- 18 Kasım 2017
- 114
- 82
- 13
- 34
- Konu Sahibi Noluyoruzyav
-
bunu yapmayın ya kasmayın hayatınızı bukadar gercektenMerhaba hanımlar yeni üye oldum ve fikirlerinize ihtiyacım var 27 yaşında 6 yıllık evliyim biraz asabi birbyapım bar malesef.eşim benden daha uysaldır ben en ufak şeylere dahi bağırıp çağırırım ama inanın elimde değil. Konuya gelecek olursam bugün kayınvalidemlerde eski fotoğraflara bakarken ilk evlendiğimiz zamandan beraber bir fotoğrafımız vardı eşim ona bakıp gülerek gençliğimi çürüttün bi şuradaki haline bak bi de şimdiki Halime sesi ama bunu birkaç defa tekrarladı ben de dedim ki beğenmiyorsan seni annenlerde bırakıp gidebilirim hiç sorun değil dedim kardeşi de gerçekten öyle bişey yapsan sevinir yenge diyerek güldü eşim onu duymadı sanki ama ben ifrit oldum geldiğimden beri bunu düşünüyorum sizce eşim kardeşine evliliğinden mutlu olmadığını falan mı anlatıyor ki o böyle birşey dedi takmış vaziyetteyim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
İnanın yerden göğe kadar haklısınız tedavi olmak şart oldu artık teşekkürlerŞaka yapmışlar size ne var bunda
Bazı erkeklere de Allah sabır versin.Bağırıp çağrıyorum elimde değil nedir?
Gidin tedavi olun
Cok teşekkür ederim ilginiz ve tavsiyeleriniz içinbunu yapmayın ya kasmayın hayatınızı bukadar gercekten
ben olsam esıme bende aynı sakayı yapardım aranızda bukadar mı mesafe var sız aılesınız ya...
lutfen unutun konuyu kapatın gercekden bosuna takmıssınız
Merhaba hanımlar yeni üye oldum ve fikirlerinize ihtiyacım var 27 yaşında 6 yıllık evliyim biraz asabi bir yapım bar malesef.eşim benden daha uysaldır ben en ufak şeylere dahi bağırıp çağırırım ama inanın elimde değil. Konuya gelecek olursam bugün kayınvalidemlerde eski fotoğraflara bakarken ilk evlendiğimiz zamandan beraber bir fotoğrafımız vardı eşim ona bakıp gülerek gençliğimi çürüttün bi şuradaki halime bak bi de şimdiki Halime sesi ama bunu birkaç defa tekrarladı ben de dedim ki beğenmiyorsan seni annenlerde bırakıp gidebilirim hiç sorun değil dedim kardeşi de gerçekten öyle bişey yapsan sevinir yenge diyerek güldü eşim onu duymadı sanki ama ben ifrit oldum geldiğimden beri bunu düşünüyorum sizce eşim kardeşine evliliğinden mutlu olmadığını falan mı anlatıyor ki o böyle birşey dedi takmış vaziyetteyim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
gerçekten çok yerinde olmuş espriniz sizi kurlarım umarım bigün bende sinirden titremek yerine rahatça cevaplar verebilirimkonu sahıbı bak ornek vereyım
ben hamılelıgımde cok kılo vermıstım esımde tam aksıne kılo aldı habıre su olsa da yesek dedı hamıle o sankı
bıgun tum aıle aynı ortamdayız yenı dogum yapmısız
aılesı esıme ooo gelın sana ıyı bakmıs dedıler
benım agzımdan laf resmen fırladı ben dogurdum da o doguramadı dıye
bak nasıl benımsemıssem yenı dogum yapmısız demısım
esımde orda karnını sıvazladı bunu bebegımı rahat uyutabılmek ıcın buyuttum dedı
espırıye espırıyle karsılık vermek buyuk ozguvendır .
Haklısını galiba ilginiz için teşekkürlerŞaka yapmışlar canım takılacak birşey yok dert etme kendine. Eşimin aileside şakacıdır bende alışık değildim ama alıştım aynı dilden cevap veriyorum gülüp geçiyoruz
teşekkür ederim kıymetli fikirleriniz içinÇok abartıyorsun, sakalasmislar biraz ..erkek milleti şaka yapmayı pek beceremez zaten .. ben de geçenlerde düğün fotograflarimiza bakarken eşime " şikayet edicem seni ,çocuk gelin (20 yaşında evlendim) olmuşum resmen ,şu halime bak ,iligimi kemiğimi kurutmussun ,dedim ..sen de benim saçlarımı beyazlatmissin, bak ,dedi ..birlikte güldük ,arkasından bide güreştik :) herşeyi büyütme bence ..
ıs aramak yerıne yatıyor mu yanıBir de şöyle bir sorun var ki eşimi 1 ay önce işten çıkardılar öğlene yakın uyanıyokahvaltı yapıyo kızımızla yarım saat oynuyo annesinin evi de bize 15 dk yürüme mesafesinde fakat her gün ama istisnasız hergün ikindiye yakın ben annemlere gideyim diyo erkek kardeşi var o hep evde yaşları yakın ve o bekar hep onunla ya diyorum ki bigün de evinde otur ya evde sıkılıyorum orda maç izliyorum kardeşimle vakit geçiyo diyor şimdi bu konuya da bi el atsanız kıymetli hanımlar üstüne gitmeli miyim yokaa bırakayım be hali varsa görsün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?