Takmayan arkadaşlar yardım please😔

Kahverengitoka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
116
123
53
36
Merhaba hanımlar.Eşimden çok memnunum bi skntı yok ama annesinden ve elti kisisinden çok cekiyorum.Ve şöyle bi sorunum var onların yanında konuşamıyorum.Lafları yiyorum kötülükleri görüyorum.Mesala hakkımda konuştuklarını bile duydum.Bişe diyemiyorum tutuluyorum resmen ama hırsını eşimden çıkarıyorum bunu yaptılar bunu dediler of skıldım.Ya aklıma gelmiyor onların yanında öküz oturuyor sanki bilmiyorum.Ama eşime rahatça bütün kinimi kusabiliyorum.Adamı yaslandırdım yaşım 32 2 çocuğum var.Var mı benim gibi olan yardım edin lütfen.Su böle sinsi herkesi burnundan getirip esine yansıtmayan hanımlar yardım edin

Valla enisteyi darlandirma ki o da senden memnun olsun sıkıntısı olmasın.
Hırsını kim hırslandırıyorsa ona yansıtmalısın.Ama en güzel tepki tepkisizlik.Çatlıyorlar:d

Hakkini savunana sinsi denmez ama esine yansitmadan bunu yapana sinsi denir. Uzgunum ben hakkimi savunurum ve bunu yaparken aman esimle iyi olayim gibi kaygilarim olmaz, bu sebeple size bir faydam olmaz.

Seviyesizlerle aynı seviyeye inmeyin dedikodu yapan insanlara ne deseniz boş.
Eşinize de boş yere soylenmeyin adam ne yapsın?

Şimdi yorum yazsam bunları kabul etmiş böyle olduğumu ilan etmiş olurum. Kk beni yanlış tanımasın itibarım sarsılır
Keske ben öyle olsam valla öle kadınlar güçlü bence benim gibi pısırıklar mutsuz.Sinsi seviyorum içerde herkese gününü gösterip kocasına hiç bişe olmamıs gibi davranan helal olsun öyle hatunlara

Hakkini savunana sinsi denmez ama esine yansitmadan bunu yapana sinsi denir. Uzgunum ben hakkimi savunurum ve bunu yaparken aman esimle iyi olayim gibi kaygilarim olmaz, bu sebeple size bir faydam olmaz.
Evet iste kuzum ben her türlü eşime yansıtıyorum ben yansıtmamak istiyorum.Çünkü adamın suçu yokki ama ben hep yansıtıyorum psikolojim bozuldu

Bir daha hakkında konustuklarini duyarsan git yanlarina siz de beni cekistire cekistire bitiremediniz bir türlü bu kadar mi ozeniyorsunuz bana de cekil kenara.
İste bunu yapmam lazım.İşim var evliliğim iyi iki çocuğum var Allah’a sükür isteyen herkese nasip olsun ama salak gibi hep üzülüyorum.

İste bunu yapmam lazım.İşim var evliliğim iyi iki çocuğum var Allah’a sükür isteyen herkese nasip olsun ama salak gibi hep üzülüyorum.
Tamam iste ezberle 2 3 cumle isit isit koy onlerine. Calidmadigin yersen mi geldi. Yapistir bi kahkaha ay benim kafam basmiyor sizin gibi cakalliga fesatliga ne diyecegimi bilemiyorum de gec.

Telefonunda bu tarz basma kalip kaf sokma mesajlari yazan bir arkadasim vardi. Kavga esnasinda tutuluyormus acip acip bakıyormuş

Seviyesizlerle aynı seviyeye inmeyin dedikodu yapan insanlara ne deseniz boş.
Eşinize de boş yere soylenmeyin adam ne yapsın?
Evet çok haklısınız iste üzülmemem lazım.Mesala ben hamile kaldığımda 2.ye eltim yeni evliydi.İkisi konuşurken duydum bak duydun mu hamileymiş dedi oda ben gösteririm ona dedi o an gidip bişe diyemedim.Bu arada Kayannam beni hiç istemedi.İlk bebeğimde de arayıp öleceği varsa ölsün hemen hamile kaldın daha büyük abiniz evlenmedi demisti ve ben salak dönüp bişe diyemedim.İnsan susar mı?Ben kapatıp eşime saldırdım konuşsana sanırım tedavi olmalıyım niye konuşamıyorum

Hahahha çok iyi taktikmiş teşekkür ederim

Bence konuşmak yerine aranızdaki mesafeyi artırın.
Mutsuz eden insanları hayatınızdan uzaklaştırdıginizda mutlu olursunuz.
Siz konuşunca onların seviyelerinde artış olmayacak belki daha da yerlere inecek

ben genelde kayinvalide canimi sikinca suratimi asarim, ortamin nesesini kaciririm yani, o da pisman olur. cunku durduk yerde bana sacma sapan laf ediyorsa onu goze almistir zaten. ben bir sey demeden oglu annesini haklar. hic onu karsima alip tartisamam. zaten artik oglu ondan uzaklasmasin diye mecburen susuyor.

+1 bak bu çok iyi kaydediyimde bende kullaniyim ihtiyaç olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…