Biliyormusun bu yaz kürk ceketler dize kadar olan postallar he birde yün bere çok moda olacakmış. Birsürü sipariş verdim bu yaz hep onları giyicem (biraz pişsin arkadaş). Birde saçımı kazıtmayı düşünüyorum kimse bilmiyoAslinda buda benden bisey duysun benden once almaya yada yapmaya kalkisiyor sagol canim ya guzel fikirler verdin
Kendi tarzi olur dimi tatlim yok iste yokkk
ayyyy ben çok hoşlanırım.benim beğendiğimin beğenilmesi,yaptığımın yapılması ne olacak ki.hatta beğendik nerden aldın dediklerinde hemen adres veririm alsınlar diye,ya da beraber gidelim derim.yaptığım yemeklerin beğenilmesi ve tarif istenmesi de çok hoşuma gider.yaptığım işlerin beğenilip istenmeside çok hoşuma gider.
Senindedigin baska canim ikizin gibi gezen rahat vermeyen onsuz bisey yapinca problem olan yalanci bir yapisanin olsunda goreyim seni
bende de vardı öyle bi tane konuşmuyorum şu an bütün ilişkimi kestimama hala benimle konuşmaya çalışıyo da yokmuş gibi davranıyorum gerçi ilişkimi kesmemin başka nedenleri de vardı ama beni taklit edip durması da bi etken tabi bi keresinde yeni aldığım telefonuma laf etmişti "bu ne böyle ya hiç sevmiyorum bu tip telefonu alırsam kesinlikle böyle bişey almam" gibi şeyler söyledi. ama geçenlerde gördüm ki o kadar lafın üstüne utanmadan gidip benim telefonumun aynısını almış hatta teması bile aynı
onunla ilişkimi kesmekle ne kadar doğru bişey yapmışım anlatamam
taklit etmeye çalışan insanlar kişiliklerini kaybedeb insanlardır çok saçma bi durum ya..
Evet arkadaslar ne yapmaliyim diyorum yine ben bu arkadasa bir guzel tavrimi koydum,uzaklastim ama bayagi bi uzaklastim bilin bakalim noldu gecen gun gordu beni laf sokmaya basladi bende tutamadim kendimiaslinda konuda o kadar komikki neyse ben bunu bir guzel benzettim amaaa aksam hep aklimda o kadar kotu hissettimki kendimi nedenmi arkadas vardi yanimda o dediki sen rahat ol cunku o sana sinirlenip sesini yukselttikce sen gayet sakin tane tane gerekeni soyledin neyse uzatmiyayim gelelim ertesi sabah samimi oldugum arkadas aradi ve dediki o arkadas cok hastalanmis sesi cok kotu geliyordu dedi ve dusunun en samimi arkadasima haber veriyo ben vicdan yaptim ve aramak zorunda hissettim kendimi aradim cok kotuuuyuummmm dedi neyse gittim benim soylediklerim yuzunden hasta oldugunu soyledim kisacasi kizlar hastalik numarasiyla beni ayagina goturttu ve sonra hastaligi birden gecti ben ondan ciktiktan sonrada gezmelerdeydii ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?