapiyo arkadaslarimizin bu tarzda soylemleri onu rahatsiz ediyo diye dusunuyorum.

bende de vardı öyle bi tane konuşmuyorum şu an bütün ilişkimi kestim ama hala benimle konuşmaya çalışıyo da yokmuş gibi davranıyorum gerçi ilişkimi kesmemin başka nedenleri de vardı ama beni taklit edip durması da bi etken tabi bi keresinde yeni aldığım telefonuma laf etmişti "bu ne böyle ya hiç sevmiyorum bu tip telefonu alırsam kesinlikle böyle bişey almam" gibi şeyler söyledi. ama geçenlerde gördüm ki o kadar lafın üstüne utanmadan gidip benim telefonumun aynısını almış hatta teması bile aynı
onunla ilişkimi kesmekle ne kadar doğru bişey yapmışım anlatamam

İste boyleee bende herseyi yazmadim cocuklarini cocuklarimizla kiyaslar (kendininkiler cok fazla yiyoda) ovunuyo,birine aldigim hediyeyi kiskaniyo iste bilmem kim dediki aaa sana ne almislardi biz sanada oyle birseyler alir diye dusunmustuk gibi gibi gibii.

en büyük özellikleri zaten kıskandıkları şeyi kötülerler canım sen de hiç takma hatta mümkünse görmezden gel (çatlama seslerini duyarsın) sen bozulduğunu belli edersen o daha da ileri gider çünkü

taklit etmeye çalışan insanlar kişiliklerini kaybedeb insanlardır çok saçma bi durum ya..

Evet arkadaslar ne yapmaliyim diyorum yine ben bu arkadasa bir guzel tavrimi koydum,uzaklastim ama bayagi bi uzaklastim bilin bakalim noldu gecen gun gordu beni laf sokmaya basladi bende tutamadim kendimiaslinda konuda o kadar komikki neyse ben bunu bir guzel benzettim amaaa aksam hep aklimda o kadar kotu hissettimki kendimi nedenmi arkadas vardi yanimda o dediki sen rahat ol cunku o sana sinirlenip sesini yukselttikce sen gayet sakin tane tane gerekeni soyledin neyse uzatmiyayim gelelim ertesi sabah samimi oldugum arkadas aradi ve dediki o arkadas cok hastalanmis sesi cok kotu geliyordu dedi ve dusunun en samimi arkadasima haber veriyo ben vicdan yaptim ve aramak zorunda hissettim kendimi aradim cok kotuuuyuummmm dedi neyse gittim benim soylediklerim yuzunden hasta oldugunu soyledim kisacasi kizlar hastalik numarasiyla beni ayagina goturttu ve sonra hastaligi birden gecti ben ondan ciktiktan sonrada gezmelerdeydii ne diyorsunuz?

bu kızın psikolojisi bozuk adını feriha koydum'daki cansu karakteri bu galiba:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…