- 3 Haziran 2018
- 116
- 123
- 53
- 36
- Konu Sahibi Kahverengitoka
-
Tam yardım edecektim ama tühh... Nys öyleleride vardır KK da :)Su böle sinsi herkesi burnundan getirip esine yansıtmayan hanımlar yardım edin
Valla enisteyi darlandirma ki o da senden memnun olsun sıkıntısı olmasın.Merhaba hanımlar.Eşimden çok memnunum bi skntı yok ama annesinden ve elti kisisinden çok cekiyorum.Ve şöyle bi sorunum var onların yanında konuşamıyorum.Lafları yiyorum kötülükleri görüyorum.Mesala hakkımda konuştuklarını bile duydum.Bişe diyemiyorum tutuluyorum resmen ama hırsını eşimden çıkarıyorum bunu yaptılar bunu dediler of skıldım.Ya aklıma gelmiyor onların yanında öküz oturuyor sanki bilmiyorum.Ama eşime rahatça bütün kinimi kusabiliyorum.Adamı yaslandırdım yaşım 32 2 çocuğum var.Var mı benim gibi olan yardım edin lütfen.Su böle sinsi herkesi burnundan getirip esine yansıtmayan hanımlar yardım edin
Şimdi yorum yazsam bunları kabul etmiş böyle olduğumu ilan etmiş olurum. Kk beni yanlış tanımasın itibarım sarsılırSu böle sinsi herkesi burnundan getirip esine yansıtmayan hanımlar yardım edin
Merhaba hanımlar.Eşimden çok memnunum bi skntı yok ama annesinden ve elti kisisinden çok cekiyorum.Ve şöyle bi sorunum var onların yanında konuşamıyorum.Lafları yiyorum kötülükleri görüyorum.Mesala hakkımda konuştuklarını bile duydum.Bişe diyemiyorum tutuluyorum resmen ama hırsını eşimden çıkarıyorum bunu yaptılar bunu dediler of skıldım.Ya aklıma gelmiyor onların yanında öküz oturuyor sanki bilmiyorum.Ama eşime rahatça bütün kinimi kusabiliyorum.Adamı yaslandırdım yaşım 32 2 çocuğum var.Var mı benim gibi olan yardım edin lütfen.Su böle sinsi herkesi burnundan getirip esine yansıtmayan hanımlar yardım edin
Ah yavrukuşum niye kızdın keske öyle olsam oh hepsinin hakkından gelirdim çok istiyorum çok ama aklıma gelmiyor.Tam yardım edecektim ama tühh... Nys öyleleride vardır KK da :)
Ama takıyorum sözlerini normal davransam da canımValla enisteyi darlandirma ki o da senden memnun olsun sıkıntısı olmasın.
Hırsını kim hırslandırıyorsa ona yansıtmalısın.Ama en güzel tepki tepkisizlik.Çatlıyorlar:d
Keske ben öyle olsam valla öle kadınlar güçlü bence benim gibi pısırıklar mutsuz.Sinsi seviyorum içerde herkese gününü gösterip kocasına hiç bişe olmamıs gibi davranan helal olsun öyle hatunlaraŞimdi yorum yazsam bunları kabul etmiş böyle olduğumu ilan etmiş olurum. Kk beni yanlış tanımasın itibarım sarsılır
Kızmadımki ablakuşumAh yavrukuşum niye kızdın keske öyle olsam oh hepsinin hakkından gelirdim çok istiyorum çok ama aklıma gelmiyor.
Evet iste kuzum ben her türlü eşime yansıtıyorum ben yansıtmamak istiyorum.Çünkü adamın suçu yokki ama ben hep yansıtıyorum psikolojim bozulduHakkini savunana sinsi denmez ama esine yansitmadan bunu yapana sinsi denir. Uzgunum ben hakkimi savunurum ve bunu yaparken aman esimle iyi olayim gibi kaygilarim olmaz, bu sebeple size bir faydam olmaz.
İste bunu yapmam lazım.İşim var evliliğim iyi iki çocuğum var Allah’a sükür isteyen herkese nasip olsun ama salak gibi hep üzülüyorum.Bir daha hakkında konustuklarini duyarsan git yanlarina siz de beni cekistire cekistire bitiremediniz bir türlü bu kadar mi ozeniyorsunuz bana de cekil kenara.
Tamam iste ezberle 2 3 cumle isit isit koy onlerine. Calidmadigin yersen mi geldi. Yapistir bi kahkaha ay benim kafam basmiyor sizin gibi cakalliga fesatliga ne diyecegimi bilemiyorum de gec.İste bunu yapmam lazım.İşim var evliliğim iyi iki çocuğum var Allah’a sükür isteyen herkese nasip olsun ama salak gibi hep üzülüyorum.
Evet çok haklısınız iste üzülmemem lazım.Mesala ben hamile kaldığımda 2.ye eltim yeni evliydi.İkisi konuşurken duydum bak duydun mu hamileymiş dedi oda ben gösteririm ona dedi o an gidip bişe diyemedim.Bu arada Kayannam beni hiç istemedi.İlk bebeğimde de arayıp öleceği varsa ölsün hemen hamile kaldın daha büyük abiniz evlenmedi demisti ve ben salak dönüp bişe diyemedim.İnsan susar mı?Ben kapatıp eşime saldırdım konuşsana sanırım tedavi olmalıyım niye konuşamıyorumSeviyesizlerle aynı seviyeye inmeyin dedikodu yapan insanlara ne deseniz boş.
Eşinize de boş yere soylenmeyin adam ne yapsın?
Hahahha çok iyi taktikmiş teşekkür ederimTamam iste ezberle 2 3 cumle isit isit koy onlerine. Calidmadigin yersen mi geldi. Yapistir bi kahkaha ay benim kafam basmiyor sizin gibi cakalliga fesatliga ne diyecegimi bilemiyorum de gec.
Telefonunda bu tarz basma kalip kaf sokma mesajlari yazan bir arkadasim vardi. Kavga esnasinda tutuluyormus acip acip bakıyormuş
Bence konuşmak yerine aranızdaki mesafeyi artırın.Evet çok haklısınız iste üzülmemem lazım.Mesala ben hamile kaldığımda 2.ye eltim yeni evliydi.İkisi konuşurken duydum bak duydun mu hamileymiş dedi oda ben gösteririm ona dedi o an gidip bişe diyemedim.Bu arada Kayannam beni hiç istemedi.İlk bebeğimde de arayıp öleceği varsa ölsün hemen hamile kaldın daha büyük abiniz evlenmedi demisti ve ben salak dönüp bişe diyemedim.İnsan susar mı?Ben kapatıp eşime saldırdım konuşsana sanırım tedavi olmalıyım niye konuşamıyorum
+1 bak bu çok iyi kaydediyimde bende kullaniyim ihtiyaç olursaTamam iste ezberle 2 3 cumle isit isit koy onlerine. Calidmadigin yersen mi geldi. Yapistir bi kahkaha ay benim kafam basmiyor sizin gibi cakalliga fesatliga ne diyecegimi bilemiyorum de gec.
Telefonunda bu tarz basma kalip kaf sokma mesajlari yazan bir arkadasim vardi. Kavga esnasinda tutuluyormus acip acip bakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?