- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.770
- 158
- Konu Sahibi Kahverengitoka
-
Bunları diyenlere ne yapsanız boş uzaklaşın imkanınız varsaEvet çok haklısınız iste üzülmemem lazım.Mesala ben hamile kaldığımda 2.ye eltim yeni evliydi.İkisi konuşurken duydum bak duydun mu hamileymiş dedi oda ben gösteririm ona dedi o an gidip bişe diyemedim.Bu arada Kayannam beni hiç istemedi.İlk bebeğimde de arayıp öleceği varsa ölsün hemen hamile kaldın daha büyük abiniz evlenmedi demisti ve ben salak dönüp bişe diyemedim.İnsan susar mı?Ben kapatıp eşime saldırdım konuşsana sanırım tedavi olmalıyım niye konuşamıyorum
Evet iste çocuklarım çok seviyor babaannelerini ben hiç anlatmadım hiç.Hep sevdirdim onu cünkü ben hiç tanımadım dedemi babaannemi çok istedim.Görmedim hiç.Bayram da seyran da giderim tatiller de giderim.Büyük derim ama artık durmalıyım çok haklısınız.İki ay bana geldi kaldı yapmadığını bırakmadı dönüp tek bişe diyemedim.Kızım bana geldi sen yılanmıssın anne dedi ben de fareyim kim dedi dedim babaannemle yengem dedi.Bı yaz karar veridm gitmemeliyim artık.Cünkü konuşamıyorum en iyisi görüsmemekBence konuşmak yerine aranızdaki mesafeyi artırın.
Mutsuz eden insanları hayatınızdan uzaklaştırdıginizda mutlu olursunuz.
Siz konuşunca onların seviyelerinde artış olmayacak belki daha da yerlere inecek
Eşiniz birşey demedi peki annesine bu lafın üzerine?Evet çok haklısınız iste üzülmemem lazım.Mesala ben hamile kaldığımda 2.ye eltim yeni evliydi.İkisi konuşurken duydum bak duydun mu hamileymiş dedi oda ben gösteririm ona dedi o an gidip bişe diyemedim.Bu arada Kayannam beni hiç istemedi.İlk bebeğimde de arayıp öleceği varsa ölsün hemen hamile kaldın daha büyük abiniz evlenmedi demisti ve ben salak dönüp bişe diyemedim.İnsan susar mı?Ben kapatıp eşime saldırdım konuşsana sanırım tedavi olmalıyım niye konuşamıyorum
Siz onlara cevap verdiğinizde aranız düzelecek mi ?Evet iste çocuklarım çok seviyor babaannelerini ben hiç anlatmadım hiç.Hep sevdirdim onu cünkü ben hiç tanımadım dedemi babaannemi çok istedim.Görmedim hiç.Bayram da seyran da giderim tatiller de giderim.Büyük derim ama artık durmalıyım çok haklısınız.İki ay bana geldi kaldı yapmadığını bırakmadı dönüp tek bişe diyemedim.Kızım bana geldi sen yılanmıssın anne dedi ben de fareyim kim dedi dedim babaannemle yengem dedi.Bı yaz karar veridm gitmemeliyim artık.Cünkü konuşamıyorum en iyisi görüsmemek
Evet öyle canım ben de o yüzden ona yansıtmak istemiyorum.Zaten bence en çok da buna sinir oluyorlar.Hala diyor iste bütün gelinler kaynanalarıyla düğün alışverişine çıkıyormuş ama ben oğluna aldırmışım.Kadın asır geçti asır yani.İste yansıtmamayı basarsam ben de mutlu olacağım canımBende de durum böyleydi hatta eşime üzülüp ağladığımı da bilirim. Ama vazgectim bu hareketimden. Hep arkamda esim çok şükür onu kaybetmemek için artık eşime birşey yansıtmıyorum. Herkesin bir patlama noktası vardır bence o duruma gelmeden düzeltin bu durumu. (Tabi her zaman arkanızdaysa)
Yapmadım diyor söylemedim diyor hatta bilere sus anne dilini dedi duydum.Bak abinin eşiyle çok iyiyim sorun kimde dedi?Eşiniz birşey demedi peki annesine bu lafın üzerine?
Yani sürekli böyle oluyor ve sessiz kalıyorsa eşiniz de suçlu fazlasıyla.
Ee ne güzel işte kocanda yanında arkadaşın dediği gibi birkaç laf ezberle veya birşey yaptıklarında gitmeyi azalt anlasınlarBu arada eşim hep beni tutar orda sıkıntı yok ama diyor ki bana anlatma yoruldum artık.Gidelim sen laflarını söyle ben sana kızmam niye bunu dedin diye ama benim aklıma gelmiyor ama eşime gelince vır vırım neden böyle oluyor acaba
Evet ben yıllar önce başka hesapla da yazmıstım burda herkes görüşme demisti keske dinleseydim.Sanırım görüşmemeliyim.Eşim gitsin onu kısıtlayamam cünkü benim aileme çok iyi.Ailem gelip bizde aylarca kalsa da hiç bişe demez çok iyi anlaşıyor zatenSiz onlara cevap verdiğinizde aranız düzelecek mi ?
Çocuklarınız nene dede görsün diye sizin gunahiniz ne?
Siz mutsuzken Çocuklarınıza gerçekten mutlu mu olacak sanmıyorum.
Çocuğunuza sizin yılan olduğunuzu söyleyen bir cahille eğer ki bir tartışmaya girerseniz kesin kaybedersiniz.
Atalarımız boşuna dememiş.
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor diye.
Yahu uzak durun bu kadından, mümkünse gitmeyin, gelmesinler, telefonda konuşmayın. Çocuklar babanne dede görmezlerse eksik kalmazlar, merak etmeyin. Böyle neneyi dedeyi görseler sanki daha mı iyi olacak onlar için?Yapmadım diyor söylemedim diyor hatta bilere sus anne dilini dedi duydum.Bak abinin eşiyle çok iyiyim sorun kimde dedi?
Ben de onu düşünüyorum oğlunu sevmiyor bence çünkü oğlunu seven huzurunu kacırmaz.Yani iyi bi hayatımız var tabi bizim de skntılarjmız oldu 12 sene geçti yani ama suan oturmuş yani ne karışıyorsunuz kiben genelde kayinvalide canimi sikinca suratimi asarim, ortamin nesesini kaciririm yani, o da pisman olur. cunku durduk yerde bana sacma sapan laf ediyorsa onu goze almistir zaten. ben bir sey demeden oglu annesini haklar. hic onu karsima alip tartisamam. zaten artik oglu ondan uzaklasmasin diye mecburen susuyor.
Hahaha cok güzel taktikler aldım cok teşekkür ederimYahu uzak durun bu kadından, mümkünse gitmeyin, gelmesinler, telefonda konuşmayın. Çocuklar babanne dede görmezlerse eksik kalmazlar, merak etmeyin. Böyle neneyi dedeyi görseler sanki daha mı iyi olacak onlar için?
Ha biraraya geldiniz, size laf mı soktu? Şöyle sanki dediklerini dinlemiyormuşsunuz gibi “Efendim?” deyin umursamaz şekilde, tekrar ederse söylediklerini “yaw he he” deyin, kudursunHem hakaret etmemiş olursunuz, hem de seni umursamıyorum sivrisinek vızıltısı demiş olursunuz.
Aha tam gollük pasmış bu. Ben olsam gider "Torunun fare olduğuna göre sen de cardın mısın acaba?" derdim.dedi ben de fareyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?