Takmayan arkadaşlar yardım please😔

Sinsi sinsi değil çat çat söylerim valla.
Kimeyse ona.
Esinizle aranizi bozmayin hirsinizi hirslanandan cikaracaksiniz yada salla geç yapacaksiniz

İste bence evet aslında sorun su saygı yok bana saygı duymuyorlar.Ben laf söylesem değer görmücem yine biliyorum zaten hiç istenilmedim hiç değer görmedim hatta ablanı beğenmiştik bile denildi bana.Ama benim istediğim eşime yansıtmadan çat çat konuşmak içime rahatlatıp ona söylememek.

Saygıyı falan bir tarafa bırakacaksın o zaman, aklına geleni diyeceksin.

Sussanız da değer görmüyorsunuz nasıl olsa, o zaman çekinmeyin çatır çatır cevap verin. En azından sevmiyorlarsa bile sizin içinizde kalmaz. Çekinmeyin, onlar sizi kırarken çekinmiyor. Bir de eşiniz olmadan asla görüşmeyin bu insanlarla. Sadece eşinizle birlikte gidin.

hatta ablanı beğenmiştik bile denildi bana
Mesela şu laftan sonra "Ama oğlun da beni beğendi anneciğim" der gıcık gıcık sırıtırdım ben olsam.

Kayınvalidem bir kere bir ortamda "Güzel güzel oğullarımı aldınız" dedi. Hemen gülerek "Sen de oğlundan daha güzel gelin aldın ama" dedim. Bir daha böyle bir laf demedi.

Ben bunu ortam da söylemeliyim aslında ama yanlarına gidince pısırık biriyim gerçekten eve gelince aklıma geliyor.Çok teşekkür ederim bu arda

Evet eşim mesala gece oturan öğlen 3 e kadar oturan biri ama vardıyali çalıştığından yapısı bu o yokken yakalıyorlar beni çocuklar için malum 7 de ayaktayım ben.Geçen arabayı aldım çocuklarla çıktım eşim uyanana kadar gelmedim bu sefer de sabahları arabayla şuraya gidelim buraya gidelim yaptılar.

Güldür güldürdeki yenge skeçleri var ya Naime oynuyor, onu izle. Bayılıyorum sizin bu yüzsüzlüğünüze, özeniyorum biliyor musun, ben hiç böyle olamıyorum utanıyorum gurur yapıyorum falan diyor
Ben olsam pek görüşmem şuraya gidelim dediklerinde bugünü kendime çocuklarıma ayırdım falan derim. Kv eşimi arar gelin bizi istemiyor falan dediğinde "olur mu hayatım sonra gidelim dedim ev temizliyordum da, yanlış anlamışlar sanırım" der geçerim. Diyeceğimi dan dan der sonra da yanlış anladınız alıngansınız derim
Mesela gelmyorsun etmiyorsun dediklerinde "bilerek gelmiyorum ki rahat rahat dedikodumu yapabilin diye" derim. Ama gülerek söylerim. Bozulurlarsa daha çok gülerim. Eşime yansırsa şaka yaptım onlar bu ara alıngan, canlarım yaa alınmışlar mı tüh ben alırım onların gönlünü yarın kahveye çağırırım" derim çağırmam

Soyleyecegini esine soylemeyip kaynana eltiye soyleyeceksin. Tabi esinin tutumu onemli burada.

Ne söylüyorlar mesela? Tersleyemiyorsanız, "siz öyle diyorsanız öyledir" "aaa ben bunu niye daha önce düşünemedim, doğru diyorsunuz he ya" vb şekilde dalga geçin siz de; bunlar da, bize yağ mı çekiyor, bizimle dalga mı geçiyor? ne diyor? diye kalsınlar böyle. Ama sinirinizi gidip eşinizden çıkartmayın lütfen, ilişkinizi yıpratırsınız.

Ah çok teşekkür ederim ne kadar güzel sözler yazmışsınız valla gelmedim rahat dedikodumu yapın diye bunu söyleyeceğim kesin hatta kendimi hazırlayayım

Mesala bu gidişimde su oldu orda kullandığımız bi yatak vardı küçük kızım 3 yaşında elitinin çocuğu 1 yaşında.Evde 2 beşik var o yatak haricinde ama o yatağı çocuğa vermişler ben diyorum benim çocuğum cok dönüyor hem rahat uyumaz hem o bizimdi yani tamam birinden almışlardı ama tatillerde kullanıyorduk ama kızlar yatıyordu.Ayrıca o çocuğa geçen sene beşik aldılar o besiklerin ikisine sıgar.kızım yatmaz diyorum onlar alıyorlar ben alıyorum onlar alıyorlar.Neyse sonra sunu duydum benim oğlum bitane yanakları tane tane oğlum rahat ola dedi.Ya gerizekalıyım bişe desene kızlarımı Bidaha göremezsiniz de çık ne kızıp odaya gidiyorsun kızım yer yatağında yattı uyumadı tabi bende hırsını eşimden çıkardım uyandırdım sen bak ben uyuyorum dedim birlikte oturmuşlar annemlerde geçtim annemde de park yatak var çünkü orda yatıyor neyse orda uyudu.Ama tabi ben çok üzüldüm.Annemdekini taşıyıp götürebilirdim evet ama onu da istemedim annemler aldı sonuçta annemlerde geçmek istesem yatağı toplayıp tekrar götürcem.Ve park yatakları bilirsiniz öyle kolay kurulmuyor.Ama takıldığım su orda benim oğlum bitane dediğinde laf vursana bunlar da torun biz gelmiyoruz de çık diye salak kendim bi laf vursana.Şimdi üzüntüden vücuduma yara çıktı niye bişe diyemedim diye.Zamanında da hep derdi hep birinde demedim şimdi kaç yaşına geldim hala sus pus.Kendime kızıyorum tedavi görmeyi bile düşünüyorum neden onların yanında duygularımı ifade edemiyorum.Sinirlenip ya gidiyorum Ya susuyorum gözleri doldurup.

Burada eltinin çocuğunu çok seviyorum bizimkilere de benziyor çok tatlı valla beşiklere sığmayacağını bilsem üstelemezdim Allahım şahit yemin ederim

Kendinizi illa da kötü kelimeler çarparak ifade etmek zorunda değilsiniz. "Torunun (Benim kızım) uyuyamadı sabaha kadar yerde, nasıl çözeriz bu sorunu?" deyin. Olmadı bir yatak alıverin, anladığım kadarıyla o yatağı da onlar birisinden almışlar. Sizde bazı şeyler birikmiş birikmiş sinir yapmış ama kendini ezdirmemek kötü kelimeler çarparak olmaz, kötü kelimeler, laf çarpalar sadece polimiğe ve gerginliğe yol açar ve sizi haklı iken dahi haksiz duruma düşürür.

Evet çok fazla birikti artık çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…