Taksiciyle yaşadığım olay

bana korkacak birşey yok gibi geldi ... bazı taksiciler boş muhabbet sever ,bu adamda bana öyle geldi... durak taksisiyse korkulacak birşeye cesaret edemez... ama nekadar üzücü ki korku bizleri resmen paranoyak yaptı

Bazı programlar var. O programlar kimin telefonunda yüklüyse, yine o programın yüklü olduğu kişilerden birisini aradığında isim çıkıyor. Mesela bu program sizde var, bende de var. Benim arkadaşımda da var. Arkadaşım beni sultan diye kaydettiyse ve ben sizi aradıysam Adım sizde sultan diye çıkıyor direk ne yazık ki. O ypzfen bilmediğimiz şeyleri yüklememek laızm
Bazı programlar var . Telefona indiriyorsun , o numarayı ilk kim nasıl kaydettiyse programda o isim çıkıyor. Ilk defa ben seni limonsuzcay olarak kaydettiysem numara o isimle çıkar.
Yani ortak tanıdık olması gerekmiyor mu?

Yani ortak tanıdık olması gerekmiyor mu?
Hayır. Bu tarz programların kayıtlı olduğu kişilerde adınız varsa, isminiz nasıl kaydedildiyse çıkıyor ne yazık ki. Hatta bir arkadaş başka bir program söylemişti. ben bu programı Eşimin telefonuna indirim. Eşim bu programı kullananlarda nasıl kayıtlı onu görmüştüm. Mesela kimi adını yazmış eşimin, kimi adını soyadını yazmış falan. Ama önemli olan programın yüklü olması

Yani adam 50 55 yaşında falandı ben 22 hoşlanmasın bi zahmet
Klasik taksici iste soru sormus muhabbet etmis... bana da sacma sapan seyler sorarlar. Gecenlerde bir gece,hem de sarhosken binmistim. Muhiti söyledim. Adam israrla oralari bildigini, hangi ev oldugunu falan soruyor. Bens konuyu kapatiyorum o aciyor. En sonunda eve varmadan mahallenin basinda inmeyi düşünüyordum ki meger benim apartmandaki bir komşumun kardesiymis.
Meger israri , inatla evi sormasi falan bundanmis. Bunu farkedince gerilimi attim ve bana normal gelmeye basladi onceki sorulari...
Bence siz de bosuna takinti yapmayın. Velev ki ulasti annenize. Ne diyebilir ki?? Hicbirsey :)

Taksiciler konusmayı cok seviyor muhabbet yaratmayı ve alternetif yollara girmeyi
Bitaksi gibi bi uygulamadan cagırdıysan bişey olmaz ama mahalle taksisiyse iyi yapmıssın inerek

siz bitaksi ye de güvenmeyin derim.
hatta ona hiç güvenmeyin.

benzer olayı bir arkadaşım da yaşadı.
adam 3. gelişinde kız taksi çağırmasını takip ettiğini anladı, arabaya binmek istemedi, adam zorla bindirmeye çalıştı.
yoldan geçen bir adam olmasaydı kim bilir ne olacaktı🤦🏻‍♀️

Böyle bir olay yaşasam buraya konu açmaktan önce, plaka alır şoförün rahatsız edici tavrı hakkında şikayette bulunurdum herhalde. Derdim de; annemin adını nereden biliyor değil bu adamın topluma dehşet saçacak olası (ki bana öyle geldi) sapıklık potansiyeli olurdu. O gün sizi rahatsız etmiş yarın başkasına ne yapacağını bilemeyiz.
Plakayı biliyordum o telaşla unuttum ama çağırdığım durağı biliyorum öğrenebilirim bi şekilde. Nereye şikayet etmeliyim ki

Klasik taksici iste soru sormus muhabbet etmis... bana da sacma sapan seyler sorarlar. Gecenlerde bir gece,hem de sarhosken binmistim. Muhiti söyledim. Adam israrla oralari bildigini, hangi ev oldugunu falan soruyor. Bens konuyu kapatiyorum o aciyor. En sonunda eve varmadan mahallenin basinda inmeyi düşünüyordum ki meger benim apartmandaki bir komşumun kardesiymis.
Meger israri , inatla evi sormasi falan bundanmis. Bunu farkedince gerilimi attim ve bana normal gelmeye basladi onceki sorulari...
Bence siz de bosuna takinti yapmayın. Velev ki ulasti annenize. Ne diyebilir ki?? Hicbirsey :)
Ya normalde ben de önemsemem taksiciler cidden boş muhabbet açmayı seviyor ama adamın hali tavrı rahatsız etti ilk binerken bile sezdim bi tuhaflık olduğunu. Bir de ismimi soy ismimi ne yapacak ki hani belli ettim söylemek istemediğimi inatla sorması bunun üstüne arabayı ara sokaklara kırması falan fazla cesur hareketler. İnmek istediğimde de aklına kötü bi şey mi geldi derken bile rahatsız oldum. Anneme ulaşırsa bi şey olmaz ama adamın normal olmadığını gösterir ve şikayet etmem gerekir

siz bitaksi ye de güvenmeyin derim.
hatta ona hiç güvenmeyin.

benzer olayı bir arkadaşım da yaşadı.
adam 3. gelişinde kız taksi çağırmasını takip ettiğini anladı, arabaya binmek istemedi, adam zorla bindirmeye çalıştı.
yoldan geçen bir adam olmasaydı kim bilir ne olacaktı🤦🏻‍♀️
Yemin ediyorum dünyanın civisi cıkmıs

Arkadaşlar o programlar yasaklandı.. Get conktakt True fln.... Belki kestirme götürücekti bilemeyiz..

Allahım yani ne münasebetsiz insanlar var.Sanane senin işin bunu sorgulamak değil ki bir yolcuyu alıp istediği yere götürmek.Sanane kimse kim ?.Gerçekten bazı taksiciker çok laubali.Sonra insanlar neden uber e biniyor ?

Yani aslında adamın korktun mu rahatsız mı oldun tarzı ifadesine kadar bir sorun görmedim ama neden bunu soruyor ki çok saçma madem bundan korkup çekineceğini biliyor neden o sokaktan gidiyor para benim değil mi istediğim kadar öderim sür normal yoldan. Hiç hoşlanmadım ben bu durumdan. Korktun mu demez bir kötü niyeti olmasa tamam der durur. Sanane yanş belki fikrimi değiştirdim. İyi olmuş inmişsiniz

Benim eşim taksiciydi müşteri olarak bindiğimde tanışmıştık o geldi aklıma :)

Tabii sizin durum baya farklı. Hem yaşını başını almış hemde belli ki dengesiz biri. Iyi yapmıssınız inmekle. Ne demem daha tenha bir yerden geçmek. Allahım sen kadınlarımızı evlatlarımızı koru böyle kanı bozuklardan.

‘Beyfendi gece gece sohbet edecek durumda degilim kusura bakma’ bence soylenebilir cok kullanilabilir bi cumle. Isini yapsin gece gece, sohbet herkesle edilemez.

Böyle programlar var benim telimde de var telefon kendi özelliği hatta smart birşey tam adını bilmiyorum ;) olay rahatsız edici ben hiç taksicilerle konuşmuyorum telimi alıp onunla ilgileniyorum bazısı ciddi çok fazla muhabbet olmaya çalışıyor hiç hoşlanmıyorum

Arkadaşlar o programlar yasaklandı.. Get conktakt True fln.... Belki kestirme götürücekti bilemeyiz..
Yoo benim telin kendi özelliği senin telinde de o program varsa senin adında kayıtlıysa çıkıyor mesela reklam için arayanları olası dolandırıcılık diyor bana açmıyorum ben

Artık ben taksiye yalnız binemiyorum yaşadığım bi iki şeyden ötürü . Tabi ki yaptığı iyi niyetli değil sohbetten yüz buluyorlar... sen programdan çağırdın sanırım ben olsam rahatsızlığımı dile getirirdim. Programın şikayet bölümüne . Çünkü kimse durduk yere kötü hissetmez hissettiğinizi anlıyorum. Ben plakasını almadigim için kendime çok kizmistim öyle apar topar inmek istemiştim ki o taksiden yoldan cevirmistim taksiyi , Allah'ın sapığı yine aklıma geldi nasıl almadım plakasını

Lütfen taksiye binecekseniz sadece uber gibi taksicinin her adımın izlendiği asla yanlış bir hareket yapamayacağı uygulamalardan çağırın taksiyi. Bu programlarda rota değişikliği yapıldığında bile hemen size soruyorlar onayınız var mıydı diye.

3 yıl önce yaşadığım bir olaydan sonra ben taksiye yanımda biri varken dahi binemez olmuştum. Şimdi bu programlar sayesinde biraz daha içim rahat binebiliyorum taksilere yeniden.

O gün hem de güpegündüz yaşadıklarımı unutamam yazarken bile ellerim titriyor. Lütfen dikkatli olun. :KK43:

Back
X